Как приемат децата новите партньори в живота на родителите си?

• 9 450
  • 64
  •   1
Отговори
# 60
  • София
....

Ивонска,
Къде видя да изтъквам нуждата от секс точно??

Ама, всеки си чува собствените мисли  Mr. Green

Коментирам изтъкването на секса като нужда, а не конкретно теб!  Peace Опитвам се да подчертая, че човек може да секси извън домашното огнище, ако само за физиологичните потребности иде реч. Ако а) имаме перфектен пасващ нов татко и/или б) нямаме активно присъстващ биологичен родител то това е вече друга тема, но ако а) и б) са налице, секса може да се прави в свободните от дете часове през денонощието.

# 61
Моето дете хвана за ръчичка приятелят ми още 1вият път като го видя, на 6 годинки си го поведе за ръчичка, и аз изоставена, даже изревнувах  Simple Smile Прояви на близост и на интимност между нас не е имало, бяхме "на гости на село", щото ние си нямаме такова. Но моето дете много се привързва към абсолютно всяко мъжко присъствие в компанията, обяснявам си го с липсата на бащиното такова, батковците са му любими.
Извинете, трябва да съм сексуално незадоволена, или да съм на 100% процента сигурна, че с въпросният ще прекарам остатъка от живота си? Ами ако не е той? Ми то с баща му не се получило, пък в една къща сме живяли, отде да знам със следващият как ще е: гаранция няма!
Децата като цветята: нежни Simple Smile Отиваме на гости на еди-кой си, отиваме с Х еди-къде си...защо да натрапвам такива отношения на малко дете?!
И все пак още не живея с младежът, даже и разведена не съм, детето знае кой е баща му, както и вече, че имам приятел, но и негова работа не е кой ще спи в моята спалня Wink Такт!

# 62
  • Kопенхаген
Saule , тук никой нищо не решава, а много от темите тук са: ,, не малко а доста такива ,,...

Хубаво е, че се споделиха много гледни точки и от едната и от другата страна.
Логично е детето да се запознае постепенно с новия партньор, за да може родителя да е щастлив пълноценно.
Първо поради факта, че вероятността детето да прояви негативни емоции предвид новото положение е по- малка.
И едва тогава въз основа на това майката да гради своето щастие, защото няма да се терзае, че новият партньор не е желан от дето ѝ.

# 63
То трябва първо мама да е наясно със себе си, да е трезва и успокоена. Дори раздяла с човек, с когото отдавна си искал да се разделиш, към когото таиш негативни емоции или пък с когото раздялата е била дори спокойна - няма значение - просто всяка раздяла се изживява. Обикновено болезнено.
Честно казано аз лично в такива обстоятелства - бих крила нова връзка от сина. Докато не стане малко по-голям, на 6 е сега и мисълта да му натрисам нов персонаж - ме плаши, че дори отвращава.

# 64
  • Страната на чудесата
Децата усещат, когато родителите им не са щастливи. В този смисъл оправдавам раздялата на една нещастна двойка и търсенето на партньор според предпочитанията. А как ще го въведе родителят в света на детето, наистина не мога да оценя, както не мога да отсъдя и какво е правилно и грешно в една двойка. Всеки знае най-добре себе си, иначе отстрани  лесно да съдим и да цъкаме с възмущение.

Общи условия

Активация на акаунт