Коледа 2012

• 88 487
  • 741
  •   1
Отговори
# 255
Джемма имаш ли снимки на меденки  с такива вафлени корички?Уж  чета внимателно, но не съм попадала на такива.

# 256
Най-леснодостъпните и евтини са в Кауфланд- белите от снимката- звезда, сърце и цвете, а с малките кръгче и сърце се изрязва дупката в средата :

Точно такива си купих и аз от Кауфланд  Peace

# 257
Сега ли ги купихте?

# 258
Да във понеделник за 3.50лв мисля че бяха newsm78 Точно тези белите които Джемма е показала.

# 259
Значи тези дни и аз може да се сдобия с такива  Hug

# 260
Следя ви с интерес  Peace А това много ме разсмя:

# 261
Stelianna, точно на място!  Laughing

# 262
Извинявам се,и аз уж чета.Но може ли линка на белите вафлени корички.И на други интересни неща,които поръчвате Peace

# 263
  • софия
Джемма имаш ли снимки на меденки  с такива вафлени корички?Уж  чета внимателно, но не съм попадала на такива.
Тези ги правих за един рожден ден. Вафлените принтове ги поръчах тук. Избрах си снимки, които на мен ми допадат и с флашката в магазинчето. В София има няколко места, едното е Кукибуки. Стават на момента, взимаш, режеш и лепиш. Хубаво е отдолу да е светъл фона, за да се получат цветовете.Аз използвах айсинг .

# 264
За формички и щприцове инфо - днес видях в Лидл много изгодни оферти за двете.Формички за 6 лв - 20 на брой някъде,шприц  - форми на накрайници за сладки 8 на брой и 8 на брой накрайника за декорация  - за 11 лв. утре ще ходя да си ги купя.

И един въпрос - искам да правя едни бисквитки ,които да стоят върху чаша за чай.формичката е чайник.пробвах как стои  с тестото за линцеровите сладки ,но се чупеше нешо и не стоеше много стабилно.въпроса ми е с кой тип тесто мислите ,че ще е най добре да се направят? трябва да направя 300 такива сладки и да се "закачат" при сервирането на чашите.

И още един въпрос - кога най рано мога да направя тестото за меденките и линцеровите сладки и да го пазя в хладилника. ако  ги направя тези дни до средата на декември дали ще издържи /

# 265
И един въпрос - искам да правя едни бисквитки ,които да стоят върху чаша за чай.формичката е чайник.пробвах как стои  с тестото за линцеровите сладки ,но се чупеше нешо и не стоеше много стабилно.въпроса ми е с кой тип тесто мислите ,че ще е най добре да се направят? трябва да направя 300 такива сладки и да се "закачат" при сервирането на чашите.

С медено тесто е подходящо.

# 266
  • Русе
velma, Фукла вече ти е отговорила. И моя отговор е такъв - от медено тесто. Аз правих по-миналата година такива къщички за чаши. Получиха се идеално.

СлаБе, относно снимките за вафлените корички - трябва да ги занесеш в размер какъвто ти трябват нали? Не по-големи или по-малки. А колко струват?

# 267
  • Тракийка в Софийското равно поле....
И още един въпрос - кога най рано мога да направя тестото за меденките и линцеровите сладки и да го пазя в хладилника. ако  ги направя тези дни до средата на декември дали ще издържи /
Сурово тесто не те съветвам да пазиш толкова. Защо ще месиш от сега? Това са 2 месеца съхранение в хладилника.

# 268
  • София
Stelianna точно попадение!   bouquet

Джемма, моля те, сподели къде се намира кукибуки и колко ти излезе принтирането?

bouquet

# 269
  • Балчик
Аз не съм принтирала,  купих от Ибей картинките.

Общи условия

Активация на акаунт