Как се справяте с боледуванията на децата си на ясла/градина - Нашият Опит

• 69 316
  • 751
  •   2
Отговори
# 180
И моята е болна Tired две седмици на ясла и сега сополива.днес хем като я водих на ясла и беше малко запушен носа , и като я оставях на лелката казах , че ако се разсополиви веднага да ми звъннат аз съм си вкъщи ще дойда да я взема.никой не ми се е обаждал и аз се зарадвах , че всичко е ок,отивам да я взимам , питам лелката дали е кихала нещо сополи да е имала , а тя отговаря ,че нищо не е забелязла и , че нямала...аха 10мин.след като я взех като се разкиха с едни зелени сополи ooooh! утре лекари няма , в спешното абсурд да отида Stop сега сложих капки Гаразон , правих инхалация , Коризалия+Инфлуцид давам.дадох и Нурофен 2.5мл.защото по принцип помага и при хреми.
Мисля утре да купя НИЗИТА унгвент , той нали отпушва , че не съм пробвала , но го похвалихте и ще и купя.за сега нямаме река от сополи , гърлото е добре , дано и мине до понеделник , че ще съм на интервю за работа и ако е болна и тогава не знам какво ще правя Sad голям късмет нали....

Носа и е ужасно запушен като легна да спи Tiredсложих Ксиламетазолин , че не може да заспи милата

Последна редакция: пт, 12 окт 2012, 22:44 от Евитa

# 181
Евита, в кой град си?

# 182
Oт Ямбол съм , защо?ако питаш за да ме насочиш към лекар, тук работи само спешното и съм ходила два пъти едно голямо нищо не казват , да не говоря , че чакам по час да минем...

# 183
Мислех, че си във Варна, явно те бъркам с друга потребителка, извини ме. Тук има все пак варианти освен спешен център.

# 184
И ние сме в кюпа на хремавите,след 5-дневно ходене на градина,давам Коризалия,1 саше на седмица Осцилококциум,и от вчера Бронховаксом.
Нослето чистим с физ. р-р , и Куикс.

# 185
Лисичке , моята ЛЛ ми е казвала , че на болно дете не се дава Бронховаксон , най-добре я питай вашата . че все пак Бронховаксона е ваксина през устата.
Моята за сега няма червено гърло Praynig само сополи и кашли от време на време.почнах бабения лек на Чери , малката много го хареса Laughing и искала още Wink

# 186
И ние сме болни,хем и аз съм предупредила да ми звънят,ако има нещо,но факт е,че като я взех,ръкавите на блузата и бяха с засъхнали сополи,бърсало се е детето,ама кой да види!Сега пак вкъщи,до понеделник няма да мине,то си е слязло вече надолу,кашля и няма глас,я кажете с мас ли да я намажа,или с нещо друго,знам ли,компрес да сложа,няма да седи!

# 187
  • вече Пловдив
И ние сме болни,хем и аз съм предупредила да ми звънят,ако има нещо,но факт е,че като я взех,ръкавите на блузата и бяха с засъхнали сополи,бърсало се е детето,ама кой да види!Сега пак вкъщи,до понеделник няма да мине,то си е слязло вече надолу,кашля и няма глас,я кажете с мас ли да я намажа,или с нещо друго,знам ли,компрес да сложа,няма да седи!
Ако е гърлото, вържи й компрес с извара - малко извара на найлоново парче (разстеленото да е с дебелина 1 см) и отгоре вързваш шалче. Да стои колкото може. Става и когато си ляга, даже е още по-добре. За нослето - нашата хрема я лекувам с капки от сребърна вода и клеева тинктура.

# 188
  • Бургас
Да ,този компрес много помага,както и варен,натрушен белтък-поръсен с пудра захар.Аз така излекувах налепи по сливиците и червено гърло, с тези компреси и Ангин хиил.
ЗА кашлица- инхалации +Хустил.

# 189
  • Пловдив
И ние от вчера сме с температура.Давам панадол и инфлуцид и саностол.Няма сополи засега,което е добре.

# 190
момичета, а какво давате за зачервено гърло (нещо за смучене или спрей).
Ние мажем с гранофурин, но ми се ще да имам и още някакви варианти (Тантум верде спрей някой ползвал ли е)?   bouquet

# 191
Ние мажем с гранофурин, но ми се ще да имам и още някакви варианти (Тантум верде спрей някой ползвал ли е)?   bouquet
Ние сме ползвали за леко зачервено гърло. Мина бъзо. Иначе ми изписват и хомеопатични гранули. Давала съм и хомеовохс за смуче, но трябва съвсем в началото да се започне че иначе няма никакъв ефект.

# 192
 Да  аз имам в нас Тамтум вереде и винаги пръскам при червено гърло.Давам и  Ангинхил, като пъевия ден давам през 2 часа, после стандартното - 3 по 1. Давала съм и Тонзилотрен по същата схема ! Ползвали сме и Хомеожен.
 Ние май сме хванали  вирус с разтройство.Вчера имаше Т, боля го коремче, плака , днес има разтройство с ужасна миризма.

# 193
  • София
Ние мажем с гранофурин, но ми се ще да имам и още някакви варианти (Тантум верде спрей някой ползвал ли е)?   bouquet

Анн–, с грануфорин не се ли маже, когато има налепи ...
Аз пръскам Тантуум верде спрей или Орофар  Peace, вторият спрей го препоръчвам, свали налепи от сливиците на дъщеря ми при една класическа (с много налепи) гнойна ангина лятото (има и лидокаин в него, облекчава значително болката и неприятното драскане в гърлото)  Peace
Правя гаргара с чай от лайка и на върха на кафена лъжичка сода за хляб също (содата за хляб, за да неутрализира средата, защото при болно гърло се вкислява), смуче прополки  Peace

# 194

Евитa
Нашата каза още като го изписа ,че нямало проблем да се дава и с други лекарства  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт