Електронна цигара - алтернатива на тютюнопушенето тема 2

• 43 007
  • 752
  •   1
Отговори
# 105
mirtama, аз мога да ти оправя главите или да ти дам моя преходник. Явно ги е надул на висок волтаж и не са издържали. Колко ома са били изгорелите?

# 106
Ами мисля че са 1.8
Стига да не ги е изхвърлил. Как мога да ти ги пратя. Или да ти ги донеса. ще съм ти много благодарна, защото той пуши три кутии на ден и не им се иска да се връща към нормални цигари, а виждам, че вече много се изнервя

# 107
Ами трябва да се срещнем утре някъде да ми ги дадеш, аз да ги оправя, което ще ми отнеме час примерно и после да ти ги дам.

# 108
Пиша ти на лични

# 109
Първата течност която си купих като взех стартовия комплект беше RY4 на Деканг от обикновената серия. Изобщо не ми хареса въпреки, че много народ го хвалеше (аз и за това го взех де).
Дано RY4 на ФА да е хубаво Simple Smile
Иначе за Деканг специално забелязах, че в шишенцата много хубаво им миришат течностите, но като минат през изпарителя не са моите вкусове.

Между другото, този сайт Иновейшън го има в страницата на Инавера като официален представител, но това, че продават готова течност Черна череша, която липсва в сайта на поляците, за мен е крайно съмнително и не бих си купила от тях.  Rolling Eyes

# 110
Явно наистина няма готова течност черна череша на Инавера. Може би ме обърка сайта на Иновейшън, защото там има.
А някой пробвал ли е черешата на голд серията на Деканг?
 http://www.electrosmoke.bg/product.php?id_product=56

Аз ползвам ванилията от тази серия http://www.electrosmoke.bg/product.php?id_product=57 .Един приятел пуши тази и казва, че освен вкуса и аромата на череша имала вкус и като на червило.Много си я харесва.

# 111
Между другото, този сайт Иновейшън го има в страницата на Инавера като официален представител, но това, че продават готова течност Черна череша, която липсва в сайта на поляците, за мен е крайно съмнително и не бих си купила от тях.  Rolling Eyes
Може би от Инавера си зареждат база и аромати, и сами да си ги бъркат. Хем са им вносители, хем ти продават стотинки за левчета Laughing.

# 112
Още една причина да не купувам от там Simple Smile
Мисля, че е крайно некоректна тази практика. Все пак, ако са решили да ги бъркат и продават, да вземат да ги пуснат на по-ниска цена и да не заблуждават, че продават фабрично забъркани.

# 113
Да попитам: Тъй като в никой бг сайт няма VPG Power Base 18mg в наличност, ако си взема VG Bio Base 0mg 100ml и PG Eco Base 38mg 100ml и ги смеся, ще получа 200ml абсолютно същото нещо, с 19мг никотин, така ли? Simple Smile

# 114
Точно така  за милиграмите, за състава на базата не съм сигурна.
Какво е съдържанието на двете?

# 115
JimmySoldier, да. И аз смесвам същите бази.

# 116
Може би от Инавера си зареждат база и аромати, и сами да си ги бъркат. Хем са им вносители, хем ти продават стотинки за левчета Laughing.

А какво пречи да са си поръчали да им направят от Инавера? Аз лично не виждам какво значение има кой е забъркал течността.

# 117
  • Стара Загора
А какво пречи да са си поръчали да им направят от Инавера? Аз лично не виждам какво значение има кой е забъркал течността.

В това може и да има нещо вярно. Този сайт esmoker.bg е старозагорски. Те са официални представители на Флейвър Арт и на Joyetech. Като ходих при тях да си вземам Shade те ми дадоха шишенце от 20 мл, което не приличаше на шишенцата от Флейвър Арт и ми казаха, че те си ги поръчват и фирмата ги правила в 20 мл за тях.

mioki  Peace поправено е името.

Последна редакция: сб, 13 окт 2012, 20:48 от sanyy

# 118
Има значение, защото има разлика в цената, при това не малка. По мнение на изпаряващи и във вкуса има разлика, между фабрично заъбрканите, и всички бъркани на място някъде по магазините или вкъщи.
Флейвър Арт се казва италианската фирма Simple Smile

# 119
Какво имаш предвид под разлика в цената? И за каква разлика във вкуса става дума, че фабричните са по-добри от забърканите в магазина ли?

Общи условия

Активация на акаунт