Препоръчайте ми средство против изпотяване, но ......

• 200 076
  • 738
  •   1
Отговори
# 390
и аз крада от мъжа понякога.....

А тоя Одорекс ми е чудна работа.....Как така 10 дена нищо не си слагаш и не се потиш newsm78 Малко опасно ми звучи ,ама ако закъсам много с потенето може и да го пробвам....

# 391
Значи няма да взимам дамски Simple Smile, а за Одорекса аз не бих го пробвала, все пак потенето е естествено при човека в жегите и да се блокира с нещо за толкова дълго ...

# 392
И за мен изпотяването е голям проблем. Прочетох цялата тема и стигнах до извода, че Одорекса е най-ефективно средство. Разбирам, че повечето от използвалите го за изпотяване под мишниците са доволни. А някой ползвал ли го е против изпотяване на длани и крака? И има ли ефект?

# 393
Ами  на този с червената капачка, даже първоначално пишеше ,че е само за ръце, но сега вече виждам ,че пише за ръце и под мишници.
А този за крака е със синя капачка.

Само, че да кажа нещо, виждам че никой до сега не го е отбелязал в темата.
Като запушиш подмишниците например, потта "избива" другаде.
На мен лично под носа и между гърдите. Mr. Green
Става въпрос за голямото потене през лятото.
Така, че май не трябва да се прекалява.

# 394

Одорекс- Peace Просто е страхотен с удължен ефект против изпотяване. След като родих много започнах да се потя и нищо не помагаше. Стикове, ролки, дезодоранти, мокри кърпи, пудра, често измиване (дори на работното ми място), преобличане, само памучни блузи и бельо-просто кошмар. А сега с този дезодорант от години не съм се чувствала толкова добре! Уточнявам, че всички средства против изпотяване са на един и същи принцип, просто Одорекс е с удължено действие.
Препоръчвам го горещо  Peace

Последна редакция: сб, 02 май 2009, 23:17 от Манча

# 395
Като изключим Одорекс-а, търся нещо без бели следи и без мирис, ароматизираните ми се бъркат с парфюма и не понасям да смесвам две миризми.
Ролката на Виши, която е без бели следи, не ми е достатъчно ефективна - лилавата, от ефектът на тази със зелената капачка съм мн.доволна, но тя пък оставя бяло...
Препоръчвам ти този стик. Не оставя бели следи и не се натрапва като миризма. Една опаковка на мен ми отива за година при редовна употреба (поне веднъж дневно без изключение, а през лятото и по два пъти)  Peace

# 396
Като изключим Одорекс-а, търся нещо без бели следи и без мирис, ароматизираните ми се бъркат с парфюма и не понасям да смесвам две миризми.
Ролката на Виши, която е без бели следи, не ми е достатъчно ефективна - лилавата, от ефектът на тази със зелената капачка съм мн.доволна, но тя пък оставя бяло...
Препоръчвам ти този стик. Не оставя бели следи и не се натрапва като миризма. Една опаковка на мен ми отива за година при редовна употреба (поне веднъж дневно без изключение, а през лятото и по два пъти)  Peace

Една приятелка го ползва и честно казано ми понамирисва. Иначе и тя твърди че е много доволна  Mr. Green

# 397
Така прехваленият тук Одорекс на мен ми предизвика ужасен сърбеж под мишниците към края на месеца,в който започнах да го ползвам.Иначе съм спазвала упътването,не съм прекалявала с него.Явно запушва порите,и аз не мога да си обясня точно,иначе първите дни бях много доволна.

# 398
Одорекса,който сте показали - червения не е същия като този за който аз говорех Peace
Може да са на един принцип обаче...не зная.
Ползвам го вече десетина месеца,като разбира се не прекалявам...по един,максимум два пъти в седмицата а всеки ден слагам ролка от същата фирма.И ролката е мнооого хубава,мирише приятно и дискретно,не оставя следи и държи сухо.
Нямам абсолютно никакви странични ефекти както вече писах,понякога леко сърбене - нищо друго!!!
Направо се родих с този Одорекс след като нито една ролка не ми действаше и всички дрехи станаха на бели и жълти петна,а от дезодорантите получавах само въспаления.Ето това е което ползвам:

# 399
А този откъде е? Има ли го в БГ?

# 400
  • София
Момичета, моля ви за съвет! Аз също ползвам Одорекс, а за всеки ден - ролка на Хербина и съм доволна, нямам проблеми с изпотяването. Но... на 8-ми е изпраштането ми в училище и част от тоалета ми е една сатенена риза и много ме притеснява, защото си мисля, че с този сатен много си личат петната от изпотяване и не съм много сигурна....  Confused Някой който е носил сатен до сега ако може да сподели как стои въпросът с изпотяването и личи ли си...

# 401
А този откъде е? Има ли го в БГ?

Aми аз го купвам в Холандия и не знам дали го продават само тук или и в други страни.
По принцип фирмата е Холандска,това е фирмата която произвежда парфюми Ван Гилс.Ето сайта им:
http://www.royalsanders.com/

# 402
Най- добре е ако й се занимава на мими23 да напише състава на нейния и да го сравним с Българския.

# 403
Най- добре е ако й се занимава на мими23 да напише състава на нейния и да го сравним с Българския.

На шишенцето ги няма изписани а кутийката съм изхвърлила,но обезателно ще ги потърся и ще ги пусна Peace

# 404
Вчера и аз си купих Одорекс и в следващите дни ще докладвам как се справям с изпотяването. Но след снощното първо пръскане днес забелязвам, че съм невероятно суха под мишниците. Много се надявам да има ефект защото ми писна от мокри блузи и винаги да се притеснявам, че всички жиждат мокрите ми петна под мишниците. Прочетох и добри отзиви за зеленото Виши и вероятно скоро и него ще си взема. Искам да питам то с миризма ли е или без?
А за Одорекса не мисля, че ако се запушат няколко потни жлези ще е кой знае какъв проблем. Нали все пак по тялото има безкрайно много потни жлези и организма спокойно ще си изхвърля токсините. Ами аз познавам хора, които изобщо не се потят и по тази логика трябва да са едва ли не тежко болни че не се потят. Все пак е хубаво с нещо да намалим изпотяването поне по мишниците. Аз съм съгласна да ми е мокър гърба но мишниците да са сухи. Защото гледката на мокри петна по блузите е кофти и не искам всички мен да гледат.....та по добре на гърба Thinking

Общи условия

Активация на акаунт