Препоръчайте ми средство против изпотяване, но ......

• 200 058
  • 738
  •   1
Отговори
# 375
Ползвам Одорекс няколко месеца вече.Не знам в БГ,но тук в Холандия има няколко вариянта-спрей,ролка,лосион и ежедневен рол-он.
Аз имам лосиона,който се нанася с памучен тампон и потупвания.Първия път ми щипна малко но после не,понякога леко сърби.Ползвам го 1 път на седмица вечер слагам и сутрин измивам.Има много приятен аромат и издържа цяла седмица без проблем. Ползвам и ежедневния рол-он Одорекс допълнително.Много съм доволна Peace
Визпалени лимфни възли нямам въпреки,че съм много чувствителна към появяването им,постоянно ми се въспаляват...Лятото от една Рексона спрей-дезодорант имах по десетина възела на всяка мишница,болеше адски...не се търпеше и дори дрехите ми пречеха,да не говорим за движение на ръцете.Доктора се хавана за главата,не можеше да повярва...помисли си че ще мине от само себе си но след 10 дена мъки ми изписа антибиотик.
Много хора ми препоръчваха Одорекс,от никого не съм чула нищо лошо Peace

# 376
  • У дома... някъде
И аз ползвам Одорекс и съм много доволна.Понякога само ми щипе,но нищо повече,в интерес на истината не вярвах че ще има ефект,но е факт........

# 377
Искам да попитам ако някой е запознат къде в Габрово може да се намери Одорекс и на каква цена е  newsm78.За първи път 4увам за него  Embarassed

# 378
В аптеките трябва да има. Ето какво представлява:
http://www.biotrade-bg.com/index.php?p=8&l=1&c=2&id=5

# 379
Благодаря много Морска пяна  Party

# 380
здравейте!искам да ви попитам дали задължително трябва да се напръскам с одорех 3 поредни дни и ако се напръскам само един ден ще има ли ефект?А и другото-  ръцете ми също се изпотяват и ако ги напръскам и тях дали има проблем, защото вечер от време на време се пипам по лицето или пък се подпирам на едната ръка Thinking  Crazy

# 381
Аз съм много доволна от Nivea Energy Fresh препоръчвам ви го. Мирише супер приятно и чистичко. Използвам го от 1 седмица и наистина има ефект.  newsm10

# 382
Аз съм ползвала всякакви ролки, но най-доволна съм от синята мъжка рексона. Единственото, което до най-голяма степен спира потенето, пък и миризмата ми харесва Grinning
И аз ползвам нея, сега се чудя дали да не пробвам има две дамски на които пише, че не оставят следи  newsm78

# 383
искам да попитам когато ползвам Одорекс део след като се измия сутринта с вода мога ли да си сложа дезодорант ще пречили нещо или не понеже прочетах всички коментари за Одорекс-а че всички са го ползвали и са доволни бихте ли ми казали благодаря ви предварително Simple Smile

# 384
искам да попитам когато ползвам Одорекс део след като се измия сутринта с вода мога ли да си сложа дезодорант ще пречили нещо или не понеже прочетах всички коментари за Одорекс-а че всички са го ползвали и са доволни бихте ли ми казали благодаря ви предварително Simple Smile

Разбира се, че можеш  Peace

# 385
благодаря ти много Simple Smile

# 386
  • sofia
Ползвам Secret platinum power/energy cream и съм много доволна Peace

# 387
а и още нещо да попитам понеже имам под едната мишница бемка ще пречили нещо или не Simple Smile

# 388
  • София / Пловдив
Като изключим Одорекс-а, търся нещо без бели следи и без мирис, ароматизираните ми се бъркат с парфюма и не понасям да смесвам две миризми.
Ролката на Виши, която е без бели следи, не ми е достатъчно ефективна - лилавата, от ефектът на тази със зелената капачка съм мн.доволна, но тя пък оставя бяло...

# 389
Аз съм ползвала всякакви ролки, но най-доволна съм от синята мъжка рексона. Единственото, което до най-голяма степен спира потенето, пък и миризмата ми харесва Grinning
И аз ползвам нея, сега се чудя дали да не пробвам има две дамски на които пише, че не оставят следи  newsm78

Дамските не струват. Мое мнение Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт