Време ни е за промяна - още по- подобрено издание № 30

• 19 784
  • 746
  •   1
Отговори
# 150
Кво ти пука ма вико. Имаме си чудо  Party

# 151
е то чудото прече ли на студа  Naughty

де е Ройтерс

# 152
Добро утро. Тук не е студено, обаче тоз корем ми разката фамилията вече трети ден.......
Какво ли става с Фелито newsm78 Дано скоро имаме добри новини и от тях Praynig
Стискаме и за Титето! Тите, за какво ти стискаме на теб newsm78

Последна редакция: ср, 10 окт 2012, 09:39 от слънце

# 153
Вико до час ще ти се обадят за децата Praynig.

# 154
  • София
Слънчо, аз най-накрая пуснах ТСХ тази сутрин  Mr. Green
Освен това ще чакам резултат от нова СГ и тест за ДНК фрагментации - и се надявам,че няма да е отчайващ  Mr. Green

# 155
  • София
добро утро  Mr. Green
добри  вести е имало снощи , все по-хубави да се появяват.  Simple Smile

и аз съм закръглила някакви седмици  Crazy

# 156
Тите, стискам силно всичко да е наред!
Вико, чакаме новините вече за децата Praynig Малко да побързат, ако обичат от Надежда Crossing Arms
На Фърки ще й звъниш ли или ще чакаш включване от нея?
Бамбе, честито закръгляне! Mr. Green

# 157
  • СОФИЯ
Тите  Peace Peace Peace Peace
сестрота пак е затънала в работа  ooooh! ooooh! ooooh! ма Слънчо надявам се веднага да ни пише като има вече новини .... ние продължаваме с  Peace Peace Peace Peace

# 158
  • София
Иванката ше умре от яд, че не е присъствала в собливния момент  hahaha hahaha hahaha hahaha
Пуки, от вчера се опивам да осмисля това чудо, ма не мога........нямам думи....опитваме се да си го обясня чисто физически как е станало ма не мога....ТОВА СИ Е ИСТИНСКО ЧУДО!
Надявам се да спре зацапването и този път всичко да е наред до края Peace Предполагам, че Вожда ти е дал разни хапове. Сигурно и Вожда не е спал да го мъдри това.....

А относно Ройтерс- нищо не съм изпуснала, в час съм със всичко. Ройтерс не спи. Това, че не съм писала, не значи, че не съм чела.....ама досега го осмислях....... smile3534 smile3534

# 159
ейййй  ма как се измъкна беее  Whistling

# 160
  • София
Сигме, честно ма...от вчера съм в шок,кат прочетох за Пуки- запушени тръби,коремна операция и бременност #Crazy #Crazy

Фелито още незнае бройката, вливат им система и не й дават да говори по тел.
Ще ми звънне като има инфо Peace
Тите, стискам палци за добър резултат.

# 161
Фели, Титка  като имате резултати да не си мълчите и да ни държите в неведение, ами да споделяте, та да пускаме палците Simple Smile

# 162
  • София
Алексче, ще думам, но на мен ми казаха че вероятно утре сутрин ще ми ги метнат на мейла всичките Simple Smile

# 163
  • СОФИЯ
Сигме, честно ма...от вчера съм в шок,кат прочетох за Пуки- запушени тръби,коремна операция и бременност #Crazy #Crazy

А, де  newsm78 ама ей на станало ..... каке, каке немам думи  Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes и аз така снощи премигвах, премигвах .... скачах, метках се и те това е положението ....

# 164
чух се с фърки, още са на системи и не се знае какво е произлязло. като има яснота ще каже

Общи условия

Активация на акаунт