Отговори
# 645
  • София
Май останахме около 4-5 съфорумки, които чакаме. Simple Smile
Поли, аз, Фарфала, Късметче... някой може и да изпускам. Останалите се разписахте вече. Simple Smile

# 646
Май останахме около 4-5 съфорумки, които чакаме. Simple Smile
Поли, аз, Фарфала, Късметче... някой може и да изпускам. Останалите се разписахте вече. Simple Smile
моя милост, Ева на сцена не е писала..

# 647
+1, утре ми е термина и нищо..

# 648
Въпрос към Amorevole, може ли да ме свържеш с майка с опит в кърменето от Добрич, че уви никак не се справяме, а кърма и желание от моя страна има, но уви голяма болка.Благодаря предварително!

# 649
и аз си чакам...днес мие термина, но нямам изгледи за сега поне. обмислям да звънна на лекарката дето се следя отделно от ЖК, да се видим утре евентуално. Принципно мога да отида и при този от женската, но не разчитам кой знае колко на внимание от негова страна...Може само на тонове да ме прати. ЩЕ видим. В очакване съм...Simple Smile
  За отоците  - аз последните дни съм направо... ръцете след сън особенно са ми като кюфтета.

Последна редакция: вт, 23 окт 2012, 13:16 от timide

# 650
  • София
Ииииииии аз чакам!!! Термин утре - признаци 0!  newsm78 Както ме бяха засилили, че ще раждам по-рано, така ще си пренося.  Laughing Тотално съм изтрещяла вече...  #Crazy

# 651
Въпрос към Amorevole, може ли да ме свържеш с майка с опит в кърменето от Добрич, че уви никак не се справяме, а кърма и желание от моя страна има, но уви голяма болка.Благодаря предварително!

Разбира се! Hug Писах ти на ЛС

# 652
blasphemy аз не искам да ти се бъркам, но понеже и аз имам опит със силиконовите зърна и за това реших да ти споделя. От както ни изписаха до преди 5 дена се кърмехме само със силиконови зърна. Купих си кантар, за да видя по колко изяжда на ядене и ми показа по 50-60 мл., което не е достатъчно за бебе на 20 дена, а уж доста дълго си суче от зърната... Тогава с помощта на Amorelove и други момичета от форума, реших да се пробвам направо от гърдата,  но тъй като беше свикнала вече със силиконките и засукването не беше такова, каквото трябва. Понякога се получаваше, но понякога много ме болеше. Сега вече напълно махнах силиконовите зърна и и давам само от гърдата, все още имам болка, но вече е по-търпима. Количеството на изядената кърма обаче, вече е около 100 мл. на ядене, понякога повече, понякога по-малко. В крайна сметка обаче, така или иначе не си засуква, както трябва и според мен това се дължи именно на силиконовите зърна, защото при тях засукването е плитко. Съвета ми е, ако твоето бебче успява да засуче другата ти гърда, както трябва, от тази със силиконовото зърно, преди или след храна с него да му даваш и гола гърда, за да не отвикне. Ако пък по принцип си засуква плитко, не мисля, че тогава силиконовото зърно ще е проблем. Надявам се да съм помогнала и дано скоро да се кърмите нормално и безболезнено Hug

Относно стягащия колан за след секцио, ад така и не съм носила. Колема ми се прибра почти напълно и без него. Според мен много си зависи от самата физика на човека и колко е еластична кожата и съответно мускулите. Чела съм обаче, че нито при нормално, нито при секцио не е добре да се носи стягащ колан, защото мускулите свикват с по-лесния начин и после, като се махне стават "мързеливи". До колко е така не знам, това съм чела, а и от личен опит не мога да кажа, защото така и не сложих колан или стягащи гащи Simple Smile

# 653
Аз минавам за да поздравя новите мами! Желая много здраве и щастие на всички!
Ние след обичайните трудности с кърменето в началото, мисля че вече се справяме значително по - добре. Благодаря на Amorevole за търпението с което отговаря на всички въпроси  smile3525 Въпреки всичко ще се успокоя напълно, когато ни претеглят в петък на първата консултация. Като ми кажат че Мишо е наддал нормални грамчета.
За шевовете, мен още много ме болят, въпреки промивките. Сега пръскам спрей за рани и се надявам да има подобрение. Трябва да отида и да ми извадят външните шевове, вътрешните се разграждат, но вън ми сложиха коприна. Надявам се ваденето да не е болезнено, че почвам да си мисля че секциото е за предпочитане  Laughing
Успех на всички, които са още в очакване!

# 654
Лелееее малко останаха бъдещите мамчета от темичката...........момичета стискам ви палци и на краката,малко остана Praynig Praynig Praynig,а все едно вчера терзаехме за кървене в началните седмици,ФМ,киселини,болки,контракции.Струва ми се така далечно вече Crazy,та чак ми става едно мъчно за това време.Сега ежедневието се върти около така желаните ни бебоци и някак лети ли лети ooooh! ooooh! ooooh!.
Ние сме добре,ядем,спим,пълним памперсите,имаме си колики,изписаха ни инфакол,но колко помага незнам Thinking.Ще изследваме носния секрет,че нещо май сме си лепнали от отделението Crossing Arms.Дано са живи и здрави иначе Praynig,че нещо съм се разхремавила и разкашляла,та се тъпча с лекарства,чайове,лимони и нося едни маска на лицето...........моля се да не си заразя децата Praynig,но се и чудя къде го лепнах този вирус като предимно в къщи си стоя сега заради дребното. ooooh!

# 655
 Hug  bouquet  bouquet  bouquet  bouquetЧЕСТИТО НА ВСИЧКИ ОБЕБИЛИ СЕ !!! МНОГО РАДОСТ ДА ИМ НОСЯТ БЕБОЦИТЕ Simple Smile А аз все още си чакам ,моля се само да не преносвам много защото ме наплашиха познати с разказите си Simple Smile добре че съм търпелива  Grinning Grinning Grinning

# 656
Относно стягащия колан за след секцио, ад така и не съм носила. Колема ми се прибра почти напълно и без него. Според мен много си зависи от самата физика на човека и колко е еластична кожата и съответно мускулите. Чела съм обаче, че нито при нормално, нито при секцио не е добре да се носи стягащ колан, защото мускулите свикват с по-лесния начин и после, като се махне стават "мързеливи". До колко е така не знам, това съм чела, а и от личен опит не мога да кажа, защото така и не сложих колан или стягащи гащи Simple Smile

абе и аз нещо подобно бях чела ама не помнех къде............слагам аз едни ластични гащи,ама само като излизам да взимам каката от училище,за да мога поне малко да си закопчая якето,че сега съм на средно положение.Дрехите от бременноста са ми предимно за лятото и са широки,дрехите от преди това все още не ми стават,а не искам да си купувам излишни парцалчета,дето няма и да ги нося..........офф ще полудея.
Иначе килцата от 18 качени 10 свалих,дано да сваля скоро и още поне да се натикам в някои дрешки,че няма какво да облека иначе ooooh! ooooh! ooooh!

# 657
А аз все още си чакам ,моля се само да не преносвам много защото ме наплашиха познати с разказите си Simple Smile добре че съм търпелива  Grinning Grinning Grinning

изобщо недей да слушаш разкази Naughty..........всеки преживява по различен начин раждането.Предимно ще си мислиш позитивно.Не при всеки се случват страшни неща,недей да се настройваш.
Стискам палци Hug

# 658
А аз все още си чакам ,моля се само да не преносвам много защото ме наплашиха познати с разказите си Simple Smile добре че съм търпелива  Grinning Grinning Grinning

изобщо недей да слушаш разкази Naughty..........всеки преживява по различен начин раждането.Предимно ще си мислиш позитивно.Не при всеки се случват страшни неща,недей да се настройваш.
Стискам палци Hug
Anni дано че всеки ми говори какви ли не неща и ме шашкат  Simple Smile

# 659
  • Пловдив
Ехоо..и  аз съм тук  wavey!Бройте ме  и мен към все още чакащите своите бебчета...
Никакви признаци нямам...нищо не помага - нито разходки, нито къщната работа...остана само да ощастливя милото Blush...пък дано помогне...

И аз вече се подготвям да преносвам...ама нещо не слушам много кой какво ми говори Flutter...гледам да не се притеснявам излишно и за сега съм спокойна.

Общи условия

Активация на акаунт