Ясли в Пловдив? - 2

• 83 287
  • 482
  •   1
Отговори
# 240
  • Sunshine state
Ако сте с кола,няма да ви е проблем. Аз всяка сутрин я карам пеша-на около 10-15 минути ми е. До 9 без 10 трябва да сме там,понеже тогава сядат да закусват. Вечер работят до 18ч.  Peace

# 241
  • Пловдив
Здравейте! Има ли такива, които посещават ДЯ " Веселушко" и ДЯ " Детска ясла на мечтите" на Богомил? Може ли да ми кажете какви са вашите мнения за тях? Чувала съм, че ясла N10 на Богомил била хубава, децата харесвали лелките и т.н, но искам да видя какви са вашите мнения за тази ясла, също така за Веселушка на Източен. Ние сега от Веселушка взимаме храната, изяжда всичко и е хубава храната.

И аз бих искала отзиви за детски ясли №19 "Веселушка",до градинката на Каменица са.И ако може конкретно за коя група и кои учителки/мед.сестри/ става въпрос.Понякога в едно и също детско заведение едни родители са много доворни ,а други никак-разликата е във възпитателите и отношението им към децата.Иска ми се да знам как е като база,дали е ново,чисто и хубаво.Дали възпитателите са достатъчно мили и отзивчиви,така че да нямат против,че детото е с чорапогащник или боди,че е с панталон с копче,а не задължително на ластик.Да го научат на гърне,а не да очакват да дойде научено.Като отида да го взема да ми казват с две думи дали и колко е яло,дали е спало и ако има нещо важно в отношенията му с другите деца.И да направят така,че детето ми да тича с удоволствие към яслата,а не да пищи на вратата и да се държи за касата,а те да го дърпат.Това са ми накратно изискванията към една ясла,не мисля че са много или сложни.С чисто сърце мога да кажа,че жените в ясли №30 на у"Леденика" се справят наистина чудесно със всичко това.Дъщеря ми ходеше там.Но все пак ми се иска този път да го запиша някъде по-наблизо,така че и двете деца да са ми в една посока на близко разстояние и да не обикалят пак целия град,за да получа добра грижа и прилично отношение към детето си.
Ще съм благодарна на всякакви впечатления за ясла "Веселушка"  bouquet

Последна редакция: пт, 12 юли 2013, 09:42 от Балли

# 242
  • Sunshine state
Балли,на гърне трябва да го научиш ти,а не лелките в яслата.Едва ли някой очаква да е без памперс,но за гърнето си е ваша отговорност. Peace

# 243
Здрваейте
и аз с въпрос-ако искам детето ми да тръгне на ясла м.януари      или м.февруари 2014г кога трябва да се кандидатства електронно или по средата на годината е малко вероятно да има свободни места....

# 244
  • Пловдив
Здравейте! Току ще научих, че сме приети в ДЯ "Палечка"(с/у Захарна фабрика). Моля, дайте бързи отзиви за тази ясла( че срока за записване е до 9-ти), защото чувам че имало доста ромчета, нали е до махалата...дали са разделени децата в групите, как е отношението, хубава ли е като цяло яслата. Все пак не ми се ще детето ми да "назадва", вместо да се учи...
Незнам дали съм права  newsm78, но просто моля за информация. Благодаря предварително!

# 245
Здравейте! Моето детенце е прието в ОДЗ Зора (до кино Гео Милев), но не намирам отзиви и мнения за яслената им група. Ако някои има впечатления, моля да сподели. Simple Smile

# 246
  • Пловдив
Ако може някой да ми каже с колко точки е последното прието дете в ДЯ №19 " Веселушка",до парка на Каменица. Praynig

# 247
  • Пловдив
 newsm78

# 248
Един въпрос към тези, чиито деца вече са приети по новата електронна система:
Днес получих следното съобщение по e-mail: Изтекъл срок за записване на класирано дете
При условие, че сме подали всички необходими документи в яслата за записване и дори сме уточнили датата на постъпване... Това нормално ли е?

# 249
  • Пловдив
Здравейте! Току ще научих, че сме приети в ДЯ "Палечка"(с/у Захарна фабрика). Моля, дайте бързи отзиви за тази ясла( че срока за записване е до 9-ти), защото чувам че имало доста ромчета, нали е до махалата...дали са разделени децата в групите, как е отношението, хубава ли е като цяло яслата. Все пак не ми се ще детето ми да "назадва", вместо да се учи...
Незнам дали съм права  newsm78, но просто моля за информация. Благодаря предварително!
Здравейте ! Моето дете е там вече цяла година и в петък ще му е за последно.Изключително доволна съм от яслата.Ние сме във втора група и нямаме нито едно ромче.А и не съм виждала по другите групи.Госпожите са страхотни.Имаме една по-строга,но и такива трябва да има.Много добре се грижат за тях.Директорката е страхотна.Никога няма да ви направи проблем за нищо.Всички са много разбрани.Доволна съм на това,което научиха и възпитаха сина ми.

# 250
  • Пловдив
Днес получих следното съобщение по e-mail: Изтекъл срок за записване на класирано дете
При условие, че сме подали всички необходими документи в яслата за записване и дори сме уточнили датата на постъпване... Това нормално ли е?
Според мен не е нормално. Обади се най-добре в яслата, дано е някакво недоразумение, че иначе кофти...

# 251

Здравей, и аз имам такъв мейл. Дали не е автоматичен за обявяване на края на срок за записване. Утре ще се обадя и в нашата ясла да питам ...

# 252
Happy_vessy за коя ясла кандидатствахте,че тук една ясла ме съмнява,че правят нещата както им е удобно.Благодаря предварително.

# 253
Happy_vessy за коя ясла кандидатствахте,че тук една ясла ме съмнява,че правят нещата както им е удобно.Благодаря предварително.

"Приказен свят", зад ТЕТ-а.

# 254

И аз имам същия мейл, а сме записани с по-късна дата на постъпване. Може би е автоматичен и информативен.

Общи условия

Активация на акаунт