Халит Ергенч и новата продукция "Великолепният Век"( Muhteşem Yüzyıl) тема 42

• 73 348
  • 734
  •   2
Отговори
# 180
Като видя  вече Рустем  и винаги се сещам как ухапал коня  Grinning(някой беше цитирал "Роксолана")!
 Наистина такава празна вечер не сме имали поне откакто аз гледам оттук почти от началото на втори сезон!

Моя милост беше с цитата..и тази вечер той го оправдава... Wink Wink

Празна, че няма превод ''он лайн'' ли..?! То по смисъл се подразбира, ама друго си е някой да ти каже нещичко... Rolling Eyes Crossing Arms
 Празна в смисъл,че почти няма никой да си  "говорим" както и някой да  пише по някое изречение превод! Абе стана ми някак тягостно и мъчно...!
Благодаря,Марин за превода!

# 181
Пълен цирк са получава.

Гюлшах разбрала, ама и попречили. Нигяр също разбрала, ама тя решила да скрие. Разбираш ли.. тъпата логика на сценаристите. Трябва вече да се разбере, стига са го въртяли и сукали.

Благодаря за превода.
Ами така 10 серии ще си играем на мижитарка ! Laughing Mr. Green
Благодарности на Марин за превода!  bouquet
В тази серия Хю не е толкова креслива може сценаристите да са прочели коментарите в нашата тема  Joy

# 182
Пълен цирк са получава.

Гюлшах разбрала, ама и попречили. Нигяр също разбрала, ама тя решила да скрие. Разбираш ли.. тъпата логика на сценаристите. Трябва вече да се разбере, стига са го въртяли и сукали.

Благодаря за превода.

Да, за пореден път логиката на сценаристите, да... и откъде накъде един обикновен коняр (оък било то и спасител на Михримах) ще го играе хасодабашъ...?!!! И как побърка султана..че и сълзи извади...боже.. Rolling Eyes Rolling Eyes, сигурно ще са единствените му за целия филм..?!
Отново прекрасна игра на Окан..лично мен ме докосна разговора между двамата ..По-скоро говореше  само СС.. Wink Ибрахим пак замълча..не можа да каже какво му тежи..но в погледа му имаше болка, вина..Доказа вината на Искендер, а накрая в погледа му се четеше - трябва да ми вярваш, трябва..
Най-после по-действена серия. Доволна съм !  Simple Smile

# 183
Edno ogromno BLAGODARIA na MARIN!!!

# 184
  • до най слънчевия бряг
Марин   благодаря и аз за превода  Peace

Разбира с е,че е добре да има превод онлайн , но никой ни е длъжен да ни го предлага всяка сряда Като  има-има , както сега се появи  преводач
 Марин  beer2  

Последна редакция: чт, 11 окт 2012, 00:01 от siren62

# 185
Аз  гледам сега серията по дизито ,но надничам и в темата  hahaha- не писахте колко инфарктен е този път финала Mr. Green как свърши серията newsm78

# 186
  • Мюнхен
Може ли да ми каже някой защо Гюлшах е трябвало да убие Хатидже? И наистина ли Хюррем го поиска? Това е доста опасна стъпка. То е ясно, че на Хатидже нищо няма да и се случи, освен ако не променят историята, което ще е голям риск за Хюррем

# 187
Да, Хю го поиска..да се отърват от нея...поне така подразбрах...
Само не ми стана ясно..как уж затворена Гюлшах отиде до стаята на Хатидже...?!??  Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes
Кой й помогна както остави вратите отворени...?!?  Rolling Eyes Rolling Eyes

# 188
  • до най слънчевия бряг
на мен пък странна ми се стори постъпката на Нигяр -защо не каза на Хюрем  какво и предаде Гюлшах за Ферузе --дали да я предпази от ново убийство  или си има други цели ?

И колко пъти вече Хюрем я спасява , а тя я предава  Thinking

Много накъсваше ама мярнах като Нигяр получи ключ от тъмничаря ,може така да е изляза Гюлшах

# 189
на мен пък странна ми се стори постъпката на Нигяр -защо не каза на Хюрем  какво и предаде Гюлшах за Ферузе --дали да я предпаз иот нова убийство  или си има други цели ?

