Коледа 2012

  • 88 334
  • 741
  •   1
Отговори
# 495
  • Бургас/Пз
  • Мнения: 9 808
Аз си взех такива формички на Мечо Пух  от Хитрини, защото като изчислих с доставката горе долу идват толкова, но директно от склада им  ги взех за да не плащам още 5лв май беше доставката .../ той е в Люлин/  та междувременно си навзех и други неща.

Ами те формичките от ибей нямат доставка до БГ за плащане Simple Smile При цена 1.78 долара, кето е 2.70лв не виждам, кое му е същото със 7лв, но както и да е Simple Smile  Mr. Green Единственото е , че трябва да почака човек да пристигнат. Simple Smile Пък и хора , които са от друг град, освен да си заплатят доставката, няма как да отидат до Люлин да си ги вземат Simple Smile

# 496
  • Мнения: 153
Ами пролетта когато търсих все попадах на такива с доставка до БГ, а и нямах време да чакам   Wink. Доволна съм от тях и сега искам някакви подобни на коледна тема, защото не е нужно допълнително да ги украсяваш, особенно когато ги правиш днес, а до сутринта вече ги няма  Grinning

# 497
  • Мнения: 452
Аз си поръчах от този продавач(има доставка до бг) и пристигнаха за седмица.
http://stores.ebay.co.uk/Kingsley-Cakes
Аз лично съм доволна.Даже си поръчах 3бр,и ми излязоха 12лв.някъде Peace

# 498
  • Мнения: 3 438
Момичета,цял ден чета темата за декорации на сладки и торти и направо се обърках.Кажете ми най-лесния начин за рисуване по сладките? Praynig

# 499
  • Мнения: 3
Здравейте, момичета! Ако някой е купувал тези дни марципан във Варна, нека сподели. От варненската тема ме насочиха към Карфур, миналата седмица го обърнах целия няколко пъти и накрая от информация ми казаха, че не зареждат такова нещо!?! Много съм харесала Капучиновите звезди и искам готов марципан защото не съм сигурна дали ще се ми се получи ако се хвана да си направя сама. Мерси предварително!

# 500
  • Русе
  • Мнения: 410
Здравейте, момичета! Ако някой е купувал тези дни марципан във Варна, нека сподели. От варненската тема ме насочиха към Карфур, миналата седмица го обърнах целия няколко пъти и накрая от информация ми казаха, че не зареждат такова нещо!?! Много съм харесала Капучиновите звезди и искам готов марципан защото не съм сигурна дали ще се ми се получи ако се хвана да си направя сама. Мерси предварително!


Марципан има в Метро. Предполагам, че и във Варна също го има там.

# 501
  • Балчик
  • Мнения: 9 285
Все някъде трябва да има във Варна и освен в Метро, щом тук в Балчик , в кварталния супермаркет има. Peace Ей така изглежда опаковката:



Цитат на: Alokazia в Вт., 30 Окт. 2012, 09:19
Здравейте. Знам, че беше коментирано по-назад в темата, но на мен пак не ми стана ясно как точно се използвате тези коледни красоти. Ще бъда благодарна за повече подробности, върху какви сладки се лепят, само с айсинг ли, и как стават за ядене, като пише че е оризова хартия   

http://www.ebay.co.uk/itm/150695087460?ssPageName=STRK:MEWNX:IT& … p3984.m1497.l2649

Благодаря предварително!

Това е годна за консумация оризова хартия, разтапя се при намокряне.

Последна редакция: вт, 30 окт 2012, 17:40 от Джемма

# 502
  • Мнения: 3 453
donika dineva,
благодаря!   bouquet

Момичета,цял ден чета темата за декорации на сладки и торти и направо се обърках.Кажете ми най-лесния начин за рисуване по сладките? Praynig
Пробвай с РА. Щом аз се справих миналата година, значи трябва да е лесно.  Wink

# 503
  • Мнения: 1 243
да попитам и аз нещо - от миналата година ми е останало ето това:



как да го 'залепя' върху сладките?
с РА ми се струва, че ще стане малко грубо, а искам по-нежно да стои.

# 504
  • Мнения: 678
Е най после изчетох всичко ,да не изпусна нещо(че така изпуснах тортената тема и вече и по майсторство и по четене не мога да я стигна)
Джема чудесни новички нещица
За да не обидя някой няма да пиша поименно но видях чудесни миналогодишни изпълнения ,който още повече ме амбицират за тази година.
Ще снимам и аз тези дни новите ми коледни попълнения.
За АКК и аз съм се подготвила и мисля след 20 да го правя.
И да не е гол пост снимки от миналогодишното производство-  http://milastoimenova.snimka.bg/cooking/koledni-2011.710456.28883392
 Аз лично ги съхранявам в метални кутии и стъклени буркани (от тези леко наведените) с пластмасови големи капаци,както и тези пластмасови кутии с херметически капак от снимките ми .
Поднасяла съм ги в картонени коледни чинийки,стъклени,стъклени купи и големи метални кутии
Имам от преди две години снимка на Венецианска къщичка пак там в албумите

Последна редакция: вт, 30 окт 2012, 23:32 от Мил@

# 505
  • Мнения: 21
Ето ги и мойте формички, вчера си ги взех за 1 лв

# 506
  • София
  • Мнения: 5 729
Момичета, моля за помощ-купих си айсинг на прах и хич не мога да се оправя с него. Как сочно я правите тая работа? Представях си го по-иначе купения-че ще може да се разточва и да си изрежа фирмички от него-нещо като марципана, ама то течно стана, така ли трябва да се получи?

# 507
  • Мнения: 36
добро утро!
разглеждах рецептите от първа страничка и много ми се иска да приготвя линцерови сладки, някой с рецепта, която да не изисква такова отлежаване? Simple Smile

# 508
  • Мнения: 3 449
Момичета, моля за помощ-купих си айсинг на прах и хич не мога да се оправя с него. Как сочно я правите тая работа? Представях си го по-иначе купения-че ще може да се разточва и да си изрежа фирмички от него-нещо като марципана, ама то течно стана, така ли трябва да се получи?
Ето виж това http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=383995.0

# 509
  • София
  • Мнения: 6 601
Момичета, моля за помощ-купих си айсинг на прах и хич не мога да се оправя с него. Как сочно я правите тая работа? Представях си го по-иначе купения-че ще може да се разточва и да си изрежа фирмички от него-нещо като марципана, ама то течно стана, така ли трябва да се получи?

Айсинга е глазура, разбива се с малко вода и лимонов сок (не помня точно, би трябвало да пише на етикета как се разбива). Това не е фондан, който може да се разточва и да се реже на формички.

добро утро!
разглеждах рецептите от първа страничка и много ми се иска да приготвя линцерови сладки, някой с рецепта, която да не изисква такова отлежаване? Simple Smile

На линцерите им трябва 1-2 дена след слепване, за да станат хубави и мекички. Не че не може да се изядат и на другия ден още (моите последните не оцеляха и 24 ч.  Mr. Green, бяха пометени направо  Mr. Green).

Общи условия

Активация на акаунт