Препоръчайте ми средство против изпотяване, но ......

• 201 228
  • 738
  •   1
Отговори
# 705
Висхи-ролките с амного добри и ефикасни!

# 706
Да споделя и аз.Много се потя - по дланите , стъпалата и най вече под мишниците.Не ме притеснява толкова самото потете, а петната от него . Това за черните тениски ми е до болка познато.Да не звуча като реклама - но като прочетох за този Терасон си го поръчах.Ползвам вече втора опаковка .Не се потя.Слагам вечер - още на следващия ден не се потиш където си сложил , държи ми докъм 2 - 3 дни .След това пак трябва да сложа .Аз слагам само под мишниците.Усещам че изпотяването по ръцете и ходилата ми е по  -обилно.Имам усещането, че се потя и под мишниците, но като се пипна и установявам че съм суха .В момента съм със  лилава риза  и не съм се прегърбила , за да пазя петната .Тези които постоянно си следят петната знаят за какво иде реч.Това за алуминиевите соли ме притеснява - защото на опаковката си пише че е основна съставака . Притеснявам ме и разпостранението -  вносител няма , изпраща ти го частно лище .Опитах  да разбера да не е някой забранен продукт в Турция, но не намерих нищо .
Не подтискайте проблема а намерете решение.Аз имах известни проблеми с изпотяването.Оказа се ,че имам сериозен проблем със щитовидната жлеза.Отидете на ендокринолог.Поне на консултация,за да изясните случая Peace

# 707
От години ползвам само REVLON Mitchum roll on и съм много доволна,по-принцип е за 48 часа,но издържа много повече.
Преди имах проблем с изпотяването(поради стрес),пробвала съм какво ли не,но само това ми реши проблема.

# 708
  • В къЩи.
Оставя ли бели петна по дрехите?

# 709
Не оставя петна,почти прозрачен е,бързо изсъхва в/у кожата и е много икономичен,100мл. ги ползвам близо година.
използвам този:
http://www.kolko.bg/bg/revlon-mitchum-rol-on-100ml-powderfresh-bg/p/1440153

Последна редакция: вт, 29 мар 2011, 22:24 от Genuine

# 710
Не оставя петна,почти прозрачен е,бързо изсъхва в/у кожата и е много икономичен,100мл. ги ползвам близо година.
използвам този:
http://www.kolko.bg/bg/revlon-mitchum-rol-on-100ml-powderfresh-bg/p/1440153

Откъде може да се закупи и каква е цената му?

# 711
Цената му е около 5лв.,купувам го от  магазини предлагащи REVLON.Има го и в парфюмериите,ако са го заредили(рядко съм го намирала в тях).
Ако си от Бургас мога да ти дам по-точни координати на магазин.

# 712
  • В къЩи.
Благодаря ти   bouquet

# 713
  • Бургас
Цената му е около 5лв.,купувам го от  магазини предлагащи REVLON.Има го и в парфюмериите,ако са го заредили(рядко съм го намирала в тях).
Не се стискай пък ти Mr. Green Я дай координати за всеки случай Praynig

# 714
Ревлонския рол-он май във Лили съм го виждала... добър е, ползвала съм го преди години и сега се сетих за него  Wink

# 715
На мен дори Рексоната трудно ми помага, но съм доста доволна и от    Peace

# 716
Цената му е около 5лв.,купувам го от  магазини предлагащи REVLON.Има го и в парфюмериите,ако са го заредили(рядко съм го намирала в тях).
Не се стискай пък ти Mr. Green Я дай координати за всеки случай Praynig
На ул."Св.Св.Кирил и Методий" се намира магазина(парфюмерия),улицата е пресечка на Александровска и води до площад " Кирил и Методий".Последно съм го купувала от там лятото на 2010г. Simple Smile

# 717
Ползвала съм Одорекс около 5 пъти за година някъде, защото ме беше страх да го използвам регулярно. След прочетеното започвам да се замислям дали въобще да го използвам отново. Най-ме е страх за това, че може да се образуват бучки в гърдата. Нищо друго до сега не ме е спасявалотака, а аз се изпотявам от притеснение, излязала ли от нас и съм готова, независимо какъв сезон сме. Обмислям да си купя зелената ролка на Виши, но т.к. моя проблем идва от стрес незнам дали ще ми подейства. Ако някой има такъв проблем и Виши му го е решил, ще се радвам да разбера. Ако също така някой има повече информация за Одорекс, нека също сподели Simple Smile

# 718
....Виши  ви стана като Господ на повечето... Rolling Eyes
Питайте фармацевтите за рол-она на Нукс,без парабени.Много приятен аромат....но цената му е към 16лв. за 50мл.

98% естествени съставки, без алуминиеви соли, 24-часова защита, без да остава следи.
 Peace

# 719
  • В къЩи.
Аз не останах доволна от Виши  Naughty  Миналото лято изкарах с гела на Лейди Спийк и бях 100 пъти по-доволна,но сякаш вече накрая спря да ми действа  Thinking

Общи условия

Активация на акаунт