И колко пъти вече Хюрем я спасява , а тя я предава  Thinking

Много накъсваше ама мярнах като Нигяр получи ключ от тъмничаря ,може така да е изляза Гюлшах

Не я предава..Знае каква е Хю и какво ще се случи на Фирузе..А Джиганхир има нужда от нея..
Пък и си урежда сметките с Гюлшах и Хатидже..
Хитра си е тя..Wink Wink

# 190
  • Мюнхен
Аз пък видях, че Нигяр даде жълтица на единят пазач.
До трети сезон винаги намирах извинения за постъпките на Хюррем, освен за случката с Мария, но явно сценаристите са решили освен, че я представят като истерична жена, която няма други интереси, освен да иска султана да е само неин и да плете интриги, да я видим и в ролята на серийна убийца и куха лейка. Аз не виждам с какво вече тя е по-различна от Махито? Като нейна фенка, намирам това за много обидно, при положение, че никъде в никоя книга тя не е представена като такава. В Харем също е много жестока, но е и много умна, начетена и т.н. Започвам да губя изцяло интереса към този филм.

# 191
Гюлшах успя да влезе в стаята на Хатидже но дали ,ще успее да я убие ?????
че няма да успее е ясно  Wink любопитно ми е дали ще опита
тя колко пъти смени господарките си  Whistling
струва ми се, че отново всички ще предадат Хюррем  Whistling
Мисля, че спасяването на Нигяр беше грешка на Хю. Нигяр едва ли е забравила, кой светна Хатидже за връзката ѝ с Ибро. Много ме съмнява да е благодарна на 'спасителката' си  Tired След като изгуби детето си, единственото, което иска според мен, е да си отмъсти  Close на всички

Разбира с е,че е добре да има превод онлайн , но някой ни е длъжен да ни го предлага всяка сряда Като  има-има
newsm10 именно, никой не е длъжен, всичко е до желание и възможност  Peace Hug

# 192
Гюлшах успя да влезе в стаята на Хатидже но дали ,ще успее да я убие ?????
че няма да успее е ясно  Wink любопитно ми е дали ще опита
тя колко пъти смени господарките си  Whistling
струва ми се, че отново всички ще предадат Хюррем  Whistling
Мисля, че спасяването на Нигяр беше грешка на Хю. Нигяр едва ли е забравила, кой светна Хатидже за връзката ѝ с Ибро. Много ме съмнява да е благодарна на 'спасителката' си  Tired След като изгуби детето си, единственото, което иска според мен, е да си отмъсти  Close на всички

Разбира с е,че е добре да има превод онлайн , но някой ни е длъжен да ни го предлага всяка сряда Като  има-има
newsm10 именно, никой не е длъжен, всичко е до желание и възможност  Peace Hug

Подкрепям тази теза ..!  thumbsup

Само дето как ще я предадат Хюрем, като са от интерес край нея...?!  Rolling Eyes

# 193
РАЗБИРА се ,че никой не е длъжен да ни превежда онлайн, а и никой не го изисква! Но  преди някак си беше по-задушевна обстановката именно с тези подсказки!
И аз се учудих,че Нигяр не каза нищо на Хюррем! Тя много,много не обича Г юлшах и може и да й спретне номер (не че гори от любов към Хати,де Mr. Green) да се оттърве от нея!
 Да Хюррем може да се нарече в някаква степен жестока,но нейната жестокост е предопределена  от другите! Те да не би да се отнасяха с нея по по-различен начин: биха я, тровиха я, гориха я,унижаваха я, и т.н. Тя какво само да подава и другата буза ли? Това за филма, а иначе за историческата личност-ако я представят по-истинска едва ли ще имат такъв зрителски интерес! Grinning

# 194
  • Мюнхен
РАЗБИРА се ,че никой не е длъжен да ни превежда онлайн, а и никой не го изисква! Но  преди някак си беше по-задушевна обстановката именно с тези подсказки!
И аз се учудих,че Нигяр не каза нищо на Хюррем! Тя много,много не обича Г юлшах и може и да й спретне номер (не че гори от любов към Хати,де Mr. Green) да се оттърве от нея!
 Да Хюррем може да се нарече в някаква степен жестока,но нейната жестокост е предопределена  от другите! Те да не би да се отнасяха с нея по по-различен начин: биха я, тровиха я, гориха я,унижаваха я, и т.н. Тя какво само да подава и другата буза ли? Това за филма, а иначе за историческата личност-ако я представят по-истинска едва ли ще имат такъв зрителски интерес! Grinning

Аз винаги и за всичко съм я оправдавала. Може би съм дори и една от най-големите и фенки. Това са и мои думи. И то защото винаги се бори сама, сама срещу всички и че колкото повече я тъпчат, толкова по-силна става. Но... Не мисля, че това е причина да убива Хатидже, само защотo и пречи. А тези дето се опитаха да я убият като Фатма например са живи. Както и да се опитва да убива конкурентките си. Ако образа и беше по-малко истеричен, малко по-интелигентен и още по-хитър, едва ли щеше да има по-малко гледаемост, дори обратното. Ако се справя само с акъла си, женският чар, познания, усет към хората и т.н. щеше да е много по-интересно. Мое мнение.

Общи условия

Активация на акаунт