Време ни е за промяна - още по- подобрено издание № 30

• 19 810
  • 746
  •   1
Отговори
# 240
  • СОФИЯ
Сестро браво за резултата  Hug Hug Hug сега трябва да се делят правилно  Peace и нищо друго не приемаме като вариант  Peace Peace Hug Hug
Фели мила много се радвам и за теб  Hug Hug Hug за теб също се отнася горепосоченото  Peace Peace Peace
И за двете имате от мен  Peace Peace Peace Peace  bouquet  bouquet  bouquet

Аз сега влизам пак обикалях Наповете ..... аман вече  ooooh! ooooh! ooooh! ooooh!

# 241
  • София
Какето ме подсети, че седмиците се броят от последния цикъл, а не от евентуалната дата на зачеване (която при нас е кристално ясна де  Wink). Та сега направих малко сметки и се оказва, че съм в края на 6-та седмица. Та другата седмица като ида със сигурност трябва да чуем сърце, ако нещата се развиват нормално.  Praynig

Той Вожда като се вцепени горкия, даже не ме пита кога ми е била по-предната менструация. Щото точно след операцията уж ми дойде септемврийския цикъл ама ми прицапа за 2 дни. Явно това не е бил цикъл...

# 242
ЕЙ, ЩЕ ОШАШАВИШ ЧОВЕКА! имаме и ние да го ползваме  Hug Hug Hug

# 243
  • София
Няма Вико, обещавам, близнаци няма да са.

Дупе да му е яко на Вожда, я колко има да забременява още! Simple Smile

С риск да ви отегча, ама сериозно кажете някоя лесна манджа, че ще ме изселят ако и днес не сготвя.

# 244
  • София
Пуки, кюфтета, пица, гюведЖЕТА newsm78 яйца на очи, по панагюрски и т.н, кашкавал пане, всички видове меса на тиган newsm78 newsm78

# 245
пиле на тигана, като стане изпърженко му лисваш готварска сметана. за гарнитура бял ориз. ако си на кеф може да турнеш и миризливо сирене в сметаната

# 246
  • София
ууу да, това е добра идея на Виката...става за 20 минути и е много вкусно....
друго лесно е пиле с ориз....
аз правя и печен боб с наденица, които става за 20 минути....с готов буркан боб от магазина....ма е доста вкусно също....

# 247
ааа, много хубаво! Днес пак имаме добри новини! Радвам се за Фелито много! Party
Пуки, как да няма да се налага фризер за децата на Виконтето?! Ко ши праят с две кифли, след някоя друга година и 1-2 кроасана ще искат hahaha

# 248
аз снощи бях на яйца по панагюрски
днеска съм на сандвичи ура излизам в отпуска да готвя ,съра на диета дядо при кралицата ,Аз рахаттттттт
Браво на ФЕЛИ

# 249
Моя мъж ще ми прави пица довечера  Blush

# 250
Слънчо, ща го мислим.

бабе, кой като тебе

# 251
днес бил деня на психичното здраве. а аз нямам на кого да честитя дори. някой ако се чувства психично(или психически) здрав, да се чувства поздравен Crazy

# 252
# 253
  • София
пиле на тигана, като стане изпърженко му лисваш готварска сметана. за гарнитура бял ориз. ако си на кеф може да турнеш и миризливо сирене в сметаната
миризливите сирена не са препоръчителни при нея вече  Rolling Eyes

# 254
що се хилиш ма, ексцентрична жено? Ти имаш ли на кого да честитиш? Thinking

Общи условия

Активация на акаунт