Ясли в Пловдив? - 2

• 83 267
  • 482
  •   1
Отговори
# 210
  • Пловдив
и в Слънчев рай не искат нищо.
Единствено като тръгна януари 2012 ми казаха да занеса т. хартия, мокри кърпички, салфетки и още нещо, но не помня какво и от тогава насам - нищо.
а не е като да не питам трябва ли им нещо Whistling

# 211
  • Sunshine state
Носили сме 2 пъти тоалетна хартия по 1 руло и също толкова пъти кърпички.Нищо друго не са ни искали.

# 212
  • Пловдив
Zolka, благодаря  Hug
А вадят ли ги на двора в хубавото време. Днес им загледах двора... много е зле... И се зачудих... или поемат риск като ги вадят там или не ги вадят Rolling Eyes

# 213
  • Cyprus, Пловдив
И на нас ни казаха, че е по желания носенето на консумативи  Peace
Задължителен е 1лв за мин. вода за месеца  Peace
sweet_maniche ,
Скрит текст:
Честито кърмаче номер 2  Grinning Hug

# 214
  • Sunshine state
Аз забравих да кажа,че върлува конюнктивит в групата и вчера ми я върнаха със зачервени очи. Сега капем капки.Знам,че не е нещо опасно,ама много трудно с това гледане..Болнични не мога да взимам и сега въртим лелите. Rolling Eyes

# 215
Zolka, благодаря  Hug
А вадят ли ги на двора в хубавото време. Днес им загледах двора... много е зле... И се зачудих... или поемат риск като ги вадят там или не ги вадят Rolling Eyes

Има някаква наредба от кой до кой месец не бива да се извеждат-срещнах я някъде, но не помня. Иначе извеждането е около час сутрин по правилник-т.е нямат предвидено време следобед за извеждане. Не знам дали го сменят лятото. Още не са ги извеждали.
Миналата година взимах кухня оттам и  ги виждах лятото децата. Има нещо като тераски-там ги извеждаха, а когато беше наистина топло на двора. Вадеха играчки и постилаха едни одеяла и някои деца си играеха там, други прави си играеха.
Между другото децата могат да си играят и с едно камъче, стига да имат приятели, аз поне вече се убедих в това Laughing

# 216
  • Пловдив
Lucky_luck, благодаря Hug

Ох, аз да се оплача - вече ми писна... Второ долнище на пижамата ни губят за няма и месец...

По въпроса с изкарването - от както се е стоплило само веднъж малкия каза, че са ги изкарвали навън Rolling Eyes

# 217
Одз Космонавт изкарват ги само следобед,когато останат по-малко. Ние посещаваме там яслената група.

# 218
  • Cyprus, Пловдив
Онзи ден случайно разбрах от едно дете, че са ги изкарвали на вън, но преди обед, следобедите си стоят вътре  Rolling Eyes

# 219
Онзи ден случайно разбрах от едно дете, че са ги изкарвали на вън, но преди обед, следобедите си стоят вътре  Rolling Eyes

В нашата ясла по правилник си е така-следобед не изкарват

# 220
Слава богу че остава малко до градината от Одз Космонавт не съм доволна.Не че очаквам да се грижат за детето ми като мен,в никакъв случай,но отношението на персонала е под всякаква критика. Крещят по децата непрекъснато,лично съм ставала свидетел на доста неприятни ситуации....наблюденията са ми от яслата.

# 221
Слава богу че остава малко до градината от Одз Космонавт не съм доволна.Не че очаквам да се грижат за детето ми като мен,в никакъв случай,но отношението на персонала е под всякаква критика. Крещят по децата непрекъснато,лично съм ставала свидетел на доста неприятни ситуации....наблюденията са ми от яслата.

Много неприятно, наистина. Слава Богу, нашите лелки са готини, но преди ми правеше впечатление, че като ходехме да я взимаме малката при едната леля беше тишина, а при другата  викаха като луди. Малката предпочиташе лелята, при която пазеха тишина... На мястото на другата сега е нова леля, но нямам много впечатления, че доста болести изкарахме напоследък.
Дано се вредим до градина де, че аз чакам със страх класирането...

# 222
То и аз го чакам със страх.....ама няма какво да се прави нали все пак това е Бг. ако не ни приемат ще се гледаме и така.Ние имаме много малко точки и ще е чудо ако за нас остане местенце. Аз не работя в общи линии няма как да започна работа малкия ходи в яслата по 3-4 дена в месеца....Иска ми се да ходи на детска градина според мен това ще му е необходимо за социализиране,но се съмнявам да стане.

# 223
  • Пловдив
Момичета,а как стои въпроса с яслите през лятото?Със сборни групи ли е?Кога са отпуските? Става въпрос за Патиланци...не съм питала още,та ако някой е наясно...

# 224
То май всяка ясла и градина е различно. Зависи къде си трябва да попиташ.То и аз не съм питала мисля това лято на малкия да му спестя яслата. То и без това не я харесва. За по натотък не се знае,ако се наложи да ходя на работа и на него ще му се наложи да е по редовен в градината. Но за това лято ще си е с мен. В нашата градина в спалните дори и климатик нямат.

Общи условия

Активация на акаунт