Електронна цигара - алтернатива на тютюнопушенето тема 2

• 42 730
  • 752
  •   1
Отговори
# 600
0 и 26 са концентрацията на никотина, така ли? Т.е. без никотин и със? И сега да търся само тютюнев аромат?
Чуствам се като селския идиот  ooooh!

Едит: и сега обяснение за тия букви на разтворите  Praynig и дали трябва да взема точната концентрация която ще пуша или по-голяма. Трябва ми 11.  newsm78
А аз -  като втория селски идиот.  Mr. Green
А обясненията на Vapor, директно си ги копирам. Не, че ще й се размине да обяснява пак  Mr. Green
Момичета и момче, благодаря, че сте толкова търпеливи.  bouquet

# 601
Малее, малко да ме няма и сте изписали три страници  Grinning

За който ме питаше за 6мг концентрация, аз сама си бъркам базите от 0мг и 36мг на ФА, получавам разтвор с концентрация 6мг и си ги овкусявам с аромати.  Peace Това е най-оптималния вариант за мен. Хем цената е добра, хем си смесвам по колкото капки искам и си правя колкото искам ароматна течността. Единствения кусур е, че трябва да чакам да "втасат", но не е болка за умиране, особено ако се влезе в ритъм  Mr. Green
 На ФА най-ниската концентрация е 9мг.
PG  е пропилен гликол - дава по-плътен вкус и по-силен удар, но мялко пара.
VG - глицерин - много пара, но по-кух аромат и по-слаб удар
PVG - комбинация от PG и VG
Аз лично предпочитам PVG - най-балансирана е и не ми дразни и суши гърлото.

За който ме пита Tabacco Max-Blend е същото като Max-Blend Simple Smile просто по-дългото е изписано в сайта на ФА за това така го пиша.

# 602
  • София
Какво ще кажете за този вариант ел. цигара

http://www.electrosmoke.bg/product.php?id_product=191

# 603
  • Русе
Момичета, страхотни сте. Много, много благодаря   bouquet

# 604

Хубавка и мъничка  Simple Smile Пише, че батерията позволява до 100 дърпания.

# 605

Хубавка и мъничка  Simple Smile Пише, че батерията позволява до 100 дърпания.
Направо ужасно малка батерия... дори и със зарядната табакера пак ще падне едно презареждане... не бих си я взела колкото и да ми харесва на външен вид. За сравнение на мен за деня нормално към интензивно изпаряване ми стига една 650мАч.
Другото което не ми харесва е че е с автоматична батерия. Въпреки, че е по-удобно да не натискаш копче, съм чела, че автоматичните батерии се повреждат лесно от удар, освен това има вероятност при по-силни вибрации (в дискотека примерно) да се активира сама.

# 606

Мисля да мина на нея, а старата да я дам на приятеля ми. Утре ще ти кажа Wink
Определено изглежда по удобна от останалите, дори и от Екаб, която е сравнително малка Wink

Последна редакция: ср, 07 ное 2012, 21:41 от kal3t0

# 607
Въпреки скромния си опит, ще споделя, че черната череша на FA, мирише чудесно в шишето, но при изпаряване няма никакъв аромат. Пара и удар са ми ОК, но вкус - няма. Взех си никотинова течност Кент, на марка, която не знам дали е известна и читава /просто такава имаше в магазина за е цигари и консумативи/, но ми хареса. Аромата е като на пури, но не толкова натрапчиво и силно. А комбинацията от двата аромата, разбира се, едно към гьотере  Crazy още по -добре. Искам нещо плодово, но да усещам отчетливо аромата. Препоръки?
П.П. Май трябваше да кажа с какъв картомайзер изпарявам - истината е, че е Божа работа. Некомпетентна купувачка и добронамерена продавачка, уж компетентна, но не съвсем... таа карта би трябвало да е С4, но е неразглобяем. УжасТ.

# 608
Въпреки скромния си опит, ще споделя, че черната череша на FA, мирише чудесно в шишето, но при изпаряване няма никакъв аромат. Пара и удар са ми ОК, но вкус - няма. Взех си никотинова течност Кент, на марка, която не знам дали е известна и читава /просто такава имаше в магазина за е цигари и консумативи/, но ми хареса. Аромата е като на пури, но не толкова натрапчиво и силно. А комбинацията от двата аромата, разбира се, едно към гьотере  Crazy още по -добре. Искам нещо плодово, но да усещам отчетливо аромата. Препоръки?
Никотините на Хангсен и Деканг. Имат огромен избор. Няма да съжаляваш!
Давам ти и снимки, защото на пазара има много фалшификати.

# 609

Определено изглежда по удобна от останалите, дори и от Екаб, която е сравнително малка Wink
Няма начин да не е по-удобна от останалите...

Ohi, снимай шишето, моля и кажи от къде го купи. Черната череша е много ароматна течност, изненадана съм, че няма аромат при изпаряване.

# 610

Няма начин да не е по-удобна от останалите...
Определено е по-лека и по-мъничка Simple Smile За мен това си е удобство отвсякъде Wink Да не говорим, че айфончето /така наричам калъфа/ си зарежда батерийката по всяко време Simple Smile

# 611
Определено е по-лека и по-мъничка Simple Smile За мен това си е удобство отвсякъде Wink Да не говорим, че айфончето /така наричам калъфа/ си зарежда батерийката по всяко време Simple Smile

Да и непрекъснатото зареждане на батериите е много удобно. На фасон са я докарали много добра, но относно ефективността, съмнявам се.

Един цитат от другфорум от потребител с многогодишен опит в изпаряването по повод въпросния модел:

Колега обърни внимание на датата на тая тема заради която си спечелих преди около 3 години предупреждение за отсвирване: Моята връзкапросто тогава преди камара време подобни устройства се правеха с вид на "кутия цигари" а сега се правят във вид на IPhone.
С изключение на байонетната връзка не виждам с какво това произведение превъзхожда горе посоченото и още една камара подобни устройства от преди 3 години , които ...хм се чудихме как да заменим с това Моята връзка колкото и недодялано да изглежда беше спасение за доста хора, долу горе по същото време се появи  това:Моята връзка и се прие като манна небесна за масовия е-пушач.
Според мен човек трябва да е завършен идиот за да инвестира куп пари ( освен ако не са негови) за да се опитва да популяризира нещо толкова безпредметно или наистина да няма и грам представа с какво се е захванал.
Това ( както и cab-чето) би си го купила някоя кифла и 2-3 ма, все още неориентирани в сексуалноста си индивида с неустановен пол. Останалото е глупости на търкалета!

# 612
За мен няма нещо по-добро от Екаб-а. Но за да го ползваш трябва да имаш култура на пушене, да знаеш как се пуши с електронна цигара.
И между другото забелязвам доста мъже с Екаб Wink Нещо повече един шофьор на такси ми каза за мястото, откъде си взех цигарката. Имаше Екаб и е очарован. Много съм му благодарна.

# 613
# 614
Искам нещо плодово, но да усещам отчетливо аромата. Препоръки?

Малко е субективно това с вкуса, аромата и препоръките, но аз от плодовите най-отчетливо усещам прасковата и касиса на Инавера. За  ФА не знам, защото не ги използвам. Но както някой беше писал тук във форума - щом не усещаш черешата, зарежи я за две-три седмици. После я опитай пак - има вероятност усещането да е съвсем различно.

Горката Mioki! След пороя от съвети, с които ни заля kal3t0, скоро пак ще трябва да правиш нова тема!  Wink

Общи условия

Активация на акаунт