Чудесна актьорска игра от Мерием, просто тази жена е уникална, толкова добре пресъздава настроенията, предполагам сценаристите са много доволни от нея. Страхотни сцени с Хатидже, много емоционални, много готино ми беше да гледам Мерием как й отвърна на репликите.
Така.... очаквано Нигяр е станала по-хитра. Според мен Г'лша няма да може да убие Хатидже и ще бъде убита, с което ще замине и информацията за Фирузе. Само Нигяр ще знае и ще го използва за договорки с Хатидже султан (може би за детенцето й) и така Хюрем още малко ще е в небрано лозе.
Отделно очаквам кошмарите на СС за Искендер да продължат и това да обтегне още повече отношението му с Ибрахим.
Хатидже никога не ме е впечатлявала като образ. Паралелната им любовна сага в началото на сериала също ме дразнеше. След това имаше доста драматични моменти, които бяха вълнуващи, но като цяло ми е противен образ. В този сезон е още по-зле.
Махито си е все куку.
Мустафа е доста готин и разсъдлив, но да видим Фатма дали няма да забременее и Елена да си остане самотна в Маниса.