Препоръчайте ми средство против изпотяване, но ......

• 201 234
  • 738
  •   1
Отговори
# 690
С чиста съвест мога да кажа, че кремът на Виши за 7-дневна защита против изпотяване не ми помага, като се има на предвид, че си слагам от крема всеки ден, уж за по-сигурен резултат. Плюс това си слагам и от ролката на Гош, но ефектът пак не е задоволителен.
Нещо като се притесня, бързам много или ми стане горещо ми се образуват моментално мокри петна подмишниците.
Мисля да го пробвам този Одобан, някъде бях чела добри отзиви за него и не е толкова скъп - 14 евро с доставката. Не мисля, че козметиката на Виши ще ми помогне, а за какво да си давам напразно парите.

# 691
Аз сега използвам Рексона и относно аромата е много добра! Но на мен ми трябва нещо, което да предотвратява морките следи оставащи по дрехите от потенето, а тя не помага много в това .. Някой може ли да ми препоръча нещо, НО НЕ ОДОРЕКС! И ще съм благодарна ако някой изкаже мнение за Виши и за lady speed stick invisible .. А за Нивеа Angel Star съм чувала добри отзиви ...

# 692
от днес вече го имам, дано има ефект от него Praynig

Има ли ефект от него ? И този не е ли със синята капачка или нещо се бъркам  newsm78

# 693
  • София-Младост

Има ли ефект от него ? И този не е ли със синята капачка или нещо се бъркам  newsm78
Има и със синя и със зелена капачка, този със зелената има мирис, другият не...по спомен. Ползвала съм със зелената, не е лош.

# 694
  • някъде

втори ден го ползвам и съм доволна Peace
капачката е светло зелена и има мирис

# 695

втори ден го ползвам и съм доволна Peace
капачката е светло зелена и има мирис

А справя ли се с мокрите петна ?

# 696
  • някъде
не знам какво имаш предвид под мокри петна, но да ти кажа какъв е моя случай:
зимата без да ми е топло се изпотявам и потта ми мирише, лятото се потя под мишниците /блузите ми стават с едни мокри петна и ме е срам да излизам/
даже веднага след като излезна от банята/зиме, лете/ съм мокра под мишките и мирише Tired
определено при мен има ефект /дано и занапред да е така/ и не съжалявам за дадените пари Peace
вчера ходих на банкет- не се изпотих и не миришех, днес пак излизах навън и ефекта е същия Peace

# 697
не знам какво имаш предвид под мокри петна, но да ти кажа какъв е моя случай:
зимата без да ми е топло се изпотявам и потта ми мирише, лятото се потя под мишниците /блузите ми стават с едни мокри петна и ме е срам да излизам/
даже веднага след като излезна от банята/зиме, лете/ съм мокра под мишките и мирише Tired
определено при мен има ефект /дано и занапред да е така/ и не съжалявам за дадените пари Peace
вчера ходих на банкет- не се изпотих и не миришех, днес пак излизах навън и ефекта е същия Peace

А следи оставя ли ?

# 698
  • някъде
не мога да ти кажа, бях с бели блузи Rolling Eyes

# 699
Аха, благодаря.

Според вас кое е най - добро ?
Фа Активни перли
Рексона Силвър
Нивеа Дабъл Ефект

# 700
  • някъде
замислих се на въпроса ти дали оставя следи- мисля, че ако се постави правилно- примерно на голо да се намажеш само под мишниците , а не примерно докато си облечена да вдигаш фанелата нагоре, не би трябвало да се изцапаш newsm78             

но наистина съм много доволна- пробвай и ти все пак е около 16 лв, ще ги прежалиш пък дано ти   помогне  Peace 

# 701
За мен най-доброто е на Виши зелената капачка!Направо ме спаси от един постоянен ужас и притеснение!!!Струва 16 лв.

# 702
Здравейте дами Simple Smile
Преди време бях писала за един камък против миризма след изпотяване. Вече минаха няколко месеца и голямо удовлетворение мога да кажа, че действа  Mr. Green Разбира се той е за зимните месеци, но все пак това си е биопродукт. Освен, че няма никаква миризма след като се изпотиш има няккаво антисептично действие (ИЗПИТАНО). Това е продукт номер 1 Simple Smile

# 703
Да споделя и аз.Много се потя - по дланите , стъпалата и най вече под мишниците.Не ме притеснява толкова самото потете, а петната от него . Това за черните тениски ми е до болка познато.Да не звуча като реклама - но като прочетох за този Терасон си го поръчах.Ползвам вече втора опаковка .Не се потя.Слагам вечер - още на следващия ден не се потиш където си сложил , държи ми докъм 2 - 3 дни .След това пак трябва да сложа .Аз слагам само под мишниците.Усещам че изпотяването по ръцете и ходилата ми е по  -обилно.Имам усещането, че се потя и под мишниците, но като се пипна и установявам че съм суха .В момента съм със  лилава риза  и не съм се прегърбила , за да пазя петната .Тези които постоянно си следят петната знаят за какво иде реч.Това за алуминиевите соли ме притеснява - защото на опаковката си пише че е основна съставака . Притеснявам ме и разпостранението -  вносител няма , изпраща ти го частно лище .Опитах  да разбера да не е някой забранен продукт в Турция, но не намерих нищо .

# 704
Интересно за този продукт Терасон. Той само в Турция ли се продава?

Общи условия

Активация на акаунт