Ясли в Пловдив? - 2

• 83 317
  • 482
  •   1
Отговори
# 300
  • Sunshine state
Къде се намира тази ясла? А аз искам да попитам някой знае ли какво ще представляват тия нови неща,които строят и вече са готови? Имаме си една такава постройка в Изгрев,а миналия ден видях такава и до Ботаническата градина,точно в началото на Тракия? Има катерушки,пързалки,а на входа рампа.  newsm78

# 301
  • Пловдив
Искат ли васерман на родителите при приемане в ясла? За Веселушка питам по конкретно, но предполагам на всякъде е едно и също.

# 302
  • Пловдив
Да, поне на единия родител е задължително

# 303
Искат ли васерман на родителите при приемане в ясла? За Веселушка питам по конкретно, но предполагам на всякъде е едно и също.

Един от двамата родители трябва задължително да си направи васерман, за всички ясли важи

# 304
Здравейте, не зная дали точно тук трябва да си задам въпроса, ама не откривам друга по-подходяща тема - относно класирането за ясла. Аз съм попълнила онлайн заявлението и бях решила да го пускам сега след нова година, като желанието ми е за приема наесен който е основния. И без това тогава ми свършва майчинството, детето ще навърши 2год. и ми се иска тогава да го вземат. Обаче като говоря тук с мамите се оказва, че като пусна заявлението той си влиза в класирането и като се освободят места го взимат детето и аз съм длъжна да го запиша. Това примерно ако имаме достатъчно точки и се освободи място може да се случи още следващия месец. АМа аз не искам - искам наесен. Кога според вас е най-подходящо да го пусна това пусто заявление, ама така че пък да не изпуснем и онова класиране? Simple Smile

# 305
Здравейте, не зная дали точно тук трябва да си задам въпроса, ама не откривам друга по-подходяща тема - относно класирането за ясла. Аз съм попълнила онлайн заявлението и бях решила да го пускам сега след нова година, като желанието ми е за приема наесен който е основния. И без това тогава ми свършва майчинството, детето ще навърши 2год. и ми се иска тогава да го вземат. Обаче като говоря тук с мамите се оказва, че като пусна заявлението той си влиза в класирането и като се освободят места го взимат детето и аз съм длъжна да го запиша. Това примерно ако имаме достатъчно точки и се освободи място може да се случи още следващия месец. АМа аз не искам - искам наесен. Кога според вас е най-подходящо да го пусна това пусто заявление, ама така че пък да не изпуснем и онова класиране? Simple Smile

Не може хем сега, хем на есен. Ако искаш на есен ще пуснеш през месец юли, ако сега приемат детето, трябва или да го запишеш и то да тръгне сега, или да не го запишеш и пак наново да кандидатстваш

# 306
tonynette, това имах предвид и аз, че отсега искам да пусна за септември да ми е сигурно, но явно трябва да изчакам с пускането на заявлението за лятото Simple Smile

# 307
  • Пловдив
по-ранната дата на подаване на заявлението не дава предимство Peace

# 308
  • Sunshine state
Васерман на мен не помня да са ми искали.,но може да има нови изисквания.
Дано ни приемат в градината до нас,че ми е едно притеснено..  ooooh!

# 309
Здравейте,
Нова съм за темичката, но със сигурност ще се включвам вече, защото скоро ще тръгваме на ясла. Ние бяхме вече, но беше частна, после дойде есента с куп болести и се отписахме и сега ни дойде известието че сме приети в 100 усмивки. Моля, ако има мами, които имат впечатление от яслата да ми споделят.
 И да попитам сега като подам първите документи и (срока е до 20.01) реално кога ще стане приема? На мен ми се иска да е в началото на март (да избегнем грипните истории), но дали ще стане?

# 310
petya_nic всичко е до уговорка с директорката. Но мисля, че максималното време, което може да се отлага тръгването е 2 месеца.

# 311
Търся мами на деца, които посещават ОДЗ Космонавт, има ли такива тук и най-вече от яслената група  Simple Smile

# 312
Ние сме в яслена Б група на Космонавт.

# 313
Ние сме в яслена Б група на Космонавт.

о супер  Simple Smile Я кажи какво е внението ти за персонала, бързо ли свикна детенцето ти? Не ходим от Ноември месец, и още сме до обед  #Crazy и се чудя какво става - защо детето не може да свикне още  newsm78 Ти доволна ли си като цяло ?

# 314
  • Sunshine state
О,това е много.  Shocked

Общи условия

Активация на акаунт