С какво ви дразнят свекървите- 21

• 71 184
  • 802
  •   1
Отговори
# 690
  • До морето :)
Баси, чак мен ме хвана яд. А имаше ли някакво обяснение или ти остави така нещата?  Sad

# 691
  • София
Ей тва е злоба вече. И двуличие.

# 692
 Milena, има голяма къща. Къде ги е държала, не зная.

Лече-Буболече, разбира се, струпването на вещите беше предшествано от друго събитие, но то, връщането на подаръците, говори красноречиво само по себе си. И, ако не се създаде поводът и не последваха едни сценки, след колко ли време щях да разбера, че си хвърлям парите на вятъра, проявявайки уважение?

# 693
Съчувствам ти, Касита. Трябва да е ужасно това преживяване.
Българка ли е свеки?

# 694
Ей за това не подарявам аз вече нищо...)

И аз не вярвах, че може да има толкова злоба в един човек, ама не един път ме е заливала с нейната. Това да си толкова крив в червата си, че да тровиш и всички около теб...

# 695
  • планетата Земя
Касита ,много неприятно.Каквото и да ти е казала,какъвто и да бил скандала,гледай да се съхраниш.Ти си подарявала с желание.Пък другата страна отговаря за себе си

# 696
Касита, бих хванала всичко и бих го занесла в някои дом, или дала на нуждаещо се семейство.
Поне да отидат при хора, които ще се радват и ползват нещата.

# 697
 Lucky.me, българка е.

Мирама, идеята ти е добра, а вещите са нови и практични.

Милена, Marleen, благодаря.

# 698
Касита, поне да не те е яд като ги гледаш....

Имам чувството, че по празници, хората изкарват цялата си лошотия и проклетия....

# 699
  • София
Касита, много добре е станало. Така ще си знаеш с какъв човек си имаш (или по-скоро си си имала  Mr. Green работа).
Не се самоизмъчвай, както се казва - “пусни я да пасе“.

# 700
  • София
Каси, съжалявам да чуя за случилото се, че и точно по време на празниците.
Но по-добре късно да разбереш, отколкото никога. Вече ще имаш не едно, а две наум.
Няма смисъл да ти казвам да не се терзаеш и да не ти пука, защото знам, че горчилката си остава и дори годините няма да я заличат.
Дано поне свекърва ти да ти е дала някакво обяснение защо е постъпвала по този начин. Дори и нелогично да звучи, всъщност както и ще да звучи, все е нещо.
Прегръщам те.  Hug

Аз вече толкова време си задавам въпроса "защо", но отговор от никъде не съм получила. И това няма ден, в който да не ме измъчва.

# 701
  • София
Каси, съчувствам ти. Същото и при нас. Подаръците ми се връщат с предлога "аз да ги ползвам, че тя нямало да ги ползва". Ей, така неотворени. Включително и парфюма й, който ползва до ден днешен - само него и никой друг. Не знам какво да ти кажа, но ако искаш можем да спретнем един благотворителен щанд някъде и да ги раздадем.

# 702
Благодаря за съчувствието.
Лошото е, че подаръците бяха върха на всичко. Такива злини ми сътвори тази жена, такива приказки изприказва, с такива думи ме нарече, че чак като размислих, се зарадвах, че ви връща нещата. И съсипа граденото от мен с десетилетие. Има съд, както писах вече, и за нея, и за други от семейството й.
Съсипаните празници на мен и децата ми са нищо. Лошото е, че постави основите на два съсипани детски живота с голямата си уста и невероятното си желание да се меси. Вина имам и аз, но се радвам, че нещата вече са явни и ясни за всички. До този момент само един човек беше от части наясно какво се случва.
Пиша объркано, но не ми се разказва във форума.

Благодаря ви още веднъж.

# 703
Касита Hug Hug
Понякога това е катализатор, който отключвайки нещо си , заключава един цял цикъл на нищо наглед случващо се  като случайно изпуснати думи и манипулатор-ски действия. Откакто не общувам с хора,които ме натоварват с искания , с опити да ми вменят вина , да използват и с прикрито и мазно не харесване да скрият истинските си усещания ,съм в пъти по спокойна.
Години трябват да прозреш зад добрите на пръв поглед намерение, зад притялското отношение и съпричастност,че са били опит да се възползват от теб , да те уязвят с твои споделени неща или да те използват заради нещо си ,което е дадено уж на теб. Мерси  Hug
 Не ,че не минава ден ,в който не се сещам за това какво е било и защо така се случи ,и пак осъзнавам ,че е в пъти по добре да е "ужасен края, а не ужас без край " без да осъзнаваш какви еснафи и колко чужди сте си  Hug

Последна редакция: чт, 27 дек 2012, 14:49 от Анонимен

# 704
  • планетата Земя
Благодаря за съчувствието.
Лошото е, че подаръците бяха върха на всичко. Такива злини ми сътвори тази жена, такива приказки изприказва, с такива думи ме нарече, че чак като размислих, се зарадвах, че ви връща нещата. И съсипа граденото от мен с десетилетие. Има съд, както писах вече, и за нея, и за други от семейството й.
Съсипаните празници на мен и децата ми са нищо. Лошото е, че постави основите на два съсипани детски живота с голямата си уста и невероятното си желание да се меси. Вина имам и аз, но се радвам, че нещата вече са явни и ясни за всички. До този момент само един човек беше от части наясно какво се случва.

И това всичкото за два дни посещение?Рекордьорка ти е тя  Joy

Каси   Hug

Общи условия

Активация на акаунт