Ясли в Пловдив? - 2

• 83 339
  • 482
  •   1
Отговори
# 315
Доволна съм, но в интерес на истината съм я спряла този месец от ясла, защото много боледува. Тръгнахме на 16.09. и досега е изкарала три бронхита + варицела. Но бързо свикна, в началото много плачеше, защото в един ден тръгнаха почти всички деца, нямаше време за постепенна адаптация на всяко едно дете.
Иначе от персонала съм доволна, грижовни са, НО много се разболява. Не знам дали се дължи на ужасно високата температура в помещенията или просто има родители, които си пускат болни децата. Куриоза беше на 06.01. когато всички деца тръгнаха с бележки, че са здрави, на четвъртия ден моята беше с бронхит и от тогава съм я спряла. Сега ще я пусна за няколко дни, за да не се налага да правим чревни, но не ми се мисли, ако пак се разболее.

# 316
Доволна съм, но в интерес на истината съм я спряла този месец от ясла, защото много боледува. Тръгнахме на 16.09. и досега е изкарала три бронхита + варицела. Но бързо свикна, в началото много плачеше, защото в един ден тръгнаха почти всички деца, нямаше време за постепенна адаптация на всяко едно дете.
Иначе от персонала съм доволна, грижовни са, НО много се разболява. Не знам дали се дължи на ужасно високата температура в помещенията или просто има родители, които си пускат болни децата. Куриоза беше на 06.01. когато всички деца тръгнаха с бележки, че са здрави, на четвъртия ден моята беше с бронхит и от тогава съм я спряла. Сега ще я пусна за няколко дни, за да не се налага да правим чревни, но не ми се мисли, ако пак се разболее.

ДААА, познато наистина е много топло вътре! Сега имаме пак варицела, тъй че май няма как да я пуснеш - до 12.03 сме в карантина, за сега  Crazy Ние не се разболяхме след 6-ти, а на края на януари и почти целия февруари си бяхме вкъщи... не е лесно, много трудна адаптация, много болести, не знам и аз на какво се дължи.

# 317
Малката я прекара варицелата, беше контактна още с първия случай на шарка в яслата и на 19-я ден от карантината ни избиха пъпките. Така че, това не ме притеснява. Само скарлатина да няма, че тя е страшната.

# 318
Привет. За първи път пиша във форума. Кандидатствахме за ясла №30/Приказен свят/   и №1 /Мечо Пух/. За първата чета само добри отзиви, но за втората почти не срещнах мнения. "Мечо Пух" е по-близо до работата ми. Може ли да споделите впечатления за тази ясла? Незнам дали ще ни приемат. Надявам се, защото има свободни места... Ще чакаме да видим какво ще стане.

# 319
Здравейте!
преди месец станах майка на момиченце и се интересувам какви са процедурите за кандидатстване в ясла. Има доста време до тогава, но искам да съм наясно от рано. Живеем в Северен в момента. Кажете тук коя е най-добрата ясла, въпреки че доколкото четох изборът не е голям.

# 320
В Северен, "Мечо пух" е моят фаворит. Още съжалявам, че записах малката на ясла в Космонавт, но така се стекоха нещата, а вече няма за кога да я местя. В Мечото ги гледат по-добре децата.

# 321
  • Пловдив
Аз съм доволна от Дребосъчета в Северен

# 322
Tук формата е полудневна, което е добре за всяко дете в ранна детска възраст, особено в началните етапи на социализация..Капацитетът е малък, което означава, че бързо ще се запълнят местата, но пък рискът от боледуване е далеч по-малък.
Важно е, че с децата се работи и развиващо, не е само "обгрижване":

http://www.logoped-plovdiv.bg/?page_id=559

# 323
  • Sunshine state
Tук формата е полудневна, което е добре за всяко дете в ранна детска възраст, особено в началните етапи на социализация..Капацитетът е малък, което означава, че бързо ще се запълнят местата, но пък рискът от боледуване е далеч по-малък.
Важно е, че с децата се работи и развиващо, не е само "обгрижване":

http://www.logoped-plovdiv.bg/?page_id=559
То хубаво е добре,ама за тези от нас,които работят,хич не е удобно.  Wink
Голяма реклама сте й ударили на тази частна ясла.  Rolling Eyes

# 324
  • у дома
Момичета, четох мнение на една от мамите тук, че в детска ясла на мечтите записвали дечицата от 1,5 г. нататък? Така ли е? Щото ние искаме да тръгваме от навършване на 1 г., а исках да посоча като първо желание тази ясла, че ни е удобна... И като сме по-малки, могат да ни откажат записване така ли?

Отделно, мога ли да помоля мнения за самата ясла "Детска ясла на мечтите", както и за ДЯ "Климентина" (това ми е друг вариант).

Благодаря!

# 325
  • Кафе,грим и без да мечтая, днес пак ще бъда силна!
Здравейте.Извинете ме ако е писано по-назад, но нямам време да прочета двете теми, затова направо ще си задам въпроса - на времето преди около 6г. племенникът ми посещаваше една частна детска ясла до моста на Герджика, накъде в двора на складовете на Викиват. Дали има все още такава ясла там? Питах зълва ми, ама не помни името, а само че фирмата била софийска.

Последна редакция: чт, 24 апр 2014, 10:08 от pettesa

# 326
Частна детска ясла има на бул. Дунав, в комплекса на Пещерска гроздова, в Кършака. Там където беше преди хлебозавода. До колкото знам е единствената частна детска ясла в града в момента.

# 327
Частна детска ясла има на бул. Дунав, в комплекса на Пещерска гроздова, в Кършака. Там където беше преди хлебозавода. До колкото знам е единствената частна детска ясла в града в момента.
Да ... това е Вълшебник, но не ми изнася въобще цената.Ще ми отиват 80% от заплатата за таксата  Sad . Иначе е супер за който може да си го позволи. На времето зълва ми плащаше към 150 лв. в яслата която споменах. Никой ли не знае нищо ..... бяха 10-12 деца и при г-жа Стела.Племенника я обожаваше и с мерак ходеше там без да реве нито ден.

# 328
Петеска-аз лично не се сещам Rolling Eyes
за детска къща "Малката фея" в района на Икономическия т-кум и Дървото-но  детенцето на приятелка беше там/2-3м/после го преместиха в държавна ясла-факторът такса весе пак не е за пренебрегване Peace

# 329
Петеска-аз лично не се сещам Rolling Eyes
за детска къща "Малката фея" в района на Икономическия т-кум и Дървото-но  детенцето на приятелка беше там/2-3м/после го преместиха в държавна ясла-факторът такса весе пак не е за пренебрегване Peace
Мечи, всички частни са около 400 лв., което е пълен абсурд за нашия семеен бюджет, както е и пълен абсурд да го дам на държавна ясла - главоблъсканицата продължава .....  Tired

Общи условия

Активация на акаунт