Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Кои са ефективните средства против изпотяване без бели следи, препоръчани от потребителите?
Какви са мненията за инжекциите с ботокс против изпотяване?
Какви са мненията за кристалния камък от Балтаон?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Кои са ефективните средства против изпотяване без бели следи, препоръчани от потребителите?
Форумът предлага няколко ефективни опции за средства против изпотяване без бели следи, включително Vichy's Green Roll-On, Herbin, Lady Speed Stick Gel, Rock Roll-On Crystal Stone от Балтон, Леокрем и дезодоранти спрейове на Рексон и Нивея. Всички тези продукти са похвалени за тяхната ефективност и липсата на бели следи.
-
Какви са мненията за инжекциите с ботокс против изпотяване?
-
Какви са мненията за кристалния камък от Балтаон?
-
Какви са мненията за дезодоранта Odorex?
-
Кои са препоръчителните дезодоранти без бели следи?
Ужасно е, вече просто идея си нямам какво да правя. Мисля отново да отида на лекар. Силно се надявам някой да ме посъветва, че честно ви казвам, никаква надежда вече нямам. А съм сигурна, че хората с този проблем разбират какво мъчение е лятото.
Не се потя изобщо, но мирише много гадно
И какъвто и дезодорант да ползвам гадната миризма си седи
Ужас!!!
Едвам се прибрах, плачеше ми се, имах чувството, че всики само мен гледат заради потта ...
няма ли някакъв друг начин поне за намаляване на потта, освен дезодорантите и ролоните...