Коледа 2012

• 88 389
  • 741
  •   1
Отговори
# 450
Би трябвало да има малки към тях, да не би да не си им обърнала внимание и да си ги изхвърлила. newsm78 Тя бяха закачени на една пластмасова пръчка и трябваше да се отчупват от нея, доколкото помня.
убедена съм след малко ще ги кача Flutter

http://tinki15.snimka.bg/cooking/kulinariya.639431.28853731

Последна редакция: сб, 27 окт 2012, 18:36 от tinki_15

# 451
  • Балчик
Ами става въпрос за съвсем други формички, не видя ли снимката, че не са същите като твоите. Ето за такива говорим, не намерих друга снимка, затова давам линк към Ибей:
http://www.ebay.de/itm/Ausstechformchen-Weihnachten-Ostern-Kekse … 003d#ht_884wt_144

# 452
Много е вдъхновяваща Коледната тема ... Grinning

# 453
Тези показаните в линка ги имаше мин година в Баумакс

# 454
  • Балчик
Тези показаните в линка ги имаше мин година в Баумакс

И в Кауфланд, и в магазините за левче ги има постоянно. Peace

# 455
  • Бургас/Пз
Вече съм направила списъка с нещата, които ще правим с децата тази година Simple Smile Всеки ден нараства, та ще видим какво ще стане до Коледа. Миналата година правихме няколко пъти меденки, защото изобщо не оцеляваха повече от два дни Simple Smile
Вчера направихме лека загрявка, за да си пробваме новите формички и направихме МАСЛЕНИ ВАНИЛЕНИ СЛАДКИ

# 456
  • София
ani_d , много хубави сладки, с какви формички ги прави?

# 457
ani_d, наистина формичките са супер. От къде са?

# 458
Цъкни линка и ще видиш.
Аз обаче такива не съм виждала,от къде ги купи?

# 459
  • София
Цъкни линка и ще видиш.
Аз обаче такива не съм виждала,от къде ги купи?

bouquet

# 460
  • Балчик
Може би от Ибей, там има доста подобни. Има и коледни:
http://www.ebay.co.uk/itm/Theme-Series-Mould-Cake-Cookie-Pastry- … sh=item43b09da753

# 461
  • в огледалото на живота
Чудна тема  Hug
Вече ми е коледно в сърцето.
Записвам се да ви следя с надеждата да покажа и аз нещо по-нататък... Blush

# 462
Хайде и аз тук!  Simple Smile
Миналата година бях луднала в правенето на сладки, които изчезваха в рамките на 2-3 дена, та накрая ги криех по тъмните ъгълчета на хладилника... Laughing
За тази година предполагам,че ще заложа най-вече на меденките, много са вкусни, но ми се иска по скоро да си накупя разни хубави големи буркани за сладки и разни такива неща. Някой срещал ли е нещо подобно, че немога да обикалям много макар и да ми се иска...
И все ми се върти в главата една рецепта с махлеби и тонка боб- някой от тук правил ли я е, че далечко ми идва магазинчето до Орлов мост?

# 463
  • Балчик
За буркани- ако ти харесва този вариант, погледни в Джъмбо, аз миналата година си купих такива керамични, в които слагах сладки:

Имаше най-различни модели и големини.

# 464

Общи условия

Активация на акаунт