Ин-витро в Истанбул:7

• 142 691
  • 766
  •   1
Отговори
# 750
Здравейте момичета, някоя от вас да се е ориентирала към хотел за септември месец?

# 751
здравейте,
аз към в Истанбул и ви препоръчвам ДА НЕ ползвате този сайт - http://www.istanbulapt.com - ние сме в апартамента Галатасарай и много съжалявам, голяма мизерия е в квартала и апартаментите не стават изобщо. Въобще търсете нещо далеч от Таксим.
Ако с нещо мога да помогна от тук - пишете ми.
Започнах процедурите в Мемориал - засега съм на Гонал - 150 Е, ще видим докога.
Успех на всички!

# 752
бонбон_73, това, че в апартамента, в който сте отседнали е мизерия, не означава, че във всички апартаменти и хотелски стаи в Таксим е мизерия, та да призоваваш да се търси далеч от там Wink

# 753
  • София
Аз затова предпочетох да платим по 65 евро, след като накрая попаднахме на наистина чист и приятен апартамент, в който да ти е кеф да стоиш в дните, в които се налага да лежиш. Два пъти бяхме на не толкова приятни хотели, но в последния си удължихме резервацията, защото много ни хареса, пък прежалихме разликата в цената. Всеки си има различни критерии, аз не съм претенциозна, но обичам да ми мирише на чисто и ново, а не на канал и да е прашно и неподдържано.
Определено в района на Таксим има най-много нискобюджетни варианти, хостели и т.н., които стават за пътуващи студенти, но има и ултраскъпи хотели - да не слагаме района под един знаменател.

Бонбонче, успех със стимулацията, отчитай се редовно как вървят нещата newsm10

# 754
Musleto, аз трябва да бъда на 11 септ в Истанбул

# 755
С мъжа ми засега сме се ориентирали към хотел Темпо, най-вече защото е на 15 мин пеша. Модерен хотел е, отзивите в трипъдвайзър.ком са отлични. Още не сме запазвали стая, изчакваме да видим каква оферта ще изпрати Кюбра. Каза, че ако искаме ще ни помогне за престоя.

# 756
о.к - всеки си решава, просто споделих моето виждане

# 757
Free aquarius, изглежда вървите твърде бавно от хотела към болницата. Аз бих казала, че разстоянието се провървява за не повече от 5-6 минути пеш.

# 758
Надежда, това е разстоянието, което ми дава google maps. Ако темата е да дискутираме кой колко бързо ходи, няма проблем.

# 759
 Grinning Момичета време е за нова тема  Hug

# 760
Здравейте,таман открих темата и отгоре отгоре я прегледах.Имам два въпроса.Колко пати се ходи до там.И колко пари излиза вси4ко пат,хотели и ин витро процедурата?И о6те не6то колко време се прото4ва?

# 761
Здравейте,таман открих темата и отгоре отгоре я прегледах.Имам два въпроса.Колко пати се ходи до там.И колко пари излиза вси4ко пат,хотели и ин витро процедурата?И о6те не6то колко време се прото4ва?
Цялата информация можеш да откриеш на първата страничка на темата.

# 762
Само да попитам, защо всички говорите за септември, август не работи ли клиниката, понеже аз за тогава мисля да ида. Някой знае ли кога е рамазана и колко дни.

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=727839.new#new - нова тема

Последна редакция: вт, 09 юли 2013, 07:39 от love forever

# 763
MESETS RAMAZAN ZAPOCHNA DNES,NO TOVA NE VLIYAE VIRHU RABOTATA NA KLINIKATA.

# 764
Само да попитам, защо всички говорите за септември, август не работи ли клиниката, понеже аз за тогава мисля да ида. Някой знае ли кога е рамазана и колко дни.

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=727839.new#new - нова тема

Общи условия

Активация на акаунт