Препоръчайте ми средство против изпотяване, но ......

• 201 296
  • 738
  •   1
Отговори
# 120
За мен най-ефективни са геловете на Лейди Спийд стик и Хербина-безцветни и държеливи, поне при мен над 24ч. Иначе и от Леокрема стик съм доволна, но е крем и все пак оставя лееееки следи по дрехите, но пък мирише най-приятно.

# 121
Rexona е супер и не оставя бели следи  Peace

# 122
Преди ползвах рексона, ноо..оставя следи по дрехите. Сега съм на нивеа - белия ролон. Ухае приятно и не оставя следи Wink

# 123
Утре смятам да си взема на Виши, който толкова хвалите, дано има в аптеката. Crazy

# 124
  • соросоиден либераст и умнокрасива евроатлантическа подлога
http://standartnews.com/archive/2002/05/27/future/s3376_3.htm

# 125
# 126
  • в ябълковата градина
Тази тема е много стара.
В началото препоръчах Одорекс-а.
Наистина е ефективен.
Но аз имах повишена кръвна захар.
Когато спрях сладкото, а по-късно го ограничих максимално, проблемът изчезна.

# 127
Купих си Виши ролон-ът със зелената капачка, направо ме заболя сърцето като го видях колко е миниатюрно, а струва 13 лева. Mr. Green
Само да попитам - има ли някаква миризма? newsm78 Че аз нещо не усещам...

# 128
  • Paris
Serendipity, от доста време ролката е без аромат. Недей да съжаляваш за парите, ползва се доста време, икономична е. Аз смятам да сменя с червената капачка, мъжка е, но е доста свежа миризмата.

# 129
 Mr. Green   и аз закупих онзи ден след като прочетох, 13.70 лв. дадох аз. За сега още не мога да дам мнение, но това че няма аромат ми допада, защото ползвам парфюма на НИна ричи, и в комбинация с друг аромат става  Crazy

# 130
Mr. Green   и аз закупих онзи ден след като прочетох, 13.70 лв. дадох аз. За сега още не мога да дам мнение, но това че няма аромат ми допада, защото ползвам парфюма на НИна ричи, и в комбинация с друг аромат става  Crazy

Значи съм на аванта, моят беше 13.20. Mr. Green Mr. Green

# 131
Тази тема е много стара.
В началото препоръчах Одорекс-а.
Наистина е ефективен.
Но аз имах повишена кръвна захар.
Когато спрях сладкото, а по-късно го ограничих максимално, проблемът изчезна.

За Одорекс-а съм напълно съгласна. Имам голям проблем с изпотяването от няколко години. Според мен е на психическа основа, и нищо не ми действаше ....но откакто ползвах за първи път Одорекс съм на друго мнение. Обаче има един проблем, че много запушва порите и си мисля, че не е много желателно да се ползва постоянно. Затова го използвам само за някакъв по- специален повод заради някоя дреха. newsm74

# 132
За търсещите средство против изпотяване!!! Hug
На първо място трябва да кажа 4е hahaha сте в голяма заблуда относно качеството на скъпите продукти против изпотяване. Давам ви адрес на интернет сайт в който има база данни за вредните-токсични съставки на козметиката www.cosmeticsdatabase.com/search.php
На второ място мисля все пак, че е време хората да се обърнат срещу цялата измамна картина, която ни се поднася всекидневно от медиите под формата на заблуждаващи потребителя реклами за полезността на козметичните продукти.
Трето - Потенето е важна 4аст от процесите на пречистване на тялото и не трябва да бъде подтискано от каквато и да е козметика.
Като резултат от използването на дезодоранти могат да се посочат много неща, но ще ви оставя да прочетете сами за тях.
Относно кристала против лоша миризма- много е добър, едно намазване държи приблизително 24 h, ако не спортуваш(цена 18 лв., на промоция - 14 лв. от фирма Royal,  тел за поръчка ми пишете ако желаете имам познат дистрибутор).
Ползвайте хомеопатия профилактично и кажете сбогом на болестите!!! (Е с изклю4ение на настинките Laughing)
Спортувайте! и пийте вода за пречистване!

# 133
Много важно е продуктите против изпотяване да не запушват порите,защото изпотяването наистина е нормален процес и не трябва да се спира.Трябва да се елиминира миризмата.Аз цяло лято изкапах с ролката на RoC - нямах проблеми,нито бели петна по дрехите. Много съм доволна.

# 134
Виши зелената капачка е уникален рол-он, иначе в момента ползвам един на Ревлон ,който намирам много трудно, зелен пак съм много доволна.

Общи условия

Активация на акаунт