Ясли в Пловдив? - 2

• 83 315
  • 482
  •   1
Отговори
# 285
  • Пловдив
ако вкъщи не гледа и интереса там няма да е голям Peace
казвам го от личен опит - в къщи ТВ, ако се пуска, то е след 8,т.е. след като децата са си по леглата. В яслите нямаше никакъв интерес към телевизията - предпочиташе да си реди кубчета и много пъти ми е обръщано внимание за това, когато го взимах Simple Smile Питах ги щом не пречи  на останалите, какъв е проблема и ми казваха, че всъщност нямало проблем, но били учудени от факта, че не се зомбира Simple Smile
От месец някъде, някой от родителите е занесъл ТВ и в групата им в градината #Cussing out Споделя ми как гледали Дора Crossing Arms

# 286
При нас Тв в яслата няма,лелите ми казват ,че се заиграва/с едно багарче/...тв не пускам,често..но  си го пуска сам Mr. Green
Поспаланче-меко казано неприятна ситуация-ти си в правото,но лошо е да не рефлектира в/у детето Rolling Eyes

# 287
  • Sunshine state
Аз не смятам,че ще рефлектира върху детето и като цяло това не е така-напротив. Нещата само ще се подобряват,защото ще разберат,че вие сте взискателни и ще бъдат по-внимателни с него. Това,ако директорката си е на място.  Peace
ТВ има в нашата група,но аз съм ок и нямам против да им пускат детски. Така и така у нас гледа малко.  Simple Smile

# 288
явно не съм достатъчно ясна- разбира се,че ще направи скандал ,даже веднага да потърси директорката...но щом се правят на луди ,да не казвам голяма дума явно им е практика...не знам дано да греша Peace/все пак за втори случай става дума,ако си бяха взели бележка от първата ситуация, и са по-внимателни -няма да се стига до тук.................

# 289
  • Пловдив
Здравейте  Simple Smile .Разглеждайки за яслите в кичука установих,че наблизо нямам.Живея до кауфланд.Някой знае кои ясли са наоколо и от кои сте доволни.

# 290
Мечта и Слънчо са близо до дкц - то на Георги Кондолов. И двете са добри. Малко по-далече са ти Клементина до вагоноремонтния и Патиланци при Слънчеви лъчи 2.Това са всички ясли в квартала.

# 291
  • Пловдив
Благодаря ти много.Спести ми голямото ровене.

# 292
Здравейте!
Когато детето отсъства повече от 10 дни искат ли ви бележка от личната,че е нямало контакт със заразно болен? newsm78 Thinking

# 293
  • Sunshine state
Да.  Peace Миналия ден ходих и взех такава-на нея пише,че е без паразити и не е контактувала с болни.

# 294
Здравейте!
Когато детето отсъства повече от 10 дни искат ли ви бележка от личната,че е нямало контакт със заразно болен? newsm78 Thinking

да Peace

# 295
А за тази бележка необходимо ли е и детето да водя при ЛЛ?!? Че днес попитах и ми казаха - ДА, но ако я заведа, то ще си тръгнем от там пак болни!?!

# 296
Мисля, че не е необходимо, зависи от ЛЛ, каквото ти каже тя/той.

# 297
  • до едно тепе
Аз не го водя. Пращам таткото за бележката. Даже и да го заведа доки няма как да разбере с кой се е срещал последните еди колко си дни и дали не е заразен с нещо. Да не говорим,че колкото пъти го заведа здрав(на консултации) се връщаме след 3 дни болни пред кабинета ooooh!

# 298
  • Sunshine state
По принцип би следвало да е заведено,но всички тихомълком си ходят за бележка без да тръбят в яслата,че са ходили без детето. И аз ходих без детето.  Peace

# 299
Здравейте,
Има ли приети в ДЯ "Приказка" (новата ясла в Тракия)?

Мами,
Имате ли вече отзиви за тази ясла? Моята буболечка е на година и месец и за съжаление ще трябва да я пусна. В "Приказка" места има доста и шанса да я приемат е доста голям, но аз имам много горчив опит от една друга ясла, в която беше голямата щерка и направо не ми се мисли Sad

Общи условия

Активация на акаунт