Скок от 39 километра, от стратосферата

• 23 854
  • 598
  •   1
Отговори
# 60
Страхотно!
Следя по телевизия България он еър.

Много се вълнувам, дано успее!

# 61
Да се надяваме, че всичко ще приключи успешно! Дано оцелее навръщане към земята, това е най-важното Simple Smile

# 62
  • Варна
И аз гледам и се вълнувам! Стискам палци да подобри рекорда на Китингер и се завърне невредим!

# 63
  • София
Вече си мислех, че пак ще го отложат. Приятно съм изненадана, че го дават по телевизията на България он еър.

Не знам защо, ама все си мисля, че този няма да оцелее. Но все пак, надявам се всичко да мине благополучно.

# 64
Вие наистина ли си мислите, че той не е скачал вече 12 пъти за това представление днес?

# 65
Вие наистина ли си мислите, че той не е скачал вече 12 пъти за това представление днес?
Да.
Не мисля, че просто ей така тренировъчно се скача от трийсетина километра в подготовка за основния скок.

# 66
  • София
 Като го гледам, направо ме задушава.Дано всичко мине перфектно.Температурата последно беше -65 градуса и ще става все по -студено.

# 67
# 68
  • София
И да го е правил тайно, на онова място, плоско като тепсия, дето всеки може да види? Да не говорим за правата на РедБул и всички други евентуални спонсори и права на излъчване - интригата трябва да се развие в ефир - уникалното събитие да е уникално, онлайн, и или ще оцелее, или ще стане публично самоубийство. то не е само за науката, а и за шоуто!

# 69
Бе да не съм на мястото на майка му! Tired

# 70
И какво ще се случи с марката РедБул, ако не оцелее?

/аз съм сигурна че всичко ще е наред/

# 71
  • София
  Щом се издига толкова много време,колко ли време ще пада?

# 72
Е, нема да пием вече Ред Бул щото явно не дава крила. Обаче пък както повечето от нас сме оптимисти, след това ще трябва да се наливаме с Ред Бул, пълни с надежда, че ще полетим...

# 73
  • София
и аз това си мислех, какво ли й е на майка му, ама после си викам, че тя, жената, е свикнала, все пак му е майка цял живот - едва ли той досега си е стаял кротко до полата й, а изведнъж е решил да скача от ръба на стратосферата! Кой знае колко луда глава е още от малък!

Нищо няма да й се случи на марката - тя печели и в двата случая от сензацията.

Е, нема да пием вече Ред Бул щото явно не дава крила.

Страхотно!  Laughing  Joy

# 74
  Щом се издига толкова много време,колко ли време ще пада?

5 минути

Общи условия

Активация на акаунт