Коледа 2012

• 88 509
  • 741
  •   1
Отговори
# 270
# 271
  • София

Точно това имам предвид. Искаше ми се да си дам моя картинка и да ми я принтират. Ще питам в кукибуки. Ако някой знае и други места за тази цел нека да пише.  Praynig

# 272
Момичета, в Лидл са пуснали комплект от 26 коледни резци за 6,80лв. Три, от формите /сърце, звезда и вълнообразен кръг/, са с по три размера от вид и стават за линцер сладки.  Peace

Препоръчвам и този комплект резци за елха. Купих си го за миналата Коледа и останах много доволна.

# 273
  • Балчик
Някой има ли снимка на формичките от Лидъл? Искам да видя има ли смисъл да разкарвам сестра ми до там да ми купи.

# 274
Джемма,
мога да ги снимам, но довечера.

# 275
Тези Лидл-ски кътъри за които говорите, не бяха ли в рекламната им листовка миналата седмица?
Аз помолих майка ми да ми вземе, че тя имаше път към Лидл, но тя  въобще не ги харесала като качество и не ми взе Thinking, някой с отзиви?

# 276
  • Балчик
Джемма,
мога да ги снимам, но довечера.

Добре, ще чакам, благодаря.

# 277
polly,
за цената си са добри. Миналата година си взех 1бр резец - къща, на цена 6,90лв. За същата цена сега си взех 26 форми. Да, ламарината не е толкова дебела, но не ми пречи. Със същата дебелина си бях взела един друг комплект за миналата Коледа и нямах проблеми.

# 278
# 279
  • Балчик
Много благодаря, само чорапчето  нямам, но за 1 не си струва да купувам всички. Намерих си формичката, която миналата година не успях да си купя, понеже свърши- пикап превозващ елха. И още една смятам да си купя- лампичка за елха:

Последна редакция: чт, 18 окт 2012, 18:42 от Джемма

# 280
# 281
skuki , смиките са на _Hope_   bouquet, страхотни са, да   Crazy

Благодаря,  _Hope_  , ще се мятат крачоли до Лидл.

# 282
упс, моя е грещката, моля за извинение! Като видях ядливите коледни кори рещих и аз да си ги поръчам и започнах да се регистрирам  в пей пал. За регистрацията ми е необходима кредитна карта или банкова сметка. Вие дадохте ли си данните на банковата сметка, или имате алтернативна банкова сметка?

# 283
  • Балчик
Разбира се, че се дават, как ще се извърши плащане иначе. Пей пал е сигурна система за плащане. Има тема в На пазар, там можеш да прочетеш всичко. Peace

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=668103.0

# 284
Разбира се, че се дават, как ще се извърши плащане иначе. Пей пал е сигурна система за плащане. Има тема в На пазар, там можеш да прочетеш всичко. Peace

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=668103.0

благодаря! сега ще прочета   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт