Препоръчайте ми средство против изпотяване, но ......

• 200 088
  • 738
  •   1
Отговори
# 165
 Simple Smile Откъде го купувате ?

# 166
И аз се зарибих от вас за ODOREX  и наистина съм учудена от резултата,направо немога да повярвам че не се потя и поради тая причина ми дреме дали е вреден или не,все пак е медицинска козметика не е от сергия!Искам само да ви пита значи първия път се пръскаш 3 вечери подред и после на всеки 10-14 дни по веднъж на вечер ли?А ако пропусна и направя по-голяма пауза после пак ли 3 вечери подред или веднъж?

# 167
  • Толбухин

Лелеееее, това е отвратително, никога не бих си запушила потните жлези умишлено, ако ще и да се потя като свиня....
newsm62

# 168
 А още по-лошото на всички дезодоранти, които запушват порите е, че алуминият , който влиза в състава им, много лесно прониква в кръвта и нанася големи бели. После като ни болят костите ще трябва май да ни питата какъв дезодорант срещу изпотяване използваме. newsm78

# 169
Този диалог между Ела и мама Тin,ми прилича на доста нагласен.За Одорекс- ползвам го от около 3 години .От както го открих,мога да обличам всякакви блузки.Много съм доволна.Правя почивки,обикновено през лятото.

# 170
Този диалог между Ела и мама Тin,ми прилича на доста нагласен.За Одорекс- ползвам го от около 3 години .От както го открих,мога да обличам всякакви блузки.Много съм доволна.Правя почивки,обикновено през лятото.
Истината е ,че не познавам Ела.
Направила си своя избор на дезодорант и щом си доволна - няма лошо.  Hug

# 171
Този диалог между Ела и мама Тin,ми прилича на доста нагласен.
даааа.... hahaha
Tова естествено не е вярно и на мен ми е обидно това което пишете.  Hug

# 172
Стига, момичета, нека се върнем на темата. Между другого, единственото, което разбрах от това, което е писала Ела за този дезодорант е че не оставя следи по дрехите. Това за мен означава, че не спира изпотяването

# 173
И на мен ми е интересно да науча повече за този дезодорант и цената му. Сега ползвам Одорекс, но съдържа алуминий и се притеснявам.

# 174
Копирам цялата информация за него Hug
Aloe Ever-Shield Deodorant Stick осигурява ефективна целодневна защита срещу неприятната миризма и може да се нанася направо след като сте взели душ или сте приключили с кола-маската без да дразни кожата. Форевър Ливинг Продъктс създаде продукт, възползващ се максимално от дезодориращите свойства на Алоето, без вредни за здравето съставки.
Тази нежна формула със стабилизиран гел от Алое Вера не съдържа вредни алуминиеви соли, потискащи изпотяването, каквито намираме в много дезодоранти на пазара. Алуминият е токсичен метал. Смята се, че натрупването му в организма уврежда нервната система, а някои учени свързват „пренатоварването“ с алуминий с Болестта на Алцхаймер (предстарческа деменция). Алуминият може да наруши калциевия баланс в организма поради влиянието си върху дейността на паращитовидната жлеза. Прекалено голямото количество паращитовиден хормон води до високо ниво на калция в кръвта, което се свърза с болки в костите, психиатрични симптоми и запек. Гордеем се, че можем да ви предоставим продукт, при който тези опасности са избегнати, без това да се е отразило на качеството.
Удобната форма на дезодоранта позволява нанасяне само там, където желаете. Специалната формула се плъзга гладко и не зацапва дрехите дори след продължителна употреба.     

ОСНОВНИ ХАРАКТЕРИСТИКИ
Не съдържа алуминиеви соли.
Не оставя петна по дрехите.
Може да се използва непосредствено след измиване на подмишниците и депилиране.
Удобната форма на дезодоранта го прави изключително икономичен.

# 175
Става въпрос за:

Повече информация можеш да намериш на тази страница:
http://www.flp.bg/bg/P_Ever-Shield_bg.htm
Купува се от дистрибутори. Компанията е на принципа на каталожната търговия.

# 176
Мацки някоя да ми каже за одорекса,първия път 3 вечери подред и после на всеки 10-14 дни веднъж само,а ако направя по-голяма пауза пак ли 3 вечери подред трябва да се пръскам? newsm78

# 177
Мацки някоя да ми каже за одорекса,първия път 3 вечери подред и после на всеки 10-14 дни веднъж само,а ако направя по-голяма пауза пак ли 3 вечери подред трябва да се пръскам? newsm78
Според мен не,после сама ще прецениш според нуждата на какъв интервал да го ползваш

# 178
Според мен не,после сама ще прецениш според нуждата на какъв интервал да го ползваш

мерси!   bouquet

# 179
Хей, момичета ! Опомнете се! Все повече се търсят качествени натурални продукти без химически съставки ! Да сте чували нещо за Wellness  индустрията ? Прочетете много внимателно информацията  за действието на алуминия !Изборът е Ваш !

Общи условия

Активация на акаунт