Препоръчайте ми средство против изпотяване, но ......

• 200 155
  • 738
  •   1
Отговори
# 105
Аз съм с направо патологично потене - не помага дори крема на Виши за интензивно изпотяване - по една схема се мажеш и уж не се потиш, ама ела да ме видиш.
Можеш ли да ми кажеш каква е точно схемата, по която се маже крема на Виши? Питах в една аптека, но не можаха да ми дадат информация?! Thinking

# 106
  • София
И аз, заради хубавите отзиви тук, тествах Виши със зелената капачка и съм направо възхитена, но не знам дали ще действа на много зле случаи.

# 107
И аз, заради хубавите отзиви тук, тествах Виши със зелената капачка и съм направо възхитена, но не знам дали ще действа на много зле случаи.

Аз почнах да използвам Виши поради същата причина. Сега да кажа, че в аптеките около нас имаше недостиг на Виши със зелената капачка и се принудих да си взема ролката с червената (мъжка била), но е много свеж аромата и има същия ефект!

# 108
  • София / Пловдив
...........Можеш ли да ми кажеш каква е точно схемата, по която се маже крема на Виши? Питах в една аптека, но не можаха да ми дадат информация?! Thinking

В самата опаковка има упътване.
Не знам дали за същия крем питаш, но миналото лято пробвах този със 7 - дневната защита. Мажеше се по следната схема:
Първата седмица 3 пъти /понеделник, вторник, четвъртък май пишеше/, втората седмица 2 пъти и след третата по веднъж седмично.

# 109
Здравейте.
Аз също имам този ужасен проблем и използвам Одорекс, доволна съм ,засега, макар че в тези жеги не е както преди, но пък е мноооооого по-добре от нищо. Обаче при мен се получава друг проблем, вече не се потя под мишниците, а на гърба и корема.  Sad Ужасно  е, вече просто идея си нямам какво да правя. Мисля отново да отида на лекар. Силно се надявам някой да ме посъветва, че честно ви казвам, никаква надежда вече нямам. А съм сигурна, че хората с този проблем разбират какво мъчение е лятото.

# 110
# 111
за  зелената ролка на виши да кажа,че намаля потенето, но не премахва миризмата. ще ходя на лекар. имам проблем с едната мишница. поти ми се само лявата Sad Embarassed

# 112
за  зелената ролка на виши да кажа,че намаля потенето, но не премахва миризмата. ...

Аз пък от Одорекс имам този проблем  #Cussing out Не се потя изобщо, но мирише много гадно  Sick И какъвто и дезодорант да ползвам гадната миризма си седи  #Crazy Ужас!!!

# 113
И аз имам този уцасен прблем. Сега се връщам от среща с най-добрата ми приятелка и въпреки че и обещах да постоим поне 3-4 часа аз се прибрах за по-малко от 2 часа. Дадох 50 стотинки за една обществена тоалетна само за да се видя в огледалото и........ ужас  #2gunfire Едвам се прибрах, плачеше ми се, имах чувството, че всики само мен гледат заради потта ...  Confused то и сега ми се плаче  Cry няма ли някакъв друг начин поне за намаляване на потта, освен дезодорантите и ролоните...

# 114
  • Варна
Никъде не срещнах отзив за ролката Фа. Или никой не я ползва , или никой не е доволен.
Аз обаче съм доволна! Също и Нивеа  Peace

# 115
Имах зелената ролка на Виши-не останах особено впечатлена,както съм сега от Nivea Pearl,тази ролка направо ме изненада,толкова свежа миризма,разбира се има значение и материята на дрехата,избягвам "спарващи"материи,но колкото и да се старае човек най-доброто и правилно средство си остава банята Wink

# 116
И аз съм за Вишито- той ми е фаворит.Да попитам и аз за този камък от Балатон дали е този, който се разпространява от RSI? Ако става дума за същия продукт, чела съм, че се използва за подмишници, интимни части и други такива зони с повече потни жлези и май ще си го взема, щото наши близки приятели си спомням ,че реагираха много добре, когато стана дума за него.

# 117
  • Sofia
Оф, и аз имам проблем с изпотяването-няма миризма, но тези мокри петна ме побъркват. Не мога да нося цветни дрехи изобщо, а само черни. Трагедия, та чак ми се плаче. Изпробвах и Одорекса-ама резултат никакъв.  #Cussing out

# 118
  • София
В интерес на истинала не знам при проблеми какъв е ефекта, но аз от много време ползвам само зелената ролка на Виши. Преди имаше аромат, сега от няколко месеца зареждат само без аромат. Ползвам я защото не оставя никакви следи а и наистина не се потя грам с нея.
Чувала съм добри отзиви от тубичката, която също е със зелена капачка и е за проблемно изпотяване, но не съм я пробвала.
Иначе от лекари знам, че за изпотяването има значение храната, която се яде- ако примерно се консумира повече люто, пикантно, сладко - и потта е с по-неприятна миризма и затова се препоръчва здравословно хранене при такива проблеми, както и носене само на естествени материи, никаква ликра, вискоза и т.н.
Но за съжаление не знам на практика дали действа.

# 119
и аз съм за зелената ролка на виши.много е  ефикасна.

Общи условия

Активация на акаунт