Коледа 2012

• 88 411
  • 741
  •   1
Отговори
# 405
  • Бургас

тази година отново има формички за линцери в магазините за немски стоки! добре дошло за такива като мен, които пропуснаха миналата година да си купят. на много хубава цена (3,50 лв) и достатъчно качествени.
Wink

На мен не ми харесаха нещо и почти не съм ги ползвала.

защо? неудобни ли са ти? имаш ли други формички за линцери, с които са сравниш?
може би ще трябва да направя една малка доза преди коледа, за да видя ще се справя ли и аз...  newsm78

От този вид ли са? http://ilinayor.snimka.bg/cooking/sladkarski-prinadlejnosti.549980.21498979

# 406

не, не са такива, ilinayor.
съжалявам, че изхвърлих кутията снощи и не мога да я снимам, но са точно ето такива, а от другата страна изглеждат ето така.

# 407
  • София

тази година отново има формички за линцери в магазините за немски стоки! добре дошло за такива като мен, които пропуснаха миналата година да си купят. на много хубава цена (3,50 лв) и достатъчно качествени.
Wink

На мен не ми харесаха нещо и почти не съм ги ползвала.

защо? неудобни ли са ти? имаш ли други формички за линцери, с които са сравниш?
може би ще трябва да направя една малка доза преди коледа, за да видя ще се справя ли и аз...  newsm78

Ами не ми бяха удобни хич. Имам от този белия пласмасов комплект (мисля, че Джема бе споменала, че го има в кауфланд), в който има звездичка и цвете с малко кръгче и сърце с малко сърчице. От този комплект ползвах отделно само малките формички, за да си изрязвам дупчици различни от кръг и сърце.

# 408
  • Бургас

съжалявам, че изхвърлих кутията снощи и не мога да я снимам, но са точно ето такива, а от другата страна изглеждат ето така.

Е, значи са пак от същия тип и цената наистина е много добра. Изключително са ми удобни за рязане на линцерки. Кутията е въпрос на дизайн. А малките вътрешни резци, които се подменят с какви форми са? С другите, за които споменава catty m изобщо не успях да изрежа отворчетата, ако са тези - http://ilinayor.snimka.bg/cooking/sladkarski-prinadlejnosti.549980.21476437

# 409
Днес си купих от Кауфланд и тези формички.

# 410
  • София

Точно тези имам и аз, от миналата година. Също не съм доволна - нещо трудно се захващатат малките части, кофти дупки нещо, не режат добре.. хич не ми бяха удобни. И аз ползвам основно белия комплект и ръчно си правя малките дупки.  Laughing

# 411
  • Балчик
И на мен тези са ми по-удобни от белите пластмасови.

vesela_baby  bouquet

# 412
Здравейте!

Относно резците за линцели от магазин "Немски център" ги има от няколко месеца. Още миналата година много от момичетата, които си ги бяха купили, казаха че не си заслужават и че качеството им е много лошо. Та за това аз днес си купих резци на Wilton от магазина на aromas hous. Имат квадрат, кръг и сърце. Аз си взех кръга и вътрешните резци са с по хубави фигурки от ТСМ-ските а и дори на пипане се усеща разликата в качеството.

А ето и с какви други се сдобих:

И ето цялата ми "колекция от формички"

И за малко да забравя  Grinning

Последна редакция: чт, 25 окт 2012, 15:16 от wafi

# 413
wafi , тези последните синичките, за как и за какво се ползват?

# 414
формичките ти са много хубави, wafi!
според мен, очевидно е, че резците Wilton ще са по-качествени от тези, които не са никаква марка и струват 4 пъти по-малко. Wink

досега не съм правила линцери, но ще взема събота и неделя да направя някакво количество за да изпробвам резците.

# 415
  • Балчик
wafi , тези последните синичките, за как и за какво се ползват?

Сините са за изрязване и моделиране на цветя от захарно тесто. Аз имам комплекта на същата фирма за листа.

wafi, честити формички.

# 416
Благодаря моичета!  Hug

polly, Джемма  ти е отговорила вместо мен!  Wink

scaramouche чак 4 пъти не, струват 11,30 лв което според мен си заслужава.  Wink  Даже преди малко ги видях в американския амазон за 4,80 $

# 417
Здравейте!

... Та за това аз днес си купих резци на Wilton от магазина на aromas hous. Имат квадрат, кръг и сърце. Аз си взех кръга и вътрешните резци са с по хубави фигурки от ТСМ-ските а и дори на пипане се усеща разликата в качеството.

Аз миналата година си купих същите, но квадратни, много съм доволна. След измиване обаче трябва да се подсушават много добре, защото лесно ръждясват.

# 418

Цитат

Аз миналата година си купих същите, но квадратни, много съм доволна. След измиване обаче трябва да се подсушават много добре, защото лесно ръждясват.

Да знам и се отнася за всички метални фигурки.  Peace

# 419
  • Балчик
Не всички, хубавите формички са от неръждавейка и нищо не им става. Peace

Общи условия

Активация на акаунт