НОВА ГОДИНА В БЕЛГРАД

• 6 889
  • 11
  •   1
Отговори
здравейте, моля някой ако е бил за Нова година в Белград да сподели Wink  

# 1
Присъединявам се към интересуващите се.Има някакви оферти, но не ме впечатлиха особено.

# 2
поразпитах познати, оказа се, че има такива които са били миналата година и са разочаровани, били са настанени в хотел Мажестик, а и самата новогодишна вечер е била в ресторанта на хотела - почувствали са се като на пикник - пластмасови чинийки и чашки. Виждате какво става и с турагенциите. Спицеално от Он травел сме били доволни, 3-4 години ползвахме техните услуги и е нямало проблем. Но от миналата година се възползваме от друга фирма. До сега са били коректни, тази програма за нова година в Белград била нова от 2 години. Чакам да пуснат оферта, разбрах само, че ще излязат със своя оферта и ще е по различна от останалите агенции. Така че, чакам.         

# 3
И ние тази година мислим да ходим за нова година в Белград,но без да ползваме фирма.Вече запазих хотел ,но не знаем още в кой ресторант да запазим.Ако някои има някаква идея или впечатление нека пише.Ще бъдем 14-18 човека.Ще спим до skadarlija

# 4
# 5
ами значи излезе офертата на турагенцията с която пътуваме, .настаняването е в хотел:  http://www.lifedesignhotel, за Нова година се спряхме на опциата за ресторант  - речен кораб "Леонардо"www.brodleonardo, хотела е в стария град, бил добър . Засега сме се спряли на този вариант. Гледах доста оферти. Колебая се между още една и ще решим.

# 6
stelt72, офертата на коя туристическа агенция е. Ако може да споделиш, че и аз проявявам интерес.

# 7
 Ами туристическата агенция е Бояна МГ, това си е тяхна програма, вече 2-ра година ползваме услугите им и сме доволни, слава богу е нямало проблеми, точни и коректни са. Гледах още една оферта на друга турагенция - Емералд, (те са си партньори с Бояна МГ) при тях настаняването е в хотел  www.bgcityhotel.com, но нещо не ни допадна хотела, а и вечерята е в самия хотел. Може би е интересно да се посети традиционно сръбско заведение, а и този ресторант - речен  кораб Леонардо ни допадна поне на снимки и по препоръка от самата фирма, казаха, че това което предлагат било изпитано и трябва да им се вярва, поне досега не са ни разочаровали.   

# 8
Белград е интересна дестинация, особено ако отивате за първи път, но определено 2 нощувки са недостатъчни и винаги излизат като цена приблизително колкото и с три нощувки. Била съм 2 пъти и за нова година и през есента и съм очарована от сръбската столица. 
Особено важно е хотела да е в периметъра на улица "Княза Михайлова", за да усетите града и да не сте зависими от транспорт в разходката си.
Намирайки се в Белград е много по-привлекателно да посетите Сремски Карловци и Нови Сад, отколкото Ниш и то на път за Белград, което моментално "открадва" поне 2 часа от краткия зимен ден в самия Белград, закъдето сте тръгнали..
Нови Сад е страхотен, а излъчването му невероятно с тази симбиоза от католическа катедрала, синагога и православен храм, пешеходната зона грабва и забравяш за времето.

# 9
Нови Сад обаче си е път, и то в срещуположната на България посока - ако не се лъжа, стотина км отиване и толкова връщане. Иначе няма спор, че е по-хубав от Ниш.

Белград и аз го харесвам, нищо, че последното ми посещение там беше 2005-2006 Simple Smile никога не е късно да добавя едно-две нови. И Белград, и Нови Сад са градове с големи реки, които се възползват максимално от възможностите, които това дава - лятото голяма част от социалния живот е концентриран там, зимата не може да се усети. В студен сезон и на Калемегдан не е толкова приятно.

Напоследък, гледам, опитват се да разработват Сърбия като дестинация за организиран туризъм - Нови години, Пролом баня, ала-бала. Няма лошо, но всички тези места са много достъпни и евтини от София и за самоорганизирано посещение.

Друг спомен от миналото ми е (един от малкото негативни), че по ресторантите в Белград доста често удряха в сметката, дано това да се е променило.

# 10
Има опция в програмата екскурзия до Нови Сад по желание разбира се, досега Сърбия не сме я посещавали. По принцип почивките ни са по направление Гърция и Турция, а тази година и Испания. Миналата Нова година 2011/2012 бяхма в Истанбул в хотел www.celalagakonagihotel.com, самата новогодишна вечер беше в ресторанта на хотела. Да, като хотел сме доволни отвсякъде (като се има впредвид, че излизахме сутрин и се прибрирахме вечер), но самата Нова година не е като в България както си я караме. Но като гледам за България офертите.....почнах пак да гледам за чужбина Simple Smile И понеже не сме били в Белград затова се насочихме натам. На повечето фирми офертите им са или за 2 или за 3 нощувки. Но наши познати казаха да гледам хотела да е в стария град, за да е удобно за разходка. Доста оферти разгледах, но едно, че местоположението на хотелите не ме устройваше, друго, че самите турагенции ме притесняват Wink И така, по добре ако решим да ходиме да е с тази агенция, на която ползваме досега услугите, поне знам, че е сигурна Simple Smile 

# 11
Последно мислим да запазим тук http://www.udribrigu.com/docek_nove_godine_sava_centar.html

Общи условия

Активация на акаунт