Аз ставах да кърмя и пак ми заспа кротанката сега татко и я люля в кошчето а тя много сладко е заспала.Какви муцунки прави само.

после нещо стана. Едвам дишах семейството ми беше на косъм да изгуби и мен и бебето. За щастие се размина без последици но още мисля за това и ми остави ужасен спомен.
Бебето е здраво но ужасно ме дразни с плача си. Правя каквото мога за нея но тя постоянно плаче отказва да яде иска си още и още. 

Не съм аз човека който да те съди и няма да го направя...признавам, че и на мен ми е изнервено на моменти..и аз съм самичка, но най-малко са виновни малките ни слънчица, че майките им са пренатоварени, преуморени и изнервени.
Надявам се скоро това да отшуми при теб и лека полека да се напаснете една към друга. А и децата много усещат нашите тревоги и нервност и те също стават нервни. колкото по-спокойни сме ние (знам, че не е лесно) толкова по-спокойни са и те.

има време за дисциплина,и това време не е сега определено 

също съм съгласна, че не може да оставяш бебчо сам да плаче, не води до нищо добро...трябва разбирателство и синхрон с бебето, само така и двете ще сте доволни 
супер си
Именно за това ми е гадно че никой не ми помага и не иска да я гледа.Все чувам ще се оправиш тя е твоя и нямаш нужда от помощ но те не са били на моето място.
Иначе не е гладна като яде яде обилно а и не може да е само в ръцете ми. Момчето ми ме моли да му помагам с домашните скъсвам се от работа и никой не помага. Да и взема ли едно кенгуру и да е постоянно на мен но това означава че ще трябва да готвя чистя помагам на другото дете постоянно с нея. Но дали няма да и е неудобно постоянно да е на мен. 

.Има такива дни!И аз си дондуркам мушморока,който тамън хапна и ама така се е ококорил-това случи ли се знам,че до следващото хранене няма да спи.И кво?Забави темпото с домакинстването,помагай на баткото и успокоявай бебчето си.Децата са най-важни!А на тия дето са ти казали как тя е твоя и ще се справиш...мии,освен да им пожелаем някой ден да си поблъскат главата и те над същото,за да преосмислят думите си.На чужд гръб и сто тояги са малко..
Препоръчани теми