Време ни е за промяна - още по- подобрено издание № 30

• 19 751
  • 746
  •   1
Отговори
# 705
на 17-ти мисля, че трябва отпуска да пускам. сестрата и тя

# 706
  • София
Сигридов има опасения за Даун или синдром на Търнър,каза,че според него вероятността е около20%.Има увеличена нухална гънка 3,4мм при горна граница 3мм и проблем с диурезата на бебето,смисъл,че не пишка  CryМного съм подтисната и съм се надула от рев,не че нещо мога да направя.В понеделник съм пак на преглед и ще пускам БХС в Майчин дом,и най-вероятно в четвъртък ме чака хорионбиопсия,за да се знае със сигурност има ли нещо или не!Това е,с две думи,извинявай,Ванче,че не можах да дойдда навреме,но влязох с 2 часа закъснение и ме гледа повече от час и стана никое време Confused

# 707
Ванчеее остаряваш Joy Joy Joy
Анче утрото по мъдро ,нали знаеш ,спокойно ,изчакай си всички прегледи ,знам че ти е трудно ,нооо......Бог и ние сме с теб,даноооо не е това ,за което пишеш

# 708

стига я фитили и ти ся, че ша рипне по халат, топлинки, ролки и забрадка на купона

Комшо  Hug Hug Hug

# 709
  • София
О, Боже.........Анче Hug Hug Hug Hug Hug
нямам думи мила, много съжалявам, не е ли добре да те видят на още едно място преди тази хорионбиопсия newsm78
За БХС Сигма не казваше ли, че се изкривявал резултат заради клексана/ фраксипарина?

# 710
  • София

стига я фитили и ти ся, че ша рипне по халат, топлинки, ролки и забрадка на купона

Комшо  Hug Hug Hug
АА не се фитиля аз толко лесно, пък като се сетя предната седмица как след излизане, 2 дена ми беше лошо- не мерсиииииииииииииииииии Crazy Crazy Crazy

# 711
Анче,  Hug  Не мисли лошо само! и поспи

# 712
Ани  мила  Hug Hug Hug ако можеш малко да се успокоиш и дано съмненията не се окажат реалност Praynig Praynig Praynig Praynig

# 713
верно си я представих Какето по ролки и топлинки как рипва на купона Rolling Eyes Mr. Green

# 714
  • Пловдив
Анче, с теб сме всички, молим се това да е някаква грешка, данноо.... Praynig Praynig Praynig Praynig
миличката ми  Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug

# 715
  • София
верно си я представих Какето по ролки и топлинки как рипва на купона Rolling Eyes Mr. Green
Какето ролки не ползва......ма не ме предизвиквайте ей....че ей ся ще се спретна набързо......ма утре вие ша ми вършите ангажиментите, докат ближа рани Crossing Arms

# 716
  • Пловдив
Ванче, аз си те представям по пухкави пантофки и розово плюшено халатче как забягваш на купоня, с въженце в джоба  Mr. Green
ма Ванче, ти кво се разработи посред неделя  Crazy

# 717
 hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

Каке стой си у дома  Hug де ще скиташ по нощите Naughty

# 718
ма гургулице, ти не си ли беше легнала бе

какето ще е ултра, мега, хипер фешън с ролките, халатчето на баклавичи и чехлите

вие ся от зор да не свърши темата и не пишете  Crossing Arms

# 719
Ванче Я не ги слушай ,стой си,в къщи ,ща те похвалим на мъжо ,и утр ще ти е ведро настроението и главата ,ша те слуша hahaha

Общи условия

Активация на акаунт