Халит Ергенч и новата продукция "Великолепният Век"( Muhteşem Yüzyıl) тема 42

• 73 342
  • 734
  •   1
Отговори
# 165
От кога го чаках този момент. Тази Хюррем ми харесва - спокойна, самоуверена и властна - истинска султанка.

Напомни на Хатидже, че не е нито джарие, нито робиня. Тя Хатидже май е заболяла от забравяне  Joy Joy Joy

# 166
# 167
еее  Хазър рейс  е ГОЛЯМ сладур!!!!

# 168
Нито един линк не ми тръгва ooooh! от стар тв  ли е причината или от моя нет- не знам  Flutter  ще чакам да го качат  Thinking

# 169
днес много накъсва наистина, а повечето линкове и не тръгват.  мисля че е от нета

# 170
защо тази вечер няма никой??  къде сте всички?

# 171
  • до най слънчевия бряг
И при мен е така , прекъсва Sad
Хатидже май размени писмата , ама  си е чист автогол това  , Хюрем си направи правилния извод .

# 172
I zasto se polu4i takava nelepost???Dve godini sledim zaedno seriala ,biahme kato edno semeistvo i sega vsi4ki prevoda4ki se izpokriha??? Dovolni li ste 4e ni izostavihte??? Ne znaia koi e kriv i koi prav,a i ne mi e rabota,no v nikakav slu4ai ne go namiram za normalno.A nie ,neznaestite ezika, popivahme vsiaka vasa podskazka i vi biahme blagodarni...jalko...sega GLEDATE li spokoino i s udovolstvie dokato nie gadaem kakvo se slu4va...???

# 173
Качени са няколко части от серията

http://ddizi.com/izle/37574/Muhtesem-Yuzyil-68.-Bolum.htm

# 174
Като видя  вече Рустем  и винаги се сещам как ухапал коня  Grinning(някой беше цитирал "Роксолана")!
 Наистина такава празна вечер не сме имали поне откакто аз гледам оттук почти от началото на втори сезон!

# 175
Благодаря Lilims !
То сега ще има ли превод  на серията ??  имам предвид след няколко дни - както и друг път, дали ще има?

То иначе съм съгласна с Denitsa Ivanova,  от нищо в крайна сметка всички страдат. Не беши никак мило. Друг път колко народ има тук .... говорим си.   И сред нас настъпи разлъка както между Сюлейман и Ибрахим .... и що?  зарад жадни за власт

# 176
Здравейте аз съм Марин  Grinning
Знам турски.... Ще ви кажа какво се случи... най - важните.....

Хатидже търсеше причина да изгони Нигяр от двореца ,но Хюррем й попречи...
Сюлейман написа писмо на Фирузе.  Хатидже нарочно изтри името на Фирузе от писмото и го даде на Хюррем ,за да разбере ,че новата на Сюлейман все още е жива.....
Хюррем полудя и отиде при Хатидже ,защото си помисли ,че тя е написала писмото ,но когато й казаха ,че има печат на Сюлейман , Хюррем много се разстрои и почна да се гледа в огледалото ,защото Хатидже й каза ,че е остаряла вече........

Хюррем каза на Гюлшах да отиде да извика Фирузе ,за да гледа най - малкия й син..... Гюлшах ,когато отиде да я извика видя ,че говори с Хатидже  и разбра ,че Фирузе е новата на Сюлейман..... Но  за съжаление я видяха  и  я  хванаха ,за да не каже на Хюррем.....
Нигяр отиде при Гюлшах и тя научи за Фирузе ,но излъга Хюррем и не й каза истината......
Когато за втори път отиде при Гюлшах и каза ,че ще я убият и ,че Хюррем й е заповядала да убие Хатидже.... Гюлшах успя да влезе в стаята на Хатидже но дали ,ще успее да я убие ????? Ще видим

Ако имате въпроси задавайте тука съм  Laughing

# 177
Като видя  вече Рустем  и винаги се сещам как ухапал коня  Grinning(някой беше цитирал "Роксолана")!
 Наистина такава празна вечер не сме имали поне откакто аз гледам оттук почти от началото на втори сезон!

Моя милост беше с цитата..и тази вечер той го оправдава... Wink Wink

Празна, че няма превод ''он лайн'' ли..?! То по смисъл се подразбира, ама друго си е някой да ти каже нещичко... Rolling Eyes Crossing Arms

# 178
Пълен цирк са получава.

Гюлшах разбрала, ама и попречили. Нигяр също разбрала, ама тя решила да скрие. Разбираш ли.. тъпата логика на сценаристите. Трябва вече да се разбере, стига са го въртяли и сукали.

Благодаря за превода.

# 179
Темата не е празна Heart Eyes

*¨*morski_briz*¨*, avokado-marinbggb, Denitsa Ivanova, Dore Mi, Gawina, gospodinova54, manutd^, megifiki, MimichkAa, radostina.3, sonnja, tuna6404, vip42, Елена Алексиева (+ 12 Скрит/и) и 56 Гости преглежда(т) тази тема.

Здравей,Марин wavey  благодаря ,че ще ни помогнеш да разберем най- важното... Peace

Общи условия

Активация на акаунт