Време ни е за промяна - още по- подобрено издание № 30

• 19 811
  • 746
  •   1
Отговори
# 255
  • СОФИЯ
днес бил деня на психичното здраве. а аз нямам на кого да честитя дори. някой ако се чувства психично(или психически) здрав, да се чувства поздравен Crazy

ох не  hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha
аз Слънчо не съм от психично здравите  hahaha hahaha hahaha hahaha

# 256
  • СОФИЯ
Моя мъж ще ми прави пица довечера  Blush

Сигме душице завиждам ти  Peace Hug Hug Hug
пък аз на принца са му я правя  Crossing Arms Crossing Arms Crossing Arms Crossing Arms
прислугата в действие ...

# 257
който  няма на кой да честити ,аз приемам честитки ,и ще празнувам с ъс сандвичи Joy Joy Joy Joyма не съм психично здрва ,ма пак съм към психо

Последна редакция: ср, 10 окт 2012, 15:56 от pepapet1968

# 258
  • София
днес бил деня на психичното здраве. а аз нямам на кого да честитя дори. някой ако се чувства психично(или психически) здрав, да се чувства поздравен Crazy

Слънчо, поздрава трябва да е за мен  Mr. Green
Все пак ме глобиха 1800 лв защото на документите от психодиспансер не пише "психично здрав"  hahaha

# 259
Каквооо
от твоя джоб ли ще излазат тия пари  newsm78

# 260
  • София
Този път не Simple Smile , освен това аз не съм отговорна за всичките документи, т.к. съм започнала по-късно работа  Mr. Green
Само за протокола по принцип глобата е 1000 лв на документ  Mr. Green (но всеки закон си има вратичка)  Simple Smile

Сега вече чета всичко наред - психо, личен, свидетелства  hahaha

# 261
  • София
какви са тия глоби  newsm78
на каква работа слагат глоби?
то от глоби ще тиостане ли заплата накрая  Shocked

# 262
  • София
Аз обичам да говоря с членове  Joy

чл.43, ал.1 от закон за частна охранителна дейност : Лице, извършващо дейност по чл.5, което сключи трудов договор с лице, неотговарящо на изискванията за назначаване на охранители по този закон се наказва с глоба, съответно с имуществена санкция, в размер 1000 лв, за всяко отделно нарушение

Тотала на сумата е зависим от броя нередовни документи  Joy
Айде стига толкоз по темата  Simple Smile

# 263
  • София
член 5 не си посочила  Crossing Arms

# 264
що се хилиш ма, ексцентрична жено? Ти имаш ли на кого да честитиш? Thinking

па аз си се поздравявам сам самичка от сутринта. нали у главата сме много та един на друг. ей тъй, да върви лафа

днеска съм нема такава шматка. от примерно 3 години съм с една и съща мелодия на тИлИфона. днеска обаче сутринта я смених. добре че се усетих за каките от клиниката, та ми беше в джобето и по вибрацията се светнах. иначе цял ден си звъни....... и си звънииииииии. и кво от това. нали не е моя. много съм завеяна

де сте бе. даже се налакирах дорде ви чакам

Последна редакция: ср, 10 окт 2012, 18:18 от viconta

# 265
Вико ми сега налакирана как ще приготвиш вечеря Simple Smile

Ще правя тиквеник, я кажете настърганата тиква задушавате ли я преди да я джуркате с другите неща или сурова я смесвате?

# 266
  • София
aз нищо не задушвам, разбърквам с каквото ще се слага, после в корите , в тавата и във фурната.
обичам мързеливите работи  Mr. Green

# 267
  • София
И аз не задушавам, всичко заедно и бум във  фурната.

Аз пръжнах едни картофени чифтета, голяма играчка, ма такова ми се дояде. Сега мъжото ще им се мръщи.

Вико, тва със сметаната не ми е по вкуса! Ама виж от твоя прословут боб ще трябва да опитам. Ти си много накифлена. Всяка седмица си тунинговаш копитата, аз я се сетя веднъж в месеца я... Па тон е бяха топчета, камъчета и всякакви екстри. Нова ниша за бизнес може би? Simple Smile
Виката бременее в къщи и прави екстравагантни маникюри с всякакви израстъци по тях Simple Smile  hahaha

# 268
и си много накифлена. Всяка седмица си тунинговаш копитата, аз я се сетя веднъж в месеца я... Па тон е бяха топчета, камъчета и всякакви екстри. Нова ниша за бизнес може би? Simple Smile
Виката бременее в къщи и прави екстравагантни маникюри с всякакви израстъци по тях Simple Smile  hahaha

smile3534 smile3534 smile3534 smile3534 smile3534 ма топчетата не ги успях

# 269
да се отчета днес Rolling Eyes

:Фели  супер бройка Hug дано се оплодят

Виката явно ще замразява Mr. Green

продължавам да стискам палци и всичко що може Praynig за всички

малко ми е смотано днес  Tired- правете място в дупката Плийзззз

Общи условия

Активация на акаунт