Туба и Джансел, "Запленяваща сърцето" (Gönülçelen) и след това - Тема 171

• 76 216
  • 744
  •   1
Отговори
# 540
  • Русе
Такаа... първа и втора среща между Мурат и Хасрет видяхме, но утре ни очаква следващата, а с нея и още емоции!  Peace

Но за сега лека нощ!  Hug

# 541
Цвети  Hug

Лека нощ и от мен!

# 542
  • Русе
Добро утро!  Hug

Чувствам се прекрасно след снощните емоции, вярно  Thinking различно е усещането при това гледане на епизод! Липсват ми някои неща и тепърва свиквам с гласовете, но като цяло получило се е добре - не ме дразни, а и имам възможност да видя и най-дребни детайли, които при предни гледания, дали заради емоция или заради субтитрите съм пропуснала,  Peace
А, пък и компанията за гледане  Wink, като я има - става още по-хубаво, та как да не очакваме с нетърпение и следващият епизод / е, нали сме със срязани серии  Thinking пък да видим  Wink как точно ще ги клъцват  ooooh!/.  Peace

# 543
  • Русе

Хубав ден ви желая  Hug, до довечера  Wink да продължим със следващата среща!  Peace

# 544
Добро утро! Grinning

Ново клипче със стари снимки, но ми е приятно да си пия кафето от Цвети с него Wink А и музиката е една такава, разбуждаща... Joy Хубав ден!

# 545
  • Мюнхен
Здравейте!

Исках да попитам дали дублираните серии са качени някъде? Аз съм гледала филма, но искам пак да го гледам с дублаж. Благодаря ви предварително!

# 546
Добро утро Hug

За мене снощи си беше почти начало. Бях гледала информативно 1ви епизод и то след като загледах ОС. Та ми беше интересно и ново: ботушките на Балчичек, Кадрието с ножицата, къщите от махалата, електронната игра на Левент.  
Огнената Хасрета  - и коси, и очи, и ритникът, с който се появи."Туршиената" физиономия на Мурат, който не пасваше дори и в собствената си среда;  Левент-приятелят - който навсякъде пасваше и бе в настроение. Махленците - странни и колоритни птици, всеки от които ти повдига настроението и може сам да задържи вниманието...

И розовото шалче - връзката между миналото и бъдещето. Късането на нишката с живота и привързването към живота.... Едната се връзва, другата развързва...

Още колко съпоставки откривам...Изисканият и лъскав, но монотонен живот и  шумната и цветна, безвкусна, нопълна с живот мизерия  Peace

Жалко, че бг програмни схеми са различни и се налага да се накъсва сериите. Губи се целостта, ефектът...

bggirl22 , не съм много запозната с качването на епизодите, но мисля, че дублираните тепърва ще се качват - сериалът стартира снощи в бг-ефира.

Последна редакция: ср, 17 окт 2012, 10:44 от Bagi

# 547
Здравейте!

Исках да попитам дали дублираните серии са качени някъде? Аз съм гледала филма, но искам пак да го гледам с дублаж. Благодаря ви предварително!

Предполагам, че ще ги качват в NovaTV Play, но е още рано. Днес от 17.00 ч. може да се гледа повторението на първи епизод.

# 548
Здравейте и от мен Simple Smile

Снощи ми беше много плътна тв програмата и не остана време за темата.
Още не мога да кажа категорично какво ми е мнението за бг излъчването на филма и затова ще изчакам още малко. До някаква степен се оправдаха страховете ми относно дублажа на колоритните мааленци, но все ще го преживеем някак си. Поне са използвали този похват с лекото разминаване на дублажа и оригиналният говор за да може да се чува и по малко от него.
Иначе Таня Димитрова за мен си е гласът на Туба, защото първото, което съм гледала е дублираният "Гордата Аси". За щастие, великолепната музика звучи еднакво на всички езици и съм сигурна, че скоро ще се гмурнем изцяло в огнената атмосфера на филма, за който копнеехме Laughing Ееех, че име са избали на героинята....Хасрет /копнеж/...за тези, които сега го гледат за сефте Laughing
Приятен ден и до довечера Peace

# 549
Здравейте!

Здравейте!

Епизодът все още не е качен, но когато това стане ще пуснем линк в темата и в първи пост на новата тема!

Приятен ден!  Hug

# 550
Здравейте запленени   bouquet
И аз вече съм запленена. Ще гледам филмчето и ще ви посещавам. Рано е още да изказвам мнение. За сега се запознавам с героите и актьорите. Само мога да кажа, че много ми хареса музиката, а за останалото по-късно.
Хубав и лек ден на всички  Hug Hug Hug Hug Hug

# 551
@reni@  Hug

Ако някой от "новите" запленени има време и възможност, нека погледне и оригинала, за да усети и звуково атмосферата, настроението, контраста....Колкото и майсторски да е направен дублажът, все нещо се губи. А "бгмахленците" говорят прекалено правилно, не са вземали уроци по цигански говор, ритъм Peace   Горещо го препоръчвам.   Hug

И колаж с днешна дата и привкус от 60-70 години:

Хубав и шарен ден Hug

# 552
Привет и от мен!
Гледах снощи първа серия на ОС и също мога да кажа, че се губи част от ефекта при озвучаването на героите. Циганският диалект го няма, поне някакъв български да бяха използвали. Сега и аз се чудя как ще представят обучението на Хасрет по правоговор, след като тя си говори на български правилно от самото начало. Разбирам, че за петимата озвучаващи актьори е трудно да влязат във всички образи и да представят различията в говора и настроението на всеки от героите. Все пак хуморът и емоциите се усещат и се надявам в следващите серии озвучаването да е по-добро!  Simple Smile

# 553
Corvette c1/1961г.
http://suchen.mobile.de/auto-inserat/corvette-andere-c1-converti … xport=ALSO_EXPORT
Благодаря  Hug
много хубава колица  Sunglasses

# 554
Здравейте и от мен с днешна дата!

Добре дошли на всички ново- и старозапленени  Hug

Да ви почерпя за добре дошли
Скрит текст:

Привет и от мен!
Гледах снощи първа серия на ОС и също мога да кажа, че се губи част от ефекта при озвучаването на героите. Циганският диалект го няма, поне някакъв български да бяха използвали. Сега и аз се чудя как ще представят обучението на Хасрет по правоговор, след като тя си говори на български правилно от самото начало. Разбирам, че за петимата озвучаващи актьори е трудно да влязат във всички образи и да представят различията в говора и настроението на всеки от героите. Все пак хуморът и емоциите се усещат и се надявам в следващите серии озвучаването да е по-добро!  Simple Smile

Вали   smile3521 и аз като теб се чудя как ще бъде с тази серия  newsm78 ако не променят нещата до тогава

Ринка  Hug много хубави гифчета и точно по епизода са

Да пусна един от клиповете на Ети с хубава музика (те май всичките й  са с хубава музика май  Wink)

Хубав следобед!

Общи условия

Активация на акаунт