Ясли в Пловдив? - 2

• 83 247
  • 482
  •   1
Отговори
# 150
  • Пловдив
При нас ще е по същият начин-без родители и с подаръците от нас. Останах малко изненадана, когато ми казаха така майките, затова реших да се консултирам. Peace

# 151
  • Пловдив
Аз нищо не съм купувала.Днес е нашето тържество,но родители няма да присъстват.Ще се състои след закуската,тоест рано.Купихме подаръчета за децата-който каквото иска да получи детето му.Опаковахме ги и ги занесохме.Това е. Peace

И при нас е така.
Слънчо, значи различните групи имат тържества в различни дни - странно  Thinking

# 152
  • Пловдив
Вашето кога е?
Двете групи на горния етаж -тържеството е утре. Rolling Eyes

# 153
  • Cyprus, Пловдив
Нашето тържество е в четвъртък, от 17:00, с присъствие на родители  Party
Събирахме парички за подаръци на децата и за всички е еднакво, на девойките кукли, а на момчетата камиони, джипове, а ние сме със самолет  Laughing Peace

# 154
  • Пловдив
Ние сме в долната група и сме днес.
Не, мисля си, че е по-рентабилно да ги събират за 1 общо тържество всички, вместо 2 пъти да го викат Дядото /както казва моята Бела/ .
Преди години, когато каката беше в яслата имаше тържество в долната зала, където е 3-та група и цялата ясла, барабар с родителите бяхме събрани

# 155
  • Пловдив
Нашето тържество е в четвъртък, от 17:00, с присъствие на родители  Party
Събирахме парички за подаръци на децата и за всички е еднакво, на девойките кукли, а на момчетата камиони, джипове, а ние сме със самолет  Laughing Peace
Браво, че сте решили на всички деца еднакви.
Не като при нас-аз нося конструктор-нормален подарък, след мен една майка донесе подарък  с умопомрачителни размери -два пъти колкото детето.  Laughing

# 156
  • Пловдив
При нас мина тържеството.Беше в петък без родители,което мн ме разочарова.Имали са куклен театър преди дядо Коледа.Подаръците ги носихме ние и бяха до 5 лв и остават в градината,което също не ми хареса.Коцето изобщо не беше очарован като го взехме вечерта.Чак днес ми каза,че лелята скрила Маккуина-неговия подарък.А те явно сутринта ,като са им ги дали малко са поиграли,после са обядвали,спали и следобяд играчки не се вадят.Пускат им Ну Погоди и търчат като свободни електрони,докато ги вземем.

# 157
Нашето тържество е на 20-ти, но аз съм с проблема "бяла блузка". Искат момченцата с бяла блузка, ние имахме, но му омаля и сега няма, а и не намирам по магазините за сега. Подаръка си го дадохме, а на тържеството сме канени и ние  Grinning И аз си мислех да направя подаръче на госпожите, но не занм какво, а и време нямам, за да го измисля? Също така и възможностите ми са ограничени.
Ние нямаме организация, както при Лъки Лък, всеки сам си решава, но педагошката помоли да са по-ефтини и по-малки на размер, а големите и съпи  подаръци да са за в къщи. Аз се вълнувам много, дано малкия бъде весел и не се разплаче пред Дядо Коледа  Laughing

# 158
При нас  дядо Коледа , ще идва на 20-ти.подаръка го дадохме.Без родители ще е.Подаръците  няма да им ги отварят там.вечерта като си ги вземем  в къщи ще му го отворим.

# 159
ние ходим  в дя  слънчо  на георги  кондолов в кичука .първа  група сме .ще ви следя . Grinning

# 160
  • Пловдив
Здравейте!
На моята щерка празника с дядо Коледа ще е утре в 16.45. Поканени са и родителите. Но впредвид часа, няма да има много присъстващи. А днес е празника на другите две групи, но всяка празнува отделно за по половин час. За децата всеки си купи сам подарък, какъвто реши и ги занесохме. Остават си за децата, но няма да играят с тях в градината, ще си ги приберем у дома. За всяка госпожа и леля на детето, за педагожката и за директорката съм взела символичен сувенир за спомен. По същия начин се празнуваше и преди време, когато каката беше в същата ясла. Ще има фотограф и снимки и диск. Дано само малката не плаче много, че с кака й ходих аз да вземам подаръка.  Joy

# 161
  • Пловдив
нашето тържество беше във вторник - с родителите Simple Smile
Бяха се постарали доста и се получи страхотно, но в края една от майките провали всичко #Cussing out
Подаръците си бяха предварително закупени от нас Peace

# 162
  • Sunshine state
нашето тържество беше във вторник - с родителите Simple Smile
Бяха се постарали доста и се получи страхотно, но в края една от майките провали всичко #Cussing out
Подаръците си бяха предварително закупени от нас Peace

Какво направи?

# 163
  • Пловдив
Развика се, че синът и не танцувал с другите деца, започна да тропа по стъклото и в крайна сметка влетя вътре в залата, където бяха децата...
Резултатът - детето и се разпищя като я видя, а от там и повечето от дечицата Sad Сестрите вдигнаха ръце, защото всички родители влезнаха вътре и стана лудница...
В крайна сметка дядо Коледа си раздаде подаръците на децата, но и там въпросната майка се прояви #Cussing out Започна да тършува в чувала, за да намери подаръка на скъпоценния си син, докато дядото се снимаше с другите дечица #Cussing out #2gunfire

# 164
  • Sunshine state
Нагла история...То бива,бива.. Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт