Коледа 2012

• 88 295
  • 741
  •   1
Отговори
# 645
  • Балчик
Защо се е  разпаднала кутийката? Аз нищо целувчено и карамелено не мога да направя, защото климатът ни е доста влажен и веднага омекват. Sad
А тази формичка подаръче от къде я купи?

# 646
Я да запитам аз нещо. Купих си един чай с коледни аромати - портокал, кардамом, канела и още нещо имаше, но забравих какво. Та, мисълта ми е - мога ли да използвам съдържанието на едно или две пакетчета за ароматизиране на коледни сладки?   Thinking

# 647
Както и да е, това ни беше предколедна тренировка, ще направим една и с меденки, купихме си готов айсинг от магазина, предполагам, че ще се забавляват да рисуват посладките.

Kакъв готов айсинг купихте?  newsm78

Ами ние от Уолмарт взехме и фигурките и айсинга, защото имаше най-голямо разнообразие. Понеже това ни е само тренировка взех само някакъв бял айсинг и някакъв блещукащ (глитър джел).

айсинг

блещукащото е нещо такова, но в малко по-различна опаковка, нашата не мога да я намеря

Нямам представа дори дали това е правилното нещо, но ще пробваме  Grinning

# 648
  • София
Тоя айсинг много добре е измислен! Дали в България се продава такъв?

# 649
  • Балчик
Има, в сайтовете.Но защо ви е такъв, като по същия начин - само чрез разбъркване се приготвя и домашния?

# 650
Има, в сайтовете.Но защо ви е такъв, като по същия начин - само чрез разбъркване се приготвя и домашния?

специално вкъщи мъжът му чуе ли за белтъци, които се полазват без термична обработка, изпада в паника... опитвам се да се боря с всякакви средства с тази негова параноя, но не се получава особено...

# 651
  • София
На мен ми хареса, че е в пакетче с накрайник Simple Smile За такива неопитни като мен:))))

# 652
Да ви покажа и някой от новите ми формички и помощни средства
Тези формички са от Кауфланд,снимала съм ги до Лидълските има разлика между тях в размер и форма,ще трда ходяда купя и другите от Кауфланд
Имам излишни едни формички за линцери,инструменти за моделираща маса и голям комплект формички-снимани са .http://milastoimenova.snimka.bg/?album;aid=711609;pid=28933334 Всичките неща са нови ,купени са по погрешка или не са отишли по предназначение .Ако някой иска нещо да пише

Последна редакция: пн, 05 ное 2012, 20:55 от Мил@

# 653
  • Пловдив
Да ви покажа и някой от новите ми формички и помощни средства
Тези формички са от Кауфланд,снимала съм ги до Лидълските има разлика между тях в размер и форма,ще трда ходяда купя и другите от Кауфланд
Имам излишни едни формички за линцери,инструменти за моделираща маса и голям комплект формички-снимани са .http://milastoimenova.snimka.bg/?album;aid=711609;pid=28933334 Всичките неща са нови ,купени са по погрешка или не са отишли по предназначение .Ако някой иска нещо да пише

Б
здравей интересуват ме формите за линцери каква цена са?

# 654
  • Русе
Защо се е  разпаднала кутийката? Аз нищо целувчено и карамелено не мога да направя, защото климатът ни е доста влажен и веднага омекват. Sad
А тази формичка подаръче от къде я купи?

Не знам и аз защо се разпадна. Може би не съм пекла достатъчно дълго време - само 1.30 ч. на 100 градуса. Иначе пропорцията ми беше на 1 белтък 2 супени лъжици пудра захар. Не е влажно тук, значи не е от това. Уж бяха изсъхнали целувките, а като слепих частите след 1 час решиш да проверя дали са залепнали, а те бяха толкова меки и лепкави - все едно не са печени никога. И кутийката рухна и отиде в коша. Ако имаш свястна рецепта за целувки - приемам.  До четвъртък трябва да съм измислила нещо.

А за формичката - тук от един специализиран магазин /явно е някаква скъпа марка, ама толкова съм гледала как се казва  Simple Smile/ - 2.90 лв. струва формичката.

# 655
А за формичката - тук от един специализиран магазин /явно е някаква скъпа марка, ама толкова съм гледала как се казва  Simple Smile/ - 2.90 лв. струва формичката.
[/quote]
И аз нямам подаръче формичка ,но имам път към Русе и ако стигна до там ще ти пиша да ми обясниш къде е ,ако е удобно разбира се  Rolling Eyes

# 656
Така като ви чета, се успокоявам, че не съм единствената, която си прави график за сладките. hahaha

И аз съм решила да си купя айсинг на прах ( също като мъжа на Джемма се ужасявам от сурови белтъци) и приемам всякакви идеи. Никога не съм работила с айсунг. Харесах си в сайта на Аромас хаус, но нямат в наличност.

# 657
  • нейде там, където ....
Мил@, а каква е цената на комплекта инструменти?

# 658
Забравих да кажа- лимонови корички на Котани има в Кауфланд, при содата и канелата. Чудя се дали има и портокалови? newsm78

# 659
  • София
Лимонови корички ли търсите?
Днес бях в Била и там имаше

Общи условия

Активация на акаунт