Ясли в Пловдив? - 2

• 83 272
  • 482
  •   1
Отговори
# 180
  • Пловдив
tonynette, при нас периода с класирането за ясла мина преди година, но доколкото знам, заявление трябва да се подава всеки месец Peace това за ясла, за градина основното класиране е май месец Naughty
Пиша го, за да провериш евентуално, за да не се окаже, че си мислиш, че имаш подадено заявление, а всъщност - няма такова Peace

# 181
Сега пак проверих. Подала съм за майското класиране. Би трябвало то да е валидно за приема през септември. Но все още за него няма подадени свободните места в яслите.

Свободни места

Уважаеми родители,

Уведомяваме Ви, че обявеното класиране за месец май 2013 г. е  за новосформирана първа възрастова група за новата учебна 2013/2014 година (за родените през 2010 г. деца). За яслените групи и другите възрастови групи ще има ежемесечни текущи класирания. За тях директорите на детските заведения ще обявяват своевременно свободни места, за които ще се осведомявате чрез сайта на Системата. Най-много свободни места за яслените групи очакваме през септември, когато 3-годишните постъпват в ДГ.
         Подадените заявления за кандидатстване за яслените групи за класирането през месец май ще бъдат автоматично прехвърлени за следващите възможни класирания.

Това е от съобщението в сайта на общината и аз съм подала за това класиране.

Последна редакция: пн, 14 яну 2013, 13:54 от Анонимен

# 182
  • Пловдив
Здравейте , имам следния въпрос : къде мога да видя менюто на деца в яслите, т.е. имат ли някакви изисквания за храненето в ясли(предполагам да)? Днес сина ми за обяд имат кисело зеле с свинско и ориз     . Еми може и аз не мисля правилно, но за дете на 2г.3м не мисля че е подходящо това кисело зеле.... има още много такива гозби които са ми странни в неговата ясла. Имам чувството че готвачката си готви за вкъщи 
Извинявам се ако въпроса ми не е за тук  , но наистина се чудя къде да го задам, питах и на друго място.   bouquet

# 183
Здравейте, имам намерение да пускам детето на ясла септември 2014. Четох в сайта на общината и не знам дали съм разбрала правилно, че документите се подават примерно от предния месец, но една позната каза, че вече ги е подала и аз не знам дали няма да сгреша ако чакам?

# 184
Здравейте, имам намерение да пускам детето на ясла септември 2014. Четох в сайта на общината и не знам дали съм разбрала правилно, че документите се подават примерно от предния месец, но една позната каза, че вече ги е подала и аз не знам дали няма да сгреша ако чакам?

За 2014 е много рано, но ако е за септември 2013 трябва да подадеш през май 2013

# 185
  • Plovdiv
Аз никъде не мога да намеря списък с класирани деца.Ако има още такъв  Rolling Eyes обяснете ми

# 186
Аз никъде не мога да намеря списък с класирани деца.Ако има още такъв  Rolling Eyes обяснете ми

Ако си участвала в класиране за текущия месец, в твоя профил влизаш и разбираш дали си класирана, тоест дали детето ти е класирано. Иначе списък с класирани деца не се публикува.

# 187
  • Sunshine state
Здравейте , имам следния въпрос : къде мога да видя менюто на деца в яслите, т.е. имат ли някакви изисквания за храненето в ясли(предполагам да)? Днес сина ми за обяд имат кисело зеле с свинско и ориз     . Еми може и аз не мисля правилно, но за дете на 2г.3м не мисля че е подходящо това кисело зеле.... има още много такива гозби които са ми странни в неговата ясла. Имам чувството че готвачката си готви за вкъщи 
Извинявам се ако въпроса ми не е за тук  , но наистина се чудя къде да го задам, питах и на друго място.   bouquet
В детските заведения и училищните столове се готви по рецептурници-с по-малко сол,по-малко подправки и т.н. изисквания.Не мисля,че киселото зеле не е подходящо за дете на такава възраст,все пак не е кърмаче и се предполага,че яде обща храна.На мен ми се вижда съвсем в реда на нещата. Peace

# 188
  • Cyprus, Пловдив
mimata14, Във вашата ясла нямате ли седмично меню, в което са описани закуските, обедите и следобедните закуски по дни? Или ти питаш за нещо друго?  Rolling Eyes
П.С аз също не намирам за нередно даване на кисело зеле, хем ние сме по-малки  Wink Повече би ме притеснило свинското, но какво да се прави-дават. Аз не харесвам и факта, че им дават плодовете след ядене, но на кой ли му дреме за моето мнение  Wink

# 189
  • Пловдив
Здравейте , има седмично меню което аз чета , просто моето дете не е яло кисело зеле и не мисля че ще му донесе нещо положително едно солено и кисело зеле, затова се учудих , сметнах че е тежка храна за деца в ясли, затова споделих, но само аз май го приемам така  Party .
  bouquet

# 190
Здравйте на всички! Дълго време не съм се разписвала. Лъки Лък Вие бяхте в нашата ясла и понеже тези дни нашата група е времено пти Вашата искам да споделя, че има една леля, която нещо не ми допадна! За да не занимавам всички с проблема ми ще драсна и на Лични. Ние от миналия петък влизаме с желание, но явно понякога се разплаква вътре, понеже се сеща за нас. До сега в нашата группа никой не е викал, но тази Госпожа се развика на сина ми да млъква, защото се разплака, след като влезе с желание вътре. Чудя се да си поговоря ли с въпросната или да преглътна....
Що се отнася до храната, аз не се притеснявам, защото моя син яде когато и каквото той си реши, ако му хареса яде, ако не му хареса, отказва категорично. Има специален характер, не дава да го хранят, сам се храни! Мисля че е в бебешки побертет, понеже придава и други прищявки.
Извинете, че ви атоварих тази сутрин с моите проблеми.
Хубав ден на всички.

# 191
  • Пловдив
Здравейте,
Някой от вас има ли прясна информация за частната ясла "детство мое" на гладстоун?
Цени, среда и т.н?
Ще ходя да разгледам нея и приказка без край съвсем скоро...
 Hug

# 192
  • Пловдив
имате ли представа с колко точки може да се класира дете за ясла?имаше 3 свободни места в яслата до нас,племенничката имаше 19 точки,но не е класирана,19 точки сигурно са малко Rolling Eyes

# 193
И ние сме с 19 точки за първо желание и се опасявам, че това са много малко точки и трудно ще се класираме. В коя ясла не са я приели budiko ?

# 194
  • Пловдив
ходих да видя "детство мое" - страхотна е. който търси инфо за нея, да ми пи6е на ли4но.

Общи условия

Активация на акаунт