Коледа 2012

• 88 824
  • 741
  •   1
Отговори
# 105
  • Балчик
tunata Hug
Абе, хора,ако щете ми вярвайте.от толкова нещо дето приготвих миналата година.накрая ден след Нова година нямаше какво да се похапне сладко (е, ден е преувеличено, но броени дни след Нова година Grinning). като дам на този , на онзи, приятели, колеги, рзпратя тук-там,раздам на децата, в училище и то за нас няма. Grinning
А понеже ме знаят,с моето домашно производство, всеки си поръчва да не го забравя с нещо ръчно приготвено. Simple Smile

# 106
Записвам се и аз в новата тема.

# 107
  • софия
Да споделя и аз. Grinning До миналата година не бях влизала в кухнята, покрай тази тема така ме запалихте, че още ме държи. Тази година ще се целя на по-височко АКК, щолени и изпробваните и изядени до трохичка линцери, рохлички и меденки. Някой спомена коледните къщички от Икеа. Аз взех миналата година, но не съм доволна. Не ми хареса как се получиха, а и бяха счупени парченцата, та се наложи да редя пъзел. Ето малко снимков материал от предишната Коледа:

DSC03250a by Svetoslava!, on Flickr

DSC03226a by Svetoslava!, on Flickr

# 108
И аз искам тук да се курдисам, че любимото време от годината наближава.
Тази година си поставям за цел да направя щолен, че миналата не сколасах.
Правих обаче меденки и всякакви други сладки, благодарение на форум и съфорумки.

# 109
# 110
  • София
Не е ли малко раничко за Коледната тема?

Иначе много благодарско за страхотно направена тема! Peace

# 111
Благодаря за прекрасната тема. Като я видях си казах "каква Коледа посред лято" и изведнъж се замислих че сме средата на октомври Stop Много съм разсеяна.
Фаворит от миналата година са ми двойно шоколодовите сладки, масленките и меденките. наскоро правих и линцеровите сладки и много ми харесахме вкъщи, но слепени с шоколад, че не си падаме много по- сладко. тази година търся нови хоризонти, а съм замислила и ореховки Mr. Green Не съм добра като някои магьосници като вас, но се надявам да става вкусно Heart Eyes благодаря още веднъж!

# 112
  • София
От няколко дни съм се замислила кога ще пусне някой коледната тема!  Hug
Хем гледам, пък вие чак на 7-ма страница сте стигнали. Дъщеря ми вече започна да ме подпитва кога ще правим коледни лакомства  Grinning. И освен запис и поздрав за новата тема, искам да питам някой ако е виждал кутии за сладки, моля да свирка. Така и не можах миналата година да купя.

# 113
  • Варна
Вдъхновение за коледа, Grinning

# 114
  • при палмите и алигаторите,FL
Да се вмъкна и аз в темата.
Имам обаче едно притеснение, повечето неща се приготвят предварително и трябва да отлежат на хладно за да се достигне уникалният коледен вкус, а при нас хладното е проблем Confused. Не мога да завзема хладилнкиа, нямаме студена стая или тераса, имате ли идея как да разреша тоз проблем Tired

# 115
Здравейте и от  мен! Благодаря за страхотната тема smile3525 очаквах я с нетърпение!

За формите за линзерови сладки - миналата година си купих от big shop три форми за линзерови сладки - сърце, звездичка и още една форма, не помня каква Simple Smile всички те бяха в три размера и 9 броя струваха мисля 3 или 4 лв. така че проверете, предполагам че пак ще ги пуснат

# 116
Да се "наместя" и аз в темата...      Laughing
От началото на октомври започнах със списъците -меню, продукти, рецепти....
Единствените постоянни всяка Коледа са АКК и щолени.Дребните сладки обикновено се менят....предпочитам да опитвам нови неща.
Понеже от няколко месеца съм на нова вълна в храненето и готвенето, ще пробвам доста нестандартни рецепти.
Ако нещо стане като за показване, ще показвам.
И малко миналогодишни снимки, за цвят....     Grinning

# 117
  • под тепетата
Благодаря, Джемма! Доколкото си спомням сме с еднакви професии, а това си е диагноза, както каза скоро една колежка  Mr. Green
 Краси...*, при теб винаги е нестандартно, цветно и интересно! Ще очакваме неочакваното  Laughing

# 118
  • Тракийка в Софийското равно поле....
До миналата година не бях влизала в кухнята, покрай тази тема така ме запалихте, че още ме държи.
Държи те и още как! Побърка ме докато я пусна тая тема  Mr. Green
Като ти знам "първите" опити направо се плаша от тазгодишните ти снимки. Ще ни изпостреляш тук  Whistling

Красиии, разкажи де, разкажи за тая нова вълна, пък после и доказателствения материал.  Hug

Момичета, това дали е удачно?
Удачно за какво? Това е шоколадова къщичка. Не става да се украси с айсинг поне според мен, а и ще трябва да стои на хладно - все пак е шоколад!  Peace

# 119
Краси, какво е АКК?

Общи условия

Активация на акаунт