Как се справяте с боледуванията на децата си на ясла/градина - Нашият Опит

• 67 781
  • 751
  •   1
Отговори
# 720

Някой случайно дали е използвал Рибомунила или има повече информация. Частната педиатърка ми го препоръча като по-добър от Бронховаксома.

Аз съм давала Рибомунил, много бях доволна. През цялото време, докато го приемаше детето ми не хвана дори сопол.

# 721
Мерси момичета  bouquet всичко написано от вас звучи чудесно. Сега ще трябва да открия някой да ми го купи. Аз имам и написана рецепта за него.

# 722
Ох , как да го дам този Бронховаксом Tired като малката няма 10 дни здрава , днес след посещение при ЛЛ тя пак каза да сме почнели и пак ми каза изрично да е здрава като го пие , как да стане това...
Тук бяхте писали , че го давате и на болни деца , не ви ли е страх...

тук пише до колкото разбирам , че даже се дава на болни деца за да се оправят по-бързо...а де
http://apteka.framar.bg/30002199/%D0%B1%D1%80%D0%BE%D0%BD%D1%85% … 5-%D0%BC%D0%B3-10

# 723
  • София
Ох , как да го дам този Бронховаксом Tired като малката няма 10 дни здрава , днес след посещение при ЛЛ тя пак каза да сме почнели и пак ми каза изрично да е здрава като го пие , как да стане това...
Тук бяхте писали , че го давате и на болни деца , не ви ли е страх...

тук пише до колкото разбирам , че даже се дава на болни деца за да се оправят по-бързо...а де
http://apteka.framar.bg/30002199/%D0%B1%D1%80%D0%BE%D0%BD%D1%85% … 5-%D0%BC%D0%B3-10

Евитa, мои познати са го давали, когато детето не е било здраво ...
Рибомунила също може да се дава, когато детето не е съвсем здраво  Peace

# 724
Педиатърката, която ми предписа да давам Рибомунила ми каза да го започна от 1.11 дори и да е болна. Същото и за Бронховаксома.

# 725
Понеже имаше спор да споделя, че вИдях в една аптека да продават Ескимо, явно вече са го заредили на доста места  Peace

# 726
  • София
Понеже имаше спор да споделя, че вИдях в една аптека да продават Ескимо, явно вече са го заредили на доста места  Peace

Благодаря за инфото  Peace, ще се възползвам, като изпием вече купеното от Iherb  Hug

# 727

Супер!

А от къде може да се поръча Рибомунил?

# 728
Ескимо и аз съм взела. Педиатърът ни каза, даго редувам с витамини Саностол. Вие как процедирате?

Последна редакция: вт, 30 окт 2012, 10:36 от Michael@

# 729

Някой случайно дали е използвал Рибомунила или има повече информация. Частната педиатърка ми го препоръча като по-добър от Бронховаксома.

Аз съм давала Рибомунил, много бях доволна. През цялото време, докато го приемаше детето ми не хвана дори сопол.
И аз преди две години давах на малката Рибомунил, и изобщо не се разболяваше през това време. А ходеше постоянно на ясли  Peace
Миналата година го търсех, но не го внесоха изобщо в България. Не знам къде в чужбина може да го има  Rolling Eyes

# 730
  • София
Ексимо и аз съм взела. Педиатърът ни каза, даго редувам с витамини Саностол. Вие как процедирате?
Аз съм купувала Рибомунил от Румъния  Peace
Сканирах рецептата, изпратих я по мейл на приятелка, която живее там и ми взе  Peace
И в момента има Рибомунил там ...

Ексимо и аз съм взела. Педиатърът ни каза, даго редувам с витамини Саностол. Вие как процедирате?

Michael@, аз давам рибено масло почти през цялата година ... не давам само в летните месеци, така че даже съм давала Рибено масло и Саностол заедно  Peace
Сега примерно давам Рибено масло и Самбукус едновременно  Peace

# 731
Аз преди време взех Рибонумил от Австрия за приятелка.
Моят син тази сутрин а и снощи за има няма 1 час ходи да пишка три пъти. Имате ли някаква идея на какво може да се дължи? На обяд на градината последните два пъти се напишка докато спи, но ми се струва че защото го е стам да каже... Thinking дали не е настинал? Thinking

# 732
Здравейте! Тази тема за ВЕЧНИЯ проблем "ясла/градина-сополи" ми харесва. Миналата седмица и аз спрях малката (3 г) от градина поради заден ринит. Промивки с морска вода с ехинацея, ефизол, тантум верде за разнообразие и в къщи. Добавих и витамините на Супрадин. Разминахме се само с това, но отделянето от болнавата средата помогна много. От вчера започнах да давам и на двете дъщери (другата е на 5 г) Саменто сутрин на гладно по 3 капки. Надявам се да помогне.

# 733
Момичета, аз бях писала и вчера, но наистина пробвайте с коларгол за тази упорита хрема  Peace. Аз не можах да повярвам, че вчера малчо нямаше никакъв сопол и съответно кашлицата спря.

# 734
Благодаря за отговорите, но аз път към Румъния нямам и познати нямам там. А някой да има идея защо като Рибомунила също е ваксина през устата е по-добър от Бронховаксома? Състава е същия.

А в кои аптеки в София го има Ескимото?

Мравчица, моята дъщеря така пишка през 5 мин. напоследък - ту спира това за известно време, после пак за няколко дни. Пуснах обикновенна урина. Лекаря каза да я затоплям.

Общи условия

Активация на акаунт