Препоръчайте ми средство против изпотяване, но ......

• 201 252
  • 738
  •   1
Отговори
# 675
За лентите незнам, но за ботокс може да отидеш в клиника Вита. Цената е 500лв за 100 единици, което е доста приемливо и там със сигурност няма нищо съмнително

# 676
Ммм, да. Времето се стопли. И вече проблема ми е по-голям.
Днес ... по блузка. Ама за всеки случай, под нея сложих една друга, за да не излезнат кръгове върху новата ми дрешка. Е, нямаше спасение...Ужас!

# 677
Хайде, мили дами!Дайте някакви съвети Simple Smile

# 678
Писала съм го някъде - когато бях малка, живех в Куба, там хората ползваха сода за хляб, вместо дезодорант, защото дезодоранти нямаше. Измиваха се със сода под мишниците. Премахва миризмата напълно поне за няколко часа напред.
Ако потенето е наистина сериозно и създава неприятни усещания - може да се опита с хомеопатия.

# 679
Взех си крема на Виши, който уж е със седем дневен ефект. Ползвам го от три - четири дни. Мажа се по веднъж вечер след баня, както е дадено на схемата ( първата седмица се мажеш от понеделник до четвъртък, втората седмица през ден до петък, а след третата само първите два дни от седмицата), но честно да ви кажа не виждам никакъв ефект.
Жалко, че няма друго  средство като Одорекс. Като престане и то да действа много лошо.
Ходила съм  на лекар и ми каза, че уж всичко ми е наред, но.........  Sad
Направо не ми се мисли Sad

# 680
  • някъде
http://monami.bg/products/3917-vichy-roll-on-deodorant-damski-deo-stik.html 
това ли е ролл-она на Виши със зелена капачка против изпотяване?

# 681
  • София / Пловдив
http://monami.bg/products/3917-vichy-roll-on-deodorant-damski-deo-stik.html 
това ли е ролл-она на Виши със зелена капачка против изпотяване?

Да.

# 682
  • някъде
мерси   bouquet

# 683
Момичета, някой ползвал ли е тези ленти - http://protivizpotiavane.bg/ ? Чудя се дали вършат работа, дали е комфортно с тях... Миризмата се контролира с ролки, дезодоранти, но тези гадни петна, които се получават на дрехите, ме изкарват извън нерви Mr. Green
Вече и за ботокс се замислям, то не се живее така. Намерих един медицински център, в който цената е 450 лв, но нямам много доверие сякаш. В по-известните клиники е тройна цената.
Одорекс спря да ми действа, зелената ролка на виши не ме спасява, кристали, ролки...помагат само за приятен аромат, но не контролират потенето. И със сода пробвах - ефект няма. И не, нямам хормонални проблеми, не се потя никъде другаде, но това, че трябва да обличам само черни блузи или сако върху цветните ме влудява вече.

Добре, а тези ленти ако си с блуза само става, а с потник, кво прайме? И как се слагат, на всяко излизане ли се сменят...много тъп им е сайта и нищо не е обяснено  newsm78.
Аз досега само от Одорекс съм доволна, но не се пръскам постоянно, зимата почти гледам да не се пръскам, освен ако не ме хване студената вълна от пот  Laughing.
Сега съм с Нивеа, някаква нова, ама не съм доволна.
Писна ми и от тези бели петна, няма блуза дето да не съм прецакала с тях, така и не намерих ролка, без да прави бели петна.

# 684
  • София / Пловдив
......, така и не намерих ролка, без да прави бели петна.

Уви... и аз.

# 685
А може ли някой да даде съвети за хомеопатични средства против това изпотяване? Или билки?
С настъпването на по-топлите дни...какво ще правим?!?!

# 686
  • някъде
от днес вече го имам, дано има ефект от него Praynig

# 687
  • София / Пловдив
Аз от този със зелената капачка съм доволна, но от другия със синята - хич. При това при мен проблемът с изпотяването не е голям, дори с ролките на Гарние се оправям.

# 688
А може ли някой да даде съвети за хомеопатични средства против това изпотяване? Или билки?
С настъпването на по-топлите дни...какво ще правим?!?!

Има различни хомеопатични монопрепарати. Зависи. Например: при изпотяване по време на сън или при наднормено тегло: CALCAREA CARBONICA 9 CH, но при вълнение или с неприятна миризма е друго - SEPIA 9CH, в менопаузата - PILOCARPUS 9 CH...зависи дали е изпотяване с топла пот, с неприятна миризма, с отделяне на много сол /побеляване на дрехите/ - при него NATRUM MURIATICUM 9 CH, зависи дали се влошава през нощта или в затворено помещение... Не пиша по колко дражета, за да не се счете, че предписвам някакви лекарства. Искам да кажа, че има хомеопатични медикаменти за трайно решаване на проблема. Може да ги предпише хомеопат. Аз не съм такъв, но от години ползвам хомеопатия за много по-сериозни неща. И съм се убедила, че помага. Не мога да си представя, ако имах такъв проблем, какво би могло да ме спре, за да го разреша.  Peace

# 689
виши имат един спрей без аромат около 20 лв е но помага страшно много. Не оставя петна. Друго - дезодорантите и спрейовете на Адидас. Имат отделна серия без талк които не оставят бели петна

Общи условия

Активация на акаунт