Ин-витро в Истанбул:7

• 142 723
  • 766
  •   1
Отговори
# 495
  • София
SisiTR, тези изследвания ще ви трябват за започване на опит. Ако сте само на консултация, си носете всички предишни изследвания, операции, снимки и пресни хормони на 2-3 ден (пише кои хормони изискват на първата страница на темата) Ако ще правите спермограма, гледайте да има нужното въздържание.
http://www.tupbebek-genetik.com/en/what-is-infertility/first-visit-to-memorial
Успех и на двете ви! Явно сме много двойките, които са се насочили към Турция. И моят лекар каза, че има доста българки, значи сме "полазили" не само Мемориал.
Смятам, че дори само от наличието на тази тема в този форум много хора са се ориентирали и направили своя избор. Затова нека не спираме да споделяме, защото много хора търсят информация тук, дори и да не пишат:)

# 496
Speed мерси за бързия отговор, за първичен преглед сме след поредната глупост, че нямам никакъв  шанс дори и с инвитро,

# 497
  • София
Не зная какви са проблемите при вас, но дано турците успеят да ви предложат някакво решение. В тази тема видяхме как сложни случаи бяха разрешени и вече се родиха бебета. Всички знаем, че това не са магьосници, колкото и да ни се иска, де... На доста грешки на БГ лекари се нагледах във форума, не че в Истанбул някой е застрахован от такива, но ни остава да вярваме и да се надяваме, че и ние ще издуем коремите

# 498
  • Bulgaria/Pakistan/Germania
Турция я отложихме за 21.05 ,сега сме болни .Хванах от някаде гаден бронхит и фаренгит и сега пия антибиотици.Обадих се до Турция да ги известя и ми казаха че ще ми дадат нов час и така сега ще ходим на 20.05 а сме на преглед на 21.05 в 13.30 часа.

# 499
  • София
Ангели, бързо оздравяване и не се ядосвайте за отлагането. Сега празници, туй-онуй, бързо ще мине един месец.

Момичета, мисля, че Алексиана тия дни трябва да ни зарадва с поредното истанбулско бебе? Ако още не се е опекла работата, леко раждане и приятна първа среща с бебка!

# 500
Здравейте момичета, пиша за да дам кураж на повечето от Вас, които сте поели по пътя към Истанбул. Искам да пожелая на всички успех и щастието , което изпитахме ние днес когато видяхме сърчицето на нашето бебе. Пътя за нас беше дълъг и трънлив - много опити в Бг без резултат . Успех ни донесе клиника Bahcecci и най-добрия лекар на света за нас, който работи с нас в екип за да постигнем успех - др. Карликая. Няма думи , които са даостатъчни да благодарят на него и екипа на клиниката за щастието ,което ни дариха. за нас първото щастливо число беше 3700 - резултата от кръвния тест на нашата снежинка. Сега продължаваме да вървим по пътя към щастието. Желая успех на всички Вас.

Последна редакция: вт, 16 апр 2013, 14:02 от Mila_17

# 501
Здравейте момичета, пиша за да дам кураж на повечето от Вас, които сте поели по пътя към Истанбул. Искам да пожелая на всички успех и щастието , което изпитахме ние днес когато видяхме сърчицето на нашето бебе. Пътя за нас беше дълъг и трънлив - много опити в Бг без резултат . Успех ни донесе клиника Bahcecci и най-добрия лекар на света за нас, който работи с нас в екип за да постигнем успех - др. Карликая. Няма думи , които са даостатъчни да благодарят на него и екипа на клиниката за щастието ,което ни дариха. за нас първото щастливо число беше 3700 - резултата от кръвния тест на нашата снежинка. Сега продължаваме да вървим по пътя към щастието. Желая успех на всички Вас.

Честито, Мила Simple Smile 3700 е направо фантастично число!!! Нека все така само да се радвате и за напред, с една хубава, лека и безпроблемна бременност и прекрасен подарък за коледните празници   bouquet

Явно доктор Карликая е добър специалист Simple Smile А как протече при вас процедурата, ако не е тайна Simple Smile

# 502
  • София
Mila_17, едно огромно ЧЕСТИТО!   bouquet Нека бъде леко и безпроблемно и много щастливо!

# 503
  • In a surreal moment!

Heart Eyes Hug  Peace  Praynig

д-р Карликая - The best!Respect!   bouquet

Dr. Güvenç Karlıkaya
Bahçeci Fulya Tüp Bebek Merkezi
Hakkı Yeten Cad. No:11
Kat 3, Fulya Terrace
İSTANBUL

Callcenter: 444 39 49
Telefon: +90 (212) 310 31 00
Faks: +90 (212) 310 31 90

gkarlikaya@yahoo.com

Последна редакция: вт, 16 апр 2013, 18:23 от ИКСИ

# 504
 Hug  bouquet Браво на доктора, и на екипа. Мила лека бременност ти желая и здраво бебе на финала.

# 505
Благодаря на всички, не беше лесно но си заслужаваше всяка крачка, която направихме по пътя към нашето бебе. Никога не се отказахме , въпреки че минахме през много дори не искам да си спомням експериментите на Бг земя - сигурно някъде фигурираме в учебниците по медицина.

За себе си знам че лекаря, който избрахме е голяма част от успеха ни - толкова спокойствие ми вдъхваше винаги и продължава да ме консултира и сега. Др. Карликая е изключително ерудиран, и много човечен. Никога не направи нещо без да се обоснове с примери защо го прави - повярвайте не съм най- лесния пациент аз питам много и докато не получа отговор който има логика не спирам.

Успеха при нас дойде от замразен трансфер - той предложи че така тялото е най-близко до естествения си ритъм - което се оказа вярно. След трансфера ми зацапа на 5 ден и аз отписах опита - започнах да си правя планове кога пак. В резултат обиколих цял Истанбул като турист дните след трансфер. Но се оказа, че снежинката е по борбена отколкото си представях, след това спахме една нощ на Истанбулското летище заедно че полета ми беше много рано сутринта. Мъкнахме тежкия куфар насам натам и като след 10 дни видях тест 3700 не че не повярвах а ми трябваше време да осъзная че се случва на мен.

Сигурна съм че без лекаря при, който бях никога нямаше да успея . На всички , поели по пътя натам желая успех - и вярвайте не лекарите си.

Последна редакция: вт, 16 апр 2013, 20:09 от Mila_17

# 506
Мила, честито! Hug
Желая ти лека и безпроблемна бременност до термин! Hug Hug Hug

# 507
Здравейте,
Гласим се да заминаваме с моя мъж на процедура тези дни. Проблемът е, че не можем да си намерим места за нощувка. От линковете на първа страница няма свободни места. Някой има ли адрес за други апартаменти /предпочитаме да има кухня/?
Благодаря много.

# 508
Здравейте,
Гласим се да заминаваме с моя мъж на процедура тези дни. Проблемът е, че не можем да си намерим места за нощувка. От линковете на първа страница няма свободни места. Някой има ли адрес за други апартаменти /предпочитаме да има кухня/?
Благодаря много.
Здравей предлагам ти този http://www.tempohotels.com/caglayan/en/ ние бяхме там и сме много доволни има и стаи с кухня, ние бяхме в такава. Успех!
П.С Много е близо до болницата.

# 509
Момичета, запазила съм час за първичен преглед и Кубра след мое запитване ми изпрати следния списък с необходими изследванияFEMALE

HORMONAL TESTS

- Prolactin                 
(must be done fasting in the morning till 9.30)                     
- Free T4                   
- TSH       

SEROLOGICAL TESTS                                                                                                                                                                             

- Hbs Ag                                                                               
- Anti-Hbs                                                                             
- Anti-HCV                                                                             
- Anti-HIV I+II                                                                     
- Rubella IgG 

HEMATOLOGICAL TESTS

-Complete Blood Count

MALE   

-HSs Ag
-Anti-HIV I+II
-Anti-HCV       

но не разбрах задължителни или препоръчителни са.
Моля да сподели някои минал по този път.

Общи условия

Активация на акаунт