Ин-витро в Истанбул:7

• 142 683
  • 766
  •   1
Отговори
# 480
Клиниките в България не разполагат с лекари ембриолози,а с биолози,някои от които дори не са специализирали ембриология.Какви тогава да са ембрионите?Който оцелее,отива на трансфер,ама качеството-това е друга работа.

# 481
  • UK
Клиниките в България не разполагат с лекари ембриолози,а с биолози,някои от които дори не са специализирали ембриология.Какви тогава да са ембрионите?Който оцелее,отива на трансфер,ама качеството-това е друга работа.

Без да се заяждам Rolling Eyes ама това твърдение не  е ли малко прекалено, все пак клиниките тук не са една- две, верно за някои от тях имам и аз подобни подозрения Crazy ама, чак пък масово Crazy Може би, нашите не са се научили сякаш добре да боравят с техниката и най-вече не им се ще Rolling Eyes  ама хич да се развиват, учат ... нещо, което ние пациентите им всекидневно правим Mr. Green
Валенцето  Hug

# 482
Категорично е така! А предвид, че ембриологията е медицинска дисциплина(специализация), а биологията се изучава в университетите, някак трудно се слага знак на равенство...
Но нека не забравяме и констатациите, които се повтарят многократно при българските пациенти - пресилени стимулации, некачествени яйцеклетки, липса на техника, лоши ембриони.

... нещо, което ние пациентите им всекидневно правим Mr. Green

- ето това не намирам за нормално, ама никак, но и аз го правех! Това означава само едно, че усещаме несигурност в лекарите.

Валенцето, честито и здрава бременност !   bouquet

п.п. какво ще кажете да си спретнем една група във Фейсбук? Мами, бременелки и бъдещи такива  с кодово име -  град на два континента   smile3503?

Последна редакция: пн, 08 апр 2013, 23:58 от ridendo purpura

# 483
Аз съм за новата тема и след 2 неуспешни опита тук в София вярвам, че в Истанбул ще успеем.Ако наистина сте събрали парички не си губете времето тук. Аз дори не работя в момента, тъй като няма работодател, който да те вземе, ако споделиш плановете си за инвитро.Но здраве да е има по важни неща в този живот, а работа ще има. Важно е да успеем, а след това може и на Луната да работим-мотивацията ще я има.
Вижте какво открих и мисля да тестваме някоя квартира към края на месеца.
http://www.gabinohome.com/it/advert/136632
Успех на всички избрали този вариант!

# 484
kristi, този вариант изглежда много добре, стига да е актуална информацията в сайта Simple Smile Ще се радвам да споделиш впечатленията си, ако изпробваш този вариант, така ще има един по-нисък разход за престоя там! Благодаря ти за ценната информация и късмет!

# 485
Криси, ще споделиш после и аз проучвам въпроса с нощувките. Някое от момичетата преди това беше публикувало и този адрес https://www.airbnb.com/s/Istanbul--Turkey.

# 486
Ок ще пиша пак.

# 487
  • София
...Някое от момичетата преди това беше публикувало и този адрес https://www.airbnb.com/s/Istanbul--Turkey.

Само да обърна внимание, че от този сайт повечето собственици на апартаменти изискват депозит - от поне 200 долара, които трябва да се преведат по банкова сметка още при резервирането. Казвам го, защото знам, че за някои това е от съществено значение при избора на място...

# 488
Здравейте Момичета! Hug

Отдавна не съм писала, защото мислех да го направя преди да замина но все още не съм.
Очаквам всеки момент да ми дойде МЦ,/имам и симптомите/ и потегляме. Толкова съм нетърпелива , че само за това си мисля Simple Smile

Да споделя, че и ние сме с мъжки фактор Oligoastenoteratozospermia и изписаха на мъжа ми Proxeed plus, които вече пие трети месец. При срещата ни с андролога ни казаха, че няма проблем защото ще правим инвитро. Но казаха да ги взема за по добри резултати.
Е това е от мен за сега Simple Smile
Успех на всички момичета който им предстоят процедури и на всичке насочили се натам. Simple Smile

А колкото до мен обещавам да Ви пиша като тръгна.

Поздрави, целувки и прегръдки на всички. Hug

# 489
Tnia, късмет и много спокойствие, търпение и положително настроение Simple Smile и да споделяш вълнението Simple Smile, ей   bouquet Mr. Green

# 490
  • София
Tania84, успех и да се завърнете от Истанбул трима:) Не забравяй да ни споделяш тук, имаш най-добрите ни пожелания!
Момичета, като четох последните ви постове за консултациите с андролог, реших да подпитам Карлъкая какво мисли по въпроса - написах му какви неща сме пили досега и дали смята, че има смисъл да пие ММ нещо до опита. Отговори ми, че от всякаквите добавки, билки и т.н. се получава минимално подобрение, но че няма да навредят. Демек, нищо не иска да пием, явно не намира смисъл. Тамън няма да се "тормозим" всеки ден с шепа кво ли не. Абе, IN IMSI WE TRUST Laughing

# 491
  • София
Speed, моите наблюдения също показват, че лекарите в Турция НЕ са фенове на подобен тип съпътстваща терапия /билки, витамини, добавки и т.н./. Аз лично в БГ пиех с шепи какви ли не хапове за по-добри яйцеклетки (дори направих 3 курса иглотерапия). Преди първия опит в "Мемориал", обаче,  специално попитах и отговорът беше "Не взимай нищо, което не ти е предписано от нашите лекари!". А предписаното беше само фолиева киселина...

# 492
  • София
Мммм, да, и мен ме пита само дали пия фолиева и какво взимам за пролактина, нищо друго. Аз даже взимам от турската, силна фолиева:) Колко години пия ФК даже не помня, но са доста... В сайта на клиниката гледах, че имат и те специалист по акупунктура, но докторът не ми го е споменавал като предложение. Ще видим на финала какво ще го докараме:) Аз винаги съм оптимист Peace

# 493
  • Bulgaria/Pakistan/Germania
Здравейте,ние пътуваме на 21.04 и на 22.04 сме на преглед за първа среща и сме много развълнувани какво ще ни кажат.Като мине прегледа ще пиша повече от там.

# 494
Angeli777 kakви изследвания  ви казаха за начало, защото нашия час е за 20 май и разбрах за ПКК, васерман, хепатит и спин

Общи условия

Активация на акаунт