С какво ви дразнят свекървите- 21

• 71 184
  • 802
  •   1
Отговори
# 795
А после искате да ви уважават! Прощавайте, но подобни епитети предполагат следващата Коледа да получи снахата памучни гащи с крачоли и то три броя!

# 796
  • планетата Земя
Е,хайде сега,нали е такава темата.Всеки си пише каквото му е на сърцето.И тук ли трябва да се съобразяват?Едва ли към нея се обръща с крокодил

# 797
  • София
Е,хайде сега,нали е такава темата.Всеки си пише каквото му е на сърцето.И тук ли трябва да се съобразяват?Едва ли към нея се обръща с крокодил

Обръща се и още как, ама с мил тон  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 798
  • София
Леле, а с третата как ли ще е - ще я научиш да ти слугува  Mr. Green Mr. Green Mr. Green 
Joy Joy Joy оценявам хумора, аз преди втората имах една междинна (нямахме брак с БНДто на третото ми дете), потресаващо мързелива и тъпа жена...и съм на години да бъда и аз свекърва, баткото ни е на 22, нямам намерение да го докарвам до трета официална свекърва...

А за "слугуването" - благодаря, все още имаме добри доходи и можем да си позволим жена за помощ в домакинството, а за готвенето и зареждането на пералната машина държа аз да си ги правя, че си имам претенции за вкуса на манджите (а и мъж ми определено предпочита моето готвене пред това на майка му...вероятно е и въпрос на талант), съответно сортирането на дрехите и температурите за пране...а в кухнята обикновено влизаме заедно със съпруга ми, при нас няма деление на мъжки и женски работи...

Аз имам и още по-голяма дъщеря (големите живеят от 3 години отделно от нас, иначе живеят заедно) -  в моя дом аз не позволявам, когат дойдат да повишават тон - това по темата за който плаща, той поръчва парада...в моя дом се говори нормално, който му избива чивиите от нерви, да си ходи да си крещи у тях...не позволявам да ме натоварват с глупости...

# 799
  • out of space
Наденце, по мен ли стреляш, душице?  Simple Smile

# 800
  • планетата Земя
Обръща се и още как, ама с мил тон  Mr. Green Mr. Green Mr. Green
Joy

Нали.Кроки,крокодилче мило,златно  Mr. Green

# 801
Kontesa Kokona, защо пък лични отношения?
Зададох въпроса общо, не в конкретика. Или мислиш, че това не се случва никъде и с никого?

Извинявай ,бях чела другата тема ,на която си автор.  Hug

# 802

Общи условия

Активация на акаунт