Препоръчайте ми средство против изпотяване, но ......

• 200 088
  • 738
  •   1
Отговори
# 135
До сега бели петна не са ми оставали само от Herbina,иначе упорито си купувам тези на Nivea и Dove ,които уж са подходящи за под тъмни дрехи,но пак си цапат Thinking

# 136
  • София
Тук срещнах нещо за крем ГЛИВЕН - действал добре при изпотяване. Само че не мога да го нямеря никъде по аптеките. Ако някой знае къде мога да го намеря ще бъда много благодарна (п.п. аз съм София, живея в Младост).

# 137
  • София
Тук срещнах нещо за крем ГЛИВЕН - действал добре при изпотяване. Само че не мога да го нямеря никъде по аптеките. Ако някой знае къде мога да го намеря ще бъда много благодарна (п.п. аз съм София, живея в Младост).

Крема е страхотен, но го няма никъде!!!!
Дори и близките ми в Италия не го намират  Thinking

След празниците ще се разровя и ще пусна линк
на сайта им.
Писах им, но не получих отговор ....
Ако някой го намери - да ми купи и на мен поне пет  Praynig Praynig Praynig

# 138
Аз съм много доволна от това: http://www.flp.bg/bg/P_Ever-Shield_bg.htm . И мъжът ми го ползва, така че определено е унисекс.
Количеството му е почти двойно на стандартните опаковвки.

# 139
И аз гласувам с две ръце за дезодоранта с алое на Форевър. Не спира потенето, но алоето унищожава бактериите по кожата и не допуска миризма на изпотено. Върху него може да се сложи всякакъв парфюм. Стига ми за почти година тъй като опаковката е 92 гр.

# 140
pepi na men mi kazaha za adorexsno ytre 6te si go kypia.stra6no mn.hora se doivolni i dano i na nas ni pomogne z/to i az kato teb imam sa6tite problemi i sam polzvala kakvo li ne.probvai i ti

# 141
of i az sam s sa6tia problem mirizma niama ,ama tezi mokri patna :bad-words:haresvam si tolkova krasivi drehi i ni6to ne moga da si kupia z/to znam,4e kato sa izpotia i vsi4ko se vijda zatova i az nisia samo 4erno i bialo.6te si vzema i vi6i i odorexs.dano mi pomognat ve4e te z/to se pobarkvam ve4e kakvo li ne sam probvala

# 142
и аз съм за зелената ролка на виши.много е  ефикасна.

Навила съм се за нея.
Минах през Одорекса, има прекрасен ефект, ама е много силно средство и не мисля, че трябва да се ползва целогодишно.

# 143
Аз съм много доволна от това: http://www.flp.bg/bg/P_Ever-Shield_bg.htm . И мъжът ми го ползва, така че определено е унисекс.

И аз гласувам с две ръце за дезодоранта с алое на Форевър. Не спира потенето, но алоето унищожава бактериите по кожата и не допуска миризма на изпотено. Върху него може да се сложи всякакъв парфюм. Стига ми за почти година тъй като опаковката е 92 гр.

В аптеките има ли го?

# 144

В аптеките има ли го?

Не, само чрез дистрибутори на ФОРЕВЪР  bouquet

# 145
mama Tin, оценявам тънките ти методи за търсене на клиенти чрез форума, но все пак политиката на форумите го забранява.
При наличието на официален сайт на Форевър Ливинг за България и на български език, не виждам причина в голяма част от публикациите си да пускаш вашия сайт.
Очевиден е и поводът ти за регистрация тук, след като в деня на регистрацията си, постингите, които си публикувала са реклама на продуктите на ФЛП.

# 146
По скоро съм се старала да дам повече информация за тези чудесни продукти и да помогна. Всеки може да се свърже със свой познат дистрибутор и да си поръча Hug

# 147
По скоро прочети правилата на форума.
Аз ще те улесня с цитат на това, което пряко те касае, с което приключвам дискусията.
Цитат
7. Не се допускат реклами и комерсиални обяви и теми.
Не се допускат недоговорени рекламни теми, скрити и явни реклами. Рекламата в сайта и форумите се управлява изцяло от НетИнфо АД и всяка реклама се договаря с тях.

# 148
  • София
купих си одорекс наистина има ефект много съм доволна newsm10

# 149
В момента пия отвара от  САЛВИЯ(ГРАДИНСКИ чАЙ) за отбиване-на кутията пише, че е и против изпотяване-препоръчвам ти да прочетеш указанието-пише, че е за смущения на вегетативната нервна система Hug

Общи условия

Активация на акаунт