Коледа 2012

• 88 812
  • 741
  •   1
Отговори
# 90
  • Тракийка в Софийското равно поле....
Добро утрооо!

Днес е още по-Коледно ........ и тук и навън  Crazy

Нудел, твоите рецепти тази година са ми в абсолютния топ 5.

И шотландските масленки бяха велики! Мдаааа, дааа!

Ето едни формички за линцери . Аз лично не си купувам специални, но защото имам толкова много други, че просто място не остана, а за линцерите си действам с наличните.  Peace

Аз тези дни съм се замислила за Хелоуинско меню.   chef

# 91
  • под тепетата
Такива, но с външна форма звезда си купих и с вътрешни коледни - бастунче, елхичка... Установих, че забравям какво имам - купила съм си и тройка снежинки кътъри. Явно трябва да си направя списък на вратата на шкафчето  Embarassed

# 92
  • София
И аз никога не съм ползвала специални формички за линцерите, дупката режа с капачка от шише Laughing
Харесах си бастунчетата от снимките на Джемма. Не съм ги правила, ще ги пробвам Peace
Решила съм също така тази година да си взема от джинджифиловите къщички на Икеа, миналат година не успях. Много ме притеснява обаче опазването. Малчуганите ми са много лакомички и не вярвам нещо толкова красиво и апетитно да устиска на показ.

# 93
  • Sofia
Това ще е 3-та година, в която ще следя коледната темичка и съм много благодарна на всички момичета за споделените идеи!!!

Единственото, което всяка година повтарям са меденките. Правя задължително и още 2-3 вида сладки, но всяка година са различни, така че засега събирам идеи.

Харесала съм едни пикантни портокалови сладки по Йоли:
http://yoli-www.blogspot.com/2010/12/blog-post_09.html

Усмихнат ден на всички!

# 94
Правила съм ги тези сладки на Йоли, но имай предвид, че не седят толкова време, колкото останалите. Тестото става много ронливо, а портокаловото желе става жилаво и отделящо се от основата.

# 95
  • Sofia
За трайността знам, но другото... Ще взема да ги тествам по-рано, за да не се изложа в най-неподходящия момент Simple Smile Благодаря!

# 96
  • Czech Republic
Здравейте дами! Hug

Таня, моля те промени линка към галерията на Джули, защото този който имаме не работи. Линкът към коледните и меденки е този: https://plus.google.com/photos/116990825612212354263/albums/5108 … 229377?banner=pwa

Хайде, аз пак да дам идея за медени свещници - чудесен подарък за близки приятели:

Иначе съм посъбрала няколко нови рецепти, но трябва да изпробвам, за да видя, кое ще ми хареса.

# 97
  • Тракийка в Софийското равно поле....
Таня, моля те промени линка към галерията на Джули, .
Hug Готово!

# 98
  • София
Записвам се и аз в новата тема. Коледните празници са любимото ми време в годината и го чакам с радост. Simple Smile

# 99
Ехаааа от кога си мечтая вече за Коледа. Благодаря за темата, която винаги ми повдига настроението!

# 100
  • Банкя
Леле Наталина страхотна си и с идеи и с изпълнения.Спомням си преди 5 години като беше направила тортата чайник-великолепна работа.Тогава това толкова ме впечатли .сега майсторките са много придобивките и джаджите за улеснение още повече.желая ти много радост и все така вдъхновена.

# 101
# 102
  • Балчик
bilqna_69, ползвам само немско масло. Затова ако купя цялото необходимо ми количество наведнъж, всички до един- продавачи, мъжа ми, децата ми, майка ми и всички наоколо ще ме гледат като че ли съм за лудницата.  Не че после не виждат огромните количества с готова продукция, но им спестявам, доколкото мога, информацията за количеството на вложените продукти. Laughing

# 103
Всеки ден гледам за темичка и пак съм изпуснала 7 страници  Simple Smile

Пожелавам ви приятни коледни приготовления.

# 104
  • Под сянката на разлистените кактуси
Затова ако купя цялото необходимо ми количество наведнъж, всички до един- продавачи, мъжа ми, децата ми, майка ми и всички наоколо ще ме гледат като че ли съм за лудницата.  Не че после не виждат огромните количества с готова продукция, но им спестявам, доколкото мога, информацията за количеството на вложените продукти. Laughing
Хе-хе, Джемма, ти да не си ми астрална сестра? Мене си ме гледат като че ли съм за лудницата и без да намерят килограми масло и 25 вида формички, та по-добре да не знаят!
Аз ще правя АКК, линцерите и шоколадовите топчета на nudel и меденки със сигурност. Другото ще гледам да е различно. Миналата година направих около 500 бр и отсега приятели ме питат дали ще им подаря и тази година, така че измъкване няма...

Общи условия

Активация на акаунт