Халит Ергенч и новата продукция "Великолепният Век"( Muhteşem Yüzyıl) тема 42

• 73 152
  • 734
  •   1
Отговори
# 510
Мислех, че ще развият сюжетната линия Мустафа - Елена.

# 511
Ферузето много модерна.Подстригана на бретон.  Joy Joy Joy

# 512
Мислех, че ще развият сюжетната линия Мустафа - Елена.

Ами той я погледна малко накриво накрая. Ще забира и Фатма в Маниса. Да видим там какви ще ги дроби с Елена и бременната Фатма.

# 513
Само да кажа, че след Ибрахим Паша съпруг на Хатидже Султан е Лютфи Паша.Това надали ще го покажат сценаристите, но е така.После Лютфи Паша я пребива и е пратен в изгнание на някакъв остров, на който живее не малко.Това съм го писал няколко пъти в предните теми.
Миналата седмица си говорихме колко е пуста темата сряда вечер - ами сега е още по-пуста.Няма ли някой да разясни нещо или да направи кратко обобщение на случилото се до момента.

може ли да пуснеш източник ?

# 514
Не можах да гледам досега! Какво стана с Гюлшах?

# 515
Хихих, загрижила се баба Яга за Фирузе, ама султана си иска Хюррем. Дано да сценаристите да приключват тази история с измислената Фирузе, че ми е толкова лигава и изкуствена, че дори и принчипесата ми беше по-симпатична.

А Гюлша май приключи участието си в харемските дела .

# 516
Не можах да гледам досега! Какво стана с Гюлшах?

Нигяр я уби. А някой тука правилно беше казал, че Михримах май ще се влюби в Яхя.

# 517
Пожали и живота Хатиджето, о иска да си намери съпруг.

# 518
Е как да не е пуста темата- пред тия измислени плиткоумици за Хюррем предпочитам да гледам явно непостижимия връх в тр.сериалите - 1001 нощ. ВВ го гледам само заради Халит.

# 519
За Хатидже Султан не мога да ти дам източник, в Уикипедия пише, че не се е женила повече.За Лютфи Паша съм го чел в "Роксолана" и още някъде със сигурност или някой го беше поместил тук.Но  не мога да ти дам информация, а пък нямам време да търся в задните теми.В крайна сметка този образ дава на сценаристите голяма възможност да си съчиняват истории, защото за Хатидже Султан има прекалено малко информация.Някой в темата беше писал, че надживява Сюлейман и беше поместил статия за това, в Уикипедия пише друго.
А не разбрах - султана Хюррем ли иска да види или Фируузе.

# 520
Пожали и живота Хатиджето, о иска да си намери съпруг.

Има си хас пак да ги оженят с Матракчъ  Joy Joy Joy

# 521
Хюррем и Махидевран в действие.

# 522

Все пак тази целувка се състоя! Peace

# 523
Хихих, загрижила се баба Яга за Фирузе, ама султана си иска Хюррем. Дано да сценаристите да приключват тази история с измислената Фирузе, че ми е толкова лигава и изкуствена, че дори и принчипесата ми беше по-симпатична.

А Гюлша май приключи участието си в харемските дела .
много точно Peace
 Нигяр си играе игрите как ли ще свърши?Фирузе като прислужница няма право първа да поздравява султана за добре дошъл ,пък и с този бритон стана още по-грозна! Mr. Green

# 524
Какво пак ядяха "дупето" на Бали бея?

Общи условия

Активация на акаунт