Време ни е за промяна - още по- подобрено издание № 30

• 19 756
  • 746
  •   1
Отговори
# 90
демек до 13 би трябвало да съм вече в час, до къде ме го добутали. добре, става

за туй, Вико да сме и ний в час.

# 91
  • СОФИЯ
,Много ви моля който има телефона на ройтерс ,ДА и звънне ,моля ,не искам да изостава с новините моля ви
яд ме е че го нямам

rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo Бабе пууууу ако и знаех блока ей ся щях да се стръчна да я уведомя, щях да се навра у тех, у лИглото ако требе да я събудя .... да и кажа, че после направо незнам какво ни чака .... ще го отнесем нии, че не е научила на време  hahaha hahaha hahaha hahaha

# 92
сестро па може некое гости у Англията да си изпросим .....ма то от добротата си ние с теб печелим много - ей на виж готини приятели имаме  Hug Hug Hug Hug
[/quote]

Слънчо видиш ли почерпката за какво била Simple Smile

# 93
Сънчо, разбрах та! па те прекръстих  Hug

Сестро, аз при кралицата не ща. веднъж ходих и повече няма! не ми хареса.  ша си седя тука

# 94
,Много ви моля който има телефона на ройтерс ,ДА и звънне ,моля ,не искам да изостава с новините моля ви
яд ме е че го нямам

rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo Бабе пууууу ако и знаех блока ей ся щях да се стръчна да я уведомя, щях да се навра у тех, у лИглото ако требе да я събудя .... да и кажа, че после направо незнам какво ни чака .... ще го отнесем нии, че не е научила на време  hahaha hahaha hahaha hahaha

Joy Joy Joy

# 95
  • СОФИЯ
Алексче  Hug Hug Hug Hug hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

# 96
Сънчо, разбрах та! па те прекръстих  Hug

Сестро, аз при кралицата не ща. веднъж ходих и повече няма! не ми хареса.  ша си седя тука

Вико аз мога да те заместя Simple Smile

# 97
  • СОФИЯ
Сестро, аз при кралицата не ща. веднъж ходих и повече няма! не ми хареса.  ша си седя тука

ма сестро нема у кралицата да одиме ма .... тууууууу, при Слънчо  Peace Peace Peace мания таз лелка, ко да я гледам нея  ooooh! ooooh! ooooh! нек си живее живота .....

# 98
Ама как бе! Аз директно при баба ми(Елизабет  #Silly)  на чай с бисквитки ще ги заведа.
То всъщност те мъж ми ще хранят Thinking да вземе той да помисли как ще им се отблагодарява Crazy

Как не щеш при баба ми ма?  ooooh!

# 99
утре поне ще имаме тема - да укротим ройтерс

Алексче, нищо против.

# 100
Малеее зарад вас не мога да си легна, да не изтърва някоя клюка, а след малко дребния ще се събуди

# 101
хилете се вий аз утре ще и кажа ,че вий сте виновни ,да седи в невидение ,цяла вечер и кат се качи връз метлата ,ша видите ко ви чака , hahahaаз ще бъда помилвана  hahaha

# 102
Ама как бе! Аз директно при баба ми(Елизабет  #Silly)  на чай с бисквитки ще ги заведа.

ние с бабето още си чакаме бисквитките от предното ви ходене  Crossing Arms

# 103
хилете се вий аз утре ще и кажа ,че вий сте виновни ,да седи в невидение ,цяла вечер и кат се качи връз метлата ,ша видите ко ви чака , hahahaаз ще бъда помилвана  hahaha

ааааааа, нема такива филми. и ти си у кюпа, щото не си пуснала пощенски гълъб

ма Слънчо, ко да правя при баба ти. да сърбам чайче и да лющя бисквити. цъ.

# 104
  • СОФИЯ

rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo

пу, пу да не съм и пред очете  hahaha hahaha hahaha hahaha

Общи условия

Активация на акаунт