Препоръчайте ми средство против изпотяване, но ......

• 200 081
  • 738
  •   1
Отговори
# 150
да се впиша и аз тук... дезодоранти не обичам,предпочитам ролони. в момента съм с keops на ROC, без забележки. няма бели следи.

# 151
Аз също съм фенка на Vichy  Peace
За ботокса, една позната има сериозен проблем с изпотяването и козметичката и препоръчала да пробва с ботокс, но кожната и лекарка и обеснила, че като се бие там ботокс, процесът не се спира, а избива на друго място, просто се запушва това място и друго става по-активно
  ooooh!

# 152
  • Бургас
Виши - зелена капачка! newsm10

# 153
Ей, зарибихте ме!  Взех си Виши,  само че стикчето. Нещо съм скарана с дезодорантите тип рол-он. Ползвам го 4-5 дни. Има ефект.

# 154
Е при мене пък не Виши помага,имах кремчето,не рол-она и пак имаше мокри петна.От вчера съм на Одорекс и май помага,но все още не мога да кажа категорично,днес като се поразходя в жегата ще разбера Praynigдано най-накрая съм открила решение на проблема.

# 155
Препоръчайте ми ефикасно средство против изпотяване, но да не оставя бели следи.  Половината ми блузи са унищожени на мишниците с бяло ooooh!, а от скоро имам и такава, която при обли4ането успях да "украся" и отпред Embarassed
оптриване със сода бикарбонат -не  е на майтап да не някой да си помисли че се шегувам  Naughty

# 156
Здравейте!Чета, чета и май ще си го купя този прословут Одорекс.Само не разбрах, опасен ли е всъщност или само леко запушва порите под мишниците.Аз не се потя обилно, ноооо  ooooh!миризмата е неприятна определено.Ползвала съм какво ли не - ролки, стикчета, дезодоранти, кремове.В един момент зпочнах да ползвам на мъжа ми стиковете, пак нулев ефект.Наскоро си купих на Виши един спрей протев потене, с червена капачка, мъжки е.Да, ама не , пак си понамирисвам доста, дадох го на мъжлето, той пък грам не го хареса, което е странно за  него, спортист е , не се поти почти, и с всичко друго му е О.К.или несъм случила на Виши вариант, или не са за мене просто.В крайна сметка тоя Одорекс опасен ли е?

# 157
  • София
Тук пише:
Одорекс

Последна редакция: ср, 12 мар 2008, 14:41 от every me

# 158
  • Cофия
Биотерм, без аромат е и е страхотно ефикасен Peace

# 159
Ей, зарибихте ме!  Взех си Виши,  само че стикчето. Нещо съм скарана с дезодорантите тип рол-он. Ползвам го 4-5 дни. Има ефект.

И аз се зарибих от тази тема и си взех Виши зелената капачка, ама не съм доволна.  Confused

# 160
Изцяло съм за Одорекс.Две седмици след напръскването не се изпотявам въобще.
Винаги съм се притеснявала какви дрехи си купувам и трябва да се съобразявам да са такива цветове и материи,че да не си личи изпотеното.Много е притеснително.С Одорекс спирам да мисля за това.Зелената ролка на Виши изобщо не ми действа

# 161
Мога да ви предложа страхотен дезодорант!Обещавам Ви , че бързо ще забравите проблема с изпотяването и цапането на блузите .

# 162
Мога да ви предложа страхотен дезодорант!Обещавам Ви , че бързо ще забравите проблема с изпотяването и цапането на блузите .
Ами хайде, предлагай Peace

# 163
Сух дезодорант с Алое Вера, който не съдържа вредните алуминиеви соли.Ухае на чисто и свежо през целия ден.Доверете ми се.

# 164
Супер е! Използвам го вече 5 години  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